Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Şişirme nişler

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Valla başlıkta yazdığınız parfümlerin neredeyse hepsi şaheser .. "Ny bond amber, back to black by kilian, black afgano, Amouage interlude man, adp colonia" naptın hocam bunlar mı şişirme nişler.. Nedir peki sizin beğendiniz parfümler? Bazı kokular bu hobide yeniyseniz başta anlaşılmayacaktır, zamanla seversiniz veya özlersiniz.. Bence haksız bir yorum olmuş..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denondj View Post
      Valla başlıkta yazdığınız parfümlerin neredeyse hepsi şaheser .. "Ny bond amber, back to black by kilian, black afgano, Amouage interlude man, adp colonia" naptın hocam bunlar mı şişirme nişler.. Nedir peki sizin beğendiniz parfümler? Bazı kokular bu hobide yeniyseniz başta anlaşılmayacaktır, zamanla seversiniz veya özlersiniz.. Bence haksız bir yorum olmuş..
      Aa ben de simdi farkettim sen deyince. Basliga bakip yorum yazmistim sadece. Ama ben de sonuna kadar katiliyorum dedigine. Ozellikle kilian in cok sisirme oldugunu dusunsem de 4 5 parfumu var ki pehhhh. Ama genele vurunca ortalamayi coook dusuruyor digerleri. Keza ben sisirme niş markalar gibi algiladim. Eger parfumler uzerinden gideceksek yepyeni bir boyut kazanir bu durum ana mesaja atifta bulunarak bence de haksizlik olmus biraz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denondj View Post
        Black afgano için haksızlık yaptığımı sonraki mesajda belirttim çok güzel bir kokuymuş. Ben markadan ziyade parfüm olarak baktım konuya, çünkü her markanın vardır illa ki sağlam parfümü.
        btb yi sevemedim , beklemiş ıslak mendil gibi geliyor bana. Bond amber ortalama bir koku, çok abartıldığını düşünüyorum.. colonia sıradan geldi bana .. interlude bir kere test ettim belki hakkını yemişimdir.. Serge Lutens Chergui ve Arabie çok beğendim

Yorum

• bugiardi
          bugiardi Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          bencede btb ve amber abartılıyor yeni değilm...interlude güzel ama

Bende Tiziana Terenzinin kokularını öyle buluyorum hepsi diyemem ama çoğu öyle

Yorum

Terenzi’nin oldukça ilgi gördüğünü düşünüyordum forumda meğer kimse beğenmiyormuş. Şahsi fikrim jenerik ama performanslı parfümler ürettiği yönünde. Bond No 9’un 150 tane parfümü varsa 145 tanesini ben bilmiyorum zaten. Bu başlık altında nişleri yerden yere vurmak gerekecekse benim temkinli yaklaştığım Jovoy bence çoğu parfümü çok kompleks ve ağır. Mancera ve Montale asıl şişirmeler bence zamanında yüzüne bakmadığımız bu markalar şu an 1000TL’lere ulaşmış vaziyetteler.

Yorum

Bond, byredo, montale, mancera, terenzi, sospiro, moresque,.... aklima gelmedi daha.... uzerine calisirsam bu listeye rahat 20 25 marka yazarim.

Yorum

• UmutAras
              UmutAras Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              +111111

İnitoları pek özgün bulmadığımı belirtmek istiyorum

Yorum

Marka olarak kimseyi yazmak istemiyorum bana hitap etmede her markadan bir favorim muhakkak oluyor ama tüm nişlerin fiyatlarının şişirme olduğunu söyleyebilirim

Yorum

Xerjoffun son zamanlarda çıkardığı çoğu parfüm maalesef balon heleki Uden Overdose ve Alexandria 3 tam fiyasko tutmuş parfümlerin ekmeğini daha nasıl yiyecekler designer markalardan beter oldular bunlara sataşmışken Creed Aventus Cologne da aynı sınıfa koyayım da onlarda nasibini alsın

Yorum

İşleniyor...
                X