Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bond NO.9 New York Amber

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Bond NO.9 New York Amber

Click image for larger version  Name:	bond.jpg Views:	1 Size:	74.5 KB ID:	5265

2011 yılında piyasaya çıkan ve artık bond markasının lokomotifi olan bir parfüm. Adındaki amber vurgusundan çok Metalik gül kullanımıyla ön plana çıkan. Bu yüzden amber severler tarafından hayal kırıklığı yaratsada geniş bir kitle tarafından özellikle nükleer buyuttaki sılajı ve kalıcılığı ile gönüllerde taht kurmuş bir parfüm. Unisex olarak geçsede erkek kullanımına daha uygun geniş bir yaş kitlesine hitap eden kış ayları için biçilmiş kaftandır.

Amber beklerken baş ağırtan gülümtrak bir koku ile hayal kırıklığı yaşayanlardanım...Kim takar sılajını

Yorum

Geniş bir kitleye hitap eden şık bir koku, fakat başlangıcı hariç amberlik hiçbir yanı yok

Yorum

Ben de ilk başlarda beğenmemiştim çok abartıldığını düşünmüştüm ama şimdi oldukça beğeniyorum güzel koku bence kokular görecelidir seveni de oluyor sevmeyeni de sonradan seveni de böyle bişey bu parfüm dünyası işte

Yorum

Ben iki kere denedim ama çok bana hitap eden bir parfüm değil.Yani beklentim belki biraz fazlaydı ondan ötürü,benim için hayal kırıklığı sayılabilecek bir parfüm oldu
          Son Düzenleme fuatkaynak; 20-01-17, 14:29. Tarafından yapıldı.

Yorum

kendime bu zamana kadar aldığım en pahalı parfümümdü ama kısa sürdü birlikteliğimiz..

denettiğim bi arkadaşım bu ne böyle hacı misi gibi yorumunda bulunsa da, o metalik gül kokusunu çok seviyordum. ve kalıcılığından inanılmaz memnundum.

Yorum

Ben 2.şişeyi alacak kadar ısrarcıyım. İsteyen istediği yorumu yapsın kimseyi de takmıyorum. Ben de bir çok insanın giyinişini, ayakkabısını, saçını başını vs beğenmiyorum ama dile getirmiyorum. O yüzden alıştığından farklı bir parfüm duyunca hacı yağı bu aman sıkma çok ağır, çok feminen, çok bilmemne diyen olunca da 'yav he he' diyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Umut Kurtoğlu
                Umut Kurtoğlu Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                En sevdiğim kokulardan. Feminen falan da değil. Kalitesiz de değil. Kumaşta da çok sağlam bir kokusu var vs vs. Keyfine bak hocam

Gül mü?! Sevdirtmeyen odur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

5ml deneme boyu dekant bana bir daha kullanmamak uzere yetmisti

Yorum

All Star takımı kursam kaptanı NY Amber olurdu.

Yorum

bir amber sevmez kişi olarak ny amberi sentetikliğine ragmen zengin ve elit bi koku olark buluyorum, oldukça hoşuma gidiyo, sıktıgımda kendimi iyi hissettiriyo, ozellikle elimdeki batch çok rahatsız etmeyen hoş bi performans çiziyo. sık ve yogun kullanıımda sıkabilecegini düşünüyorum ama

Yorum

Amber sevmeyenler için ideal bir amber isimli parfüm

Yorum

Amber bunun neresinde?

Yorum

• Umut Kurtoğlu
                          Umut Kurtoğlu Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Royal Oud de oud neredeyse orada

• camorr
                          camorr Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          O da sabıkalı

hocam bu kokuya kendimi biraz zorlayark alıştırdım ama şimdilerde koleksiyonumun vazgeilmezlerinden.tavsiyem kan şekeriniz yani tokluk oranınız iyiyken deneyin yoksa gül teması sizi yorup midenize vurabilir. zor ısınmamın nedenide ilk duty free de denediğimde hafif acıkmıştım baya itici geldi o zaman.

Yorum

Ben de açken denenmemesi gerektiğini düşünüyorum,ağır gelebilir.Bunun dışında sevdiğim bir parfüm, şişeli alan birçok kişiyi ahirete kadar götürür.

Yorum

İşleniyor...
                          X