Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Amouage İnterlude

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • #31
    Arkadaşlar Amouage için özellikle Interlude için tavsiyem alırken altında Made in Oman yazmasına dikkat edin. İstedikleri kadar bazı forumlarda yazanlar ve satış danışmanları kabul etmesin Made in UK yazan Amouage'lar Umman üretimi olanlardan farklı.

    Yorum


    • ali
      ali Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Ben de elimdeki Amouage'ları Beymen'den sipariş etmiştim ama Jubilation u başka bir yerden satın almıştım. Mıknatıs kapaklı Amouage'ların reformüle olduğunu biliyordum ve elimde lyric memoir interlude journey mıknatıs kapaklı var. Ancak aldığım jubilation o kadar zayıftı ki bu işte bir tuhaflık var demiştim. Kutunun altını kontrol ettiğimde UK yazdığını gördüm. İlk defa UK üretim Amouage görüyordum. Satın aldığım yere geri götürüp Oman olanını aldım. Tabi ki eski formül gibi değildi ama UK da üretilene göre daha güçlüydü. Hatta Avrupa pazarına göre bu şekilde üretilmiş olabileceğini düşünmüştüm.

    • CNYT
      CNYT Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Her yer için ayrı üretim tarzını anlamadım gitti... Amouage, Umman sultanlığının kraliyet parfüm markası. Bunu bilmeyen yok dünyada. Amouage elbette Avrupai tarzda designer parfümler üretebilir bu doğal ama aynı parfümün 2 farklı sürümünü yapması saçma geliyor bana. Bayan olanlarında herhalde mıknatıs olmuyor.

    • ali
      ali Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Evet kraliyet markası olmasına rağmen kendilerinden beklenmeyecek şeyler yapıyorlar. Ben kendilerine e-mail atıp reformülasyon hakkında bilgi almak istemiştim ancak onu bile inkar etmişlerdi. Hatta ekran görüntüsünü basenotes da forumda paylaşmıştım yazışmanın diğer forum üyleri bile bizi aptal yerine koymasınlar falan demişti.

  • #32
    Yine kompozisyon olarak oldukça başarılı bir parfüm ve bir sanat eseri ancak kullanıma uygun bir ortam veya durum düşünemiyorum

    Yorum


    • #33
      Bulunduğunuz il veya ilçeyi havaya uçurmak isterseniz Interlude şişesini havaya atın ve bir silahla şişeyi patlatın. Einstein, atom bombası için bu kadar uğraşacağına, 1 şişe İnterlude alıp, bilim dünyasına sunabilirdi.😂😂

      Yorum


      • #34
        Kokuyu tarif edeyim size. 2-3 araba lastiğini alın ve yakın. Çıkan duman neyse, İnterlude de aynısı. Abartı yok. 😉😉

        Yorum


        • #35
          Yapmayın arkadaşlar, hem eski formülü hemde yeni halini kullanan biri olarak bahsedildiği kadar zorlayıcı bir koku olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Hele ki öyle yanık lastik kokusu falan bence alakası yok. Açılışında ki tatlılık olsun daha sonra ortaya çıkan tütsü olsun bence kış ayları için çok kullanışlı ve çok başarılı bir seçenek.

          Yorum


          • ali
            ali Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Yeni versiyonda isli derinin azaltılmasıyla daha kullanılabilir bir parfüm olduğu izlenimini uyandırmıştı bende. Yeni haline bayılıyorum, abartıldığı kadar yanık kokmuyor bu hali.. Tabi sürekli hafif kokular kullananlar tersini söyleyebilir doğal olarak.

        • #36
          Eski versiyonunu hiç kullanmadım bilmiyorum. Yeni versiyon haliyle test ettiğim kadarıyla o drydown kısmındaki amberli balzamsı yapı oldukça çekici geliyor bana. Açılış kısmında ise ne olduğunu bilmediğim yeşilimsi bir ferahlık var. Keşke gündelik yaşantımda kullanabileceğim bir ortam olsa bu parfümü. Ayrıca parfümde şişeye pek önem vermem ama Interlude şişesinin rengine hastayım cidden. Ne güzel bir mavidir o öyle.

          Yorum


          • #37
            Performans kralı. Çok soğuk havalar dışında denemeyiniz 🙂

            VTR-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

            Yorum


            • #38
              Açıkçası performans ve yayılım olarak çok iyi niteliklere sahip kokusuna gelirsem herkesin sevebileceği tarzda bir koku değil sevmek için şans vereceğim ama umutsuz olduğum bir parfüm

              Yorum


              • #39
                Bu koku herkesin kaldırabilecegi bir koku degil
                Agır ve etkili kokuları seven beni kendinden sogutmustu.Banyo yapmama ragmen kokusu ısrarla üstümde kalmaya devam etmisti

                Yorum


                • #40
                  Dün 100 Ml Elime Ulaştı.Made In Oman Üretimli.Öncelikle Parfüm Refomülasyona Uğramış.Eski Şiselerdeki Yanık Tarzı Koku Baya Bir Azalmış.Kokuda Çok Bir Değişiklik Göremedim,Tütsü Biraz Azalmış.Ama Güncel Şişelerdeki Performans,Eski Şişelere Göre Neredeyse Yarı Yarıya Düşmüş.UK Versiyonu Eminimki Daha Ķötüdür.Alacak Kişiler En Azından Oman Üretim Almaya Dikkat Etsinler.

                  Yorum


                  • #41
                    Eski versiyonu inanılmaz tütsülü idi. Yeni versiyon daha kullanılabilir olsa da dozajlamaya dikkat ederrek kullanmak gerekli. Hala çok güçlü.

                    Yorum


                    • #42
                      Kilian İncense Oud

                      Yorum


                      • #43
                        Kokusu nedense bana LİDGE 'yi anımsatıyor ve o kadar abartıldığı kadar bir performansı yok malesef reformüle olmuş olabilir.

                        Yorum


                        • #44
                          Evet bu koku reçineli tütsülü vs. ancak beni bu parfüme aşık ettiren şey her içime çektiğimde alttan alttan gelen mükemmel bir temiz tatlı karışımı koku. O havana aşığım Interlude aka Blue Beast

                          Yorum


                          • #45
                            Amouage Interlude, orjinal kullanıp beğenmeyip bir kenara atan arkadaşlar. Kalan şişenizi uygun fiyat bana satın, ben kalanını bitiririm. Erkek veya bayan için olanı farketmez. Satın almaya talibim.

                            Yorum

                            İşleniyor...
                            X