Valla başlıkta yazdığınız parfümlerin neredeyse hepsi şaheser .. "Ny bond amber, back to black by kilian, black afgano, Amouage interlude man, adp colonia" naptın hocam bunlar mı şişirme nişler.. Nedir peki sizin beğendiniz parfümler? Bazı kokular bu hobide yeniyseniz başta anlaşılmayacaktır, zamanla seversiniz veya özlersiniz.. Bence haksız bir yorum olmuş..
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Şişirme nişler
Çökme
X
-
Orjinal yazı sahibi: denondj View PostValla başlıkta yazdığınız parfümlerin neredeyse hepsi şaheser .. "Ny bond amber, back to black by kilian, black afgano, Amouage interlude man, adp colonia" naptın hocam bunlar mı şişirme nişler.. Nedir peki sizin beğendiniz parfümler? Bazı kokular bu hobide yeniyseniz başta anlaşılmayacaktır, zamanla seversiniz veya özlersiniz.. Bence haksız bir yorum olmuş..
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: denondj View PostValla başlıkta yazdığınız parfümlerin neredeyse hepsi şaheser .. "Ny bond amber, back to black by kilian, black afgano, Amouage interlude man, adp colonia" naptın hocam bunlar mı şişirme nişler.. Nedir peki sizin beğendiniz parfümler? Bazı kokular bu hobide yeniyseniz başta anlaşılmayacaktır, zamanla seversiniz veya özlersiniz.. Bence haksız bir yorum olmuş..
btb yi sevemedim , beklemiş ıslak mendil gibi geliyor bana. Bond amber ortalama bir koku, çok abartıldığını düşünüyorum.. colonia sıradan geldi bana .. interlude bir kere test ettim belki hakkını yemişimdir.. Serge Lutens Chergui ve Arabie çok beğendim
Yorum
-
Terenzi’nin oldukça ilgi gördüğünü düşünüyordum forumda meğer kimse beğenmiyormuş. Şahsi fikrim jenerik ama performanslı parfümler ürettiği yönünde. Bond No 9’un 150 tane parfümü varsa 145 tanesini ben bilmiyorum zaten. Bu başlık altında nişleri yerden yere vurmak gerekecekse benim temkinli yaklaştığım Jovoy bence çoğu parfümü çok kompleks ve ağır. Mancera ve Montale asıl şişirmeler bence zamanında yüzüne bakmadığımız bu markalar şu an 1000TL’lere ulaşmış vaziyetteler.
- 1 Beğen
Yorum
-
Xerjoffun son zamanlarda çıkardığı çoğu parfüm maalesef balon heleki Uden Overdose ve Alexandria 3 tam fiyasko tutmuş parfümlerin ekmeğini daha nasıl yiyecekler designer markalardan beter oldular bunlara sataşmışken Creed Aventus Cologne da aynı sınıfa koyayım da onlarda nasibini alsın
- 2 beğenme
Yorum
Yorum