2011 yılında piyasaya çıkan ve artık bond markasının lokomotifi olan bir parfüm. Adındaki amber vurgusundan çok Metalik gül kullanımıyla ön plana çıkan. Bu yüzden amber severler tarafından hayal kırıklığı yaratsada geniş bir kitle tarafından özellikle nükleer buyuttaki sılajı ve kalıcılığı ile gönüllerde taht kurmuş bir parfüm. Unisex olarak geçsede erkek kullanımına daha uygun geniş bir yaş kitlesine hitap eden kış ayları için biçilmiş kaftandır.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bond NO.9 New York Amber
Çökme
X
-
Bond NO.9 New York Amber
2011 yılında piyasaya çıkan ve artık bond markasının lokomotifi olan bir parfüm. Adındaki amber vurgusundan çok Metalik gül kullanımıyla ön plana çıkan. Bu yüzden amber severler tarafından hayal kırıklığı yaratsada geniş bir kitle tarafından özellikle nükleer buyuttaki sılajı ve kalıcılığı ile gönüllerde taht kurmuş bir parfüm. Unisex olarak geçsede erkek kullanımına daha uygun geniş bir yaş kitlesine hitap eden kış ayları için biçilmiş kaftandır. -
Ben iki kere denedim ama çok bana hitap eden bir parfüm değil.Yani beklentim belki biraz fazlaydı ondan ötürü,benim için hayal kırıklığı sayılabilecek bir parfüm oldu
Son Düzenleme fuatkaynak; 20-01-17, 14:29. Tarafından yapıldı.
- 3 beğenme
Yorum
-
kendime bu zamana kadar aldığım en pahalı parfümümdü
ama kısa sürdü birlikteliğimiz..
denettiğim bi arkadaşım bu ne böyle hacı misi gibi yorumunda bulunsa da, o metalik gül kokusunu çok seviyordum. ve kalıcılığından inanılmaz memnundum.
- 4 beğenme
Yorum
-
Ben 2.şişeyi alacak kadar ısrarcıyım. İsteyen istediği yorumu yapsın kimseyi de takmıyorum. Ben de bir çok insanın giyinişini, ayakkabısını, saçını başını vs beğenmiyorum ama dile getirmiyorum. O yüzden alıştığından farklı bir parfüm duyunca hacı yağı bu aman sıkma çok ağır, çok feminen, çok bilmemne diyen olunca da 'yav he he' diyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
- 5 beğenme
Yorum
-
bir amber sevmez kişi olarak ny amberi sentetikliğine ragmen zengin ve elit bi koku olark buluyorum, oldukça hoşuma gidiyo, sıktıgımda kendimi iyi hissettiriyo, ozellikle elimdeki batch çok rahatsız etmeyen hoş bi performans çiziyo. sık ve yogun kullanıımda sıkabilecegini düşünüyorum ama
- 1 Beğen
Yorum
-
hocam bu kokuya kendimi biraz zorlayark alıştırdım ama şimdilerde koleksiyonumun vazgeilmezlerinden.tavsiyem kan şekeriniz yani tokluk oranınız iyiyken deneyin yoksa gül teması sizi yorup midenize vurabilir. zor ısınmamın nedenide ilk duty free de denediğimde hafif acıkmıştım baya itici geldi o zaman.
Yorum
Yorum