Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Şişirme nişler

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Şişirme nişler

Çok ön planda olup da abartıldığını düşündüğünüz parfümler?

Ny bond amber, back to black by kilian, black afgano, Amouage interlude man, adp colonia, tt kirke benim düşündüklerim.

Tek tek değil de marka bazında NY bond, Killian, Mancera-Montale'in böyle olduğunu düşünüyorum.

Yorum

• ibrahim254
      ibrahim254 Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Montale kesinlikle.. o ne öyle yağ gibi

Tiziana Terenzinin neredeyse bütün parfümleri...

Yorum

• ibrahim254
      ibrahim254 Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Laudano nero beğenmiştim ben , diğer kokuları bilmiyorum

Escentric Molecules.

Yorum

• ibrahim254
      ibrahim254 Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Kesinlikle

Tiziana Terenzi, NY Bond, By Kilian.

Yorum

Terenzi ozellikle cok sisirme bir niş. Iki parfumu disinda pehhh. Escentric molecules anlamsiz bi parfum. Ben evde biraz kafa yorsam daha anlamli bir sey cikarabilirim eminim. Bond da o paralara olacak is degil.. Keza Kilian in cogu kokusu standart market parfumu havasinda. Anlamsiz cok parfumu var. Montale ve mancera da birbirini takip eden jenerik kokular üretiyor. Belki şu son black gold ve sonrakiler bir sey vaad eder gibi duruyor ama gorecegiz. Keza moresque ve sospiro (ben kendisine sospirik adini taktim) da o paralara olacak is degil... emin oldum artik... jul et mad in de son bir kac parfumu disinda gerisi tirt. Siz siz olun, markalara karsi on yargili olun! Ciddiyim. Mesafeli olmak her zaman kazandirir. Birakin onlar kendilerini kanitlasin. Bizim peslerine düştüğümüz yeter de artar. Guvendiginiz emin oldugunuz markalarin yeni parfumlerini denemekten cekinmeyin ilginizi cekiyorsa. Bu ise gercekten marka marka bakmak lazim. Hatta parfumorlere bile...

Oh be! Kustum resmen
      Son Düzenleme cantona8; 17-07-18, 01:01. Tarafından yapıldı.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cantona8 View Post
        Terenzi ozellikle cok sisirme bir niş. Iki parfumu disinda pehhh. Escentric molecules anlamsiz bi parfum. Ben evde biraz kafa yorsam daha anlamli bir sey cikarabilirim eminim. Bond da o paralara olacak is degil.. Keza Kilian in cogu kokusu standart market parfumu havasinda. Anlamsiz cok parfumu var. Montale ve mancera da birbirini takip eden jenerik kokular üretiyor. Belki şu son black gold ve sonrakiler bir sey vaad eder gibi duruyor ama gorecegiz. Keza moresque ve sospiro (ben kendisine sospirik adini taktim) da o paralara olacak is degil... emin oldum artik... jul et mad in de son bir kac parfumu disinda gerisi tirt. Siz siz olun, markalara karsi on yargili olun! Ciddiyim. Mesafeli olmak her zaman kazandirir. Birakin onlar kendilerini kanitlasin. Bizim peslerine düştüğümüz yeter de artar. Guvendiginiz emin oldugunuz markalarin yeni parfumlerini denemekten cekinmeyin ilginizi cekiyorsa. Bu ise gercekten marka marka bakmak lazim. Hatta parfumorlere bile...

Oh be! Kustum resmen
        Ahahahh Gece gece bombardıman olmuş Mustafa Hocam.Kokularla içli dışlı oldukça bu dediklerinin doğruluğunu anlıyor ve artırıyorum.Jovoy'un bir iki kokusu dışında bana biraz şişirme gibi geldi.

Not : Sospirik nedir ya ahahah

Yorum

Bond Montale Bond Tiziana Terenzi Escentric Molecules bir iki parfümü dışında öyle şişirilmediki hiç forumlarda övülmezler.Montale e herkes kötü birşey der... Terenzide iki parfümü belki sevilir ortamlarda... bond amber dışı bond övüldüğü çok az. tek güzel cevap kilian yani çok övülür ve konuşulur heep

Creed-Xerjoff-Roja-Ormonde- MFK-Memo-Nishane benzeri popüler markalar söylenmeli bunlar şişmiş demiyorum ama şişirilmiş marka böyle markalar olur tabii bence... montaleyi şişeren pişiren yok =)

Yorum

• ibrahim254
            ibrahim254 Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Dediğin de çok mantıklı zaten beğenen yok bunları o yüzden şişirme değil

Ursa,Sth,Black Afgano.NY Bond, AVENTUS

Yorum

Black afgano konusunda yorumumu geri alıyorum. Bugün de şans verdim, çok hoşuma gitti.. farklı klas bir kokuyum diye bağırıyor şu an üstümde. Ara sıra geliyor burnuma gayet farkedilir ve baymayan bir yapısı var. Bence başarılı

bu kokuyu back to black e benzeten oldu mu acaba? İçeriklerine baktım farklı ama genel koku olarak bir benzerlik var gibi

Yorum

Uniquee Luxury bu gruba giriyorsa basa yazarim.Gercekten buyuk hayal kirikligi oldu.Yani yerli mali yurdun mali ama olmamis.Umarım daha iyilerini yapmak icin caba gosterirler.Yoksa piyasadan cabuk silinecekler.

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• cantona8
                cantona8 Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                İsim de facia bir kere...

Yerli diye dilim varmıyor ama Vertus da böyle. Konuşanı yok gerçi.

Yorum

Robert Piguet de bence bu listede yer bulmalı. Eh biraz Bois Noir hariç diğer hiç bir parfümünü beğenemedim.

Yorum

Commes de Garçons..
                  2 sini beğendim sadece

Yorum

amouge tizian terenzi montale

Yorum

İşleniyor...
                    X