Gelecekler llstesinde Andy Tauer ve Dusita da var...
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Uzay Exclusive
Çökme
X
-
Uzay Exclusive ve Noktacosmetic'in en sevdiğim yanı, iletişime geçtiğinde şu "pazarlık payı vardır", "bir şeyler yaparız" saçmalığını bir kenara bırakıp, direkt olarak en uygun, en makul fiyatı veriyor olmaları. Adamına göre fiyat çekmiyorlar yani. Meselam, "Layton" istiyorum dediğinde "1100 TL" gibi ütopik bir fiyat söylemiyorlar. Ha N11'de istediği fiyata koysun, serbest piyasa ne de olsa, alınan komisyonlar da var. Ama doğrudan iletişime geçtiğinde biliyorsun ki verdikleri fiyattan zaten çok inebileceğin bir şey yok. Alayım mı almayayım mı muhakemesi kalıyor geriye.
Güzel, böyle devam.
- 2 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DouglasCst View Postabiler uzayexclusive de satılan ürünlerin orijinal olduğunu herkes yazmış bende buna kanaat getirdim fakat fiyat kafa karıştırıyor. örnek olarak creed aventus beymen de 1.700 tl n11/uzayevclusive de 1.350 tl
- 1 Beğen
Yorum
-
Az sayida Charriol ve Merchant of Venice urunleri ile Amouage Figment, Amouage Opus 8 ve 9, yeni Mancera serisi, en cok bilinen Memo'lar, Elie Saab Essence serisi, Tiziana Terenzi Gold serisi, D&G Velvet Collection yeni urunleri, bir adet Arquiste ve performans yoksunu (ne yazik ki) ama genel begeniye uygun Frapin urunleri eklenmis.
11.11 indirimi oncesi guzel bir secki olmus, ilgilenenlerin degerlendirmesi tavsiye edilir
- 4 beğenme
Yorum
-
11.11 İndiriminin verilen kuponlar hariç hikaye olduğunu gördüm maalesef. Geçen yılda olduğu gibi mağazalarda yüzdelik dilimlerde herhangi bir indirim yapılmamış, bu da yetmezmiş gibi 10 kasım gecesinde ;
İçimize sinmedi, rahatsız olabileceğini göze alarak - en azından siren çalmayarak mesaj atmıyoruz.. gibisinden gereksiz mesaj yollaması da cabası olmuştur.
Siren sesini biz bu güne kadar 09:05 de duyduk ve bundan hiç rahatsız olmadık..
Alacağım ürünleri de sepetten silip atmamla konu benim için kapanmış oldu..
Saygılar, sevgiler herkese ...
-
Geçen gün Instagram hesaplarından Profumum Roma ile ilgili ülkemize gelsin mi sorusuyla anket yayınlamışlardı.
%90 üzeri evet cevaplarının ardından " Yakında" diyerek sinyali verdi Bülent abi.
- Stop the car...
- What ?!
- Stop the fuckin' car!
- 4 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DouglasCstabiler uzayexclusive de satılan ürünlerin orijinal olduğunu herkes yazmış bende buna kanaat getirdim fakat fiyat kafa karıştırıyor. örnek olarak creed aventus beymen de 1.700 tl n11/uzayevclusive de 1.350 tl
- 1 Beğen
Yorum
-
-
Orjinal yazı sahibi: Lagerfeld View PostÇok nadide Hermes parçaları gelmiş ve sınırlı sayıda.
Hiris, Amazone, Parfum d'Hermes, Rocabar, Rouge ve Equipage
Yorum
Yorum