Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Uzay Exclusive

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Gelecekler llstesinde Andy Tauer ve Dusita da var...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: RİYAFES View Post
      Gelecekler llstesinde Andy Tauer ve Dusita da var...
      Harika bir haber

Yorum

Uzay Exclusive İstanbul & Jovoy Paris iş birliği var zannedersem

Yorum

Uzay Exclusive N11 Mağazasında Bond No 9 Newyork Amber 100 ml 800 tl gibi inanılmaz bir fiyat.

Yorum

• CNYT
            CNYT Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Dubai Collection çeşitleri de var ancak denenmesi gerek.

Uzay Exclusive ve Noktacosmetic'in en sevdiğim yanı, iletişime geçtiğinde şu "pazarlık payı vardır", "bir şeyler yaparız" saçmalığını bir kenara bırakıp, direkt olarak en uygun, en makul fiyatı veriyor olmaları. Adamına göre fiyat çekmiyorlar yani. Meselam, "Layton" istiyorum dediğinde "1100 TL" gibi ütopik bir fiyat söylemiyorlar. Ha N11'de istediği fiyata koysun, serbest piyasa ne de olsa, alınan komisyonlar da var. Ama doğrudan iletişime geçtiğinde biliyorsun ki verdikleri fiyattan zaten çok inebileceğin bir şey yok. Alayım mı almayayım mı muhakemesi kalıyor geriye.

Güzel, böyle devam.

Yorum

Lorenzo Villoresi müjdesi vereyim bende. Yakın zamanda Alamut, Musc, Teint de Neige, Theseus , Uomo ve bir kaç çeşidi daha gelecekmiş benden söylemesi

Yorum

The House of Oud markası giriş yapmış, N11 mağazada 75 ml 1,100 tl- 1600 tl
              Son Düzenleme RİYAFES; 02-05-18, 15:41. Tarafından yapıldı.

Yorum

abiler uzayexclusive de satılan ürünlerin orijinal olduğunu herkes yazmış bende buna kanaat getirdim fakat fiyat kafa karıştırıyor. örnek olarak creed aventus beymen de 1.700 tl n11/uzayevclusive de 1.350 tl

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DouglasCst View Post
                  abiler uzayexclusive de satılan ürünlerin orijinal olduğunu herkes yazmış bende buna kanaat getirdim fakat fiyat kafa karıştırıyor. örnek olarak creed aventus beymen de 1.700 tl n11/uzayevclusive de 1.350 tl
                  Aracılar olmadığı için olsa gerek.

Yorum

Az sayida Charriol ve Merchant of Venice urunleri ile Amouage Figment, Amouage Opus 8 ve 9, yeni Mancera serisi, en cok bilinen Memo'lar, Elie Saab Essence serisi, Tiziana Terenzi Gold serisi, D&G Velvet Collection yeni urunleri, bir adet Arquiste ve performans yoksunu (ne yazik ki) ama genel begeniye uygun Frapin urunleri eklenmis.
                    11.11 indirimi oncesi guzel bir secki olmus, ilgilenenlerin degerlendirmesi tavsiye edilir

Yorum

• sserkan
                      sserkan Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      11.11 İndiriminin verilen kuponlar hariç hikaye olduğunu gördüm maalesef. Geçen yılda olduğu gibi mağazalarda yüzdelik dilimlerde herhangi bir indirim yapılmamış, bu da yetmezmiş gibi 10 kasım gecesinde ;
                      İçimize sinmedi, rahatsız olabileceğini göze alarak - en azından siren çalmayarak mesaj atmıyoruz.. gibisinden gereksiz mesaj yollaması da cabası olmuştur.
                      Siren sesini biz bu güne kadar 09:05 de duyduk ve bundan hiç rahatsız olmadık..
                      Alacağım ürünleri de sepetten silip atmamla konu benim için kapanmış oldu..
                      Saygılar, sevgiler herkese ...

Geçen gün Instagram hesaplarından Profumum Roma ile ilgili ülkemize gelsin mi sorusuyla anket yayınlamışlardı.

%90 üzeri evet cevaplarının ardından " Yakında" diyerek sinyali verdi Bülent abi.

- Stop the car...
                    - What ?!
                    - Stop the fuckin' car!

Yorum

• İbrahim20
                      İbrahim20 Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Umarım Profumumlar arasında Fumidus da gelir.

• Lagerfeld
                      Lagerfeld Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      İbrahim20 Bülent abi ile iletişime geçip sorabilirsin, yanıtsız bırakmaz.

• connoisseur
                      connoisseur Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Forumda Fumidus severler oldugunu gormek guzel

Orjinal yazı sahibi: DouglasCst
                    Beymenden alır gibi al

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ntmm22 View Post

Beymenden alır gibi al
                      Güzel cevap

Yorum

Çok nadide Hermes parçaları gelmiş ve sınırlı sayıda.

Hiris, Amazone, Parfum d'Hermes, Rocabar, Rouge ve Equipage

Son Düzenleme Lagerfeld; 05-01-19, 17:38. Tarafından yapıldı.
                        - Stop the car...
                        - What ?!
                        - Stop the fuckin' car!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Lagerfeld View Post
                          Çok nadide Hermes parçaları gelmiş ve sınırlı sayıda.

Hiris, Amazone, Parfum d'Hermes, Rocabar, Rouge ve Equipage

Evet bende gördüm instegramdan ama kokular hakkında en ufak bilgimiz yok. Fiyatlarını da öğrenebilirsek çok daha iyi olur

Yorum

• Lagerfeld
                            Lagerfeld Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            genjuri Kusura bakmayın geç gördüm iletinizi.
                            n11 sayfasında fiyatlarıyla mevcut oradan takip edebilirsiniz. Kokular hakkında benim de bilgim sadece okuduklarımla sınırlı maalesef yoksa mutlaka yazardım.
                        İşleniyor...
                        X