Polo green
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Parfüm Aşkınızı Bitirme Noktasına Getiren Parfümler
Çökme
X
-
bu konuda marjinal bir hayalkırıklıgı yasamak istiyorsanız mutlaka holy shit denemenizi tavsiye ederim. genelde kirli ve yabani kokular seven ben, bu parfümü kolumdan sökmek için ofiste su sebilinin önünde sefil olmuştum. kokunun kotu olması ya da begenilmemesi muhim degil de insanın uzerinde bu kokunun etiket olarak kalması tam anlamıyla '' durun bir saniye aciklayabilirim'' tribine neden oluyor.
- 7 beğenme
Yorum
-
Diesel Plus Plus Feminine, süt ambalajı şeklindeki koku. Ancak benim tek hissedebildiğim oldukça sentetik bir kremsi hava, bozulmuş gibi kokan süt ve parfüme hakim olan genel bir traş losyonu havası. Bu kokuyu kimseye veremezdim, direkt çöpe attım.
- 2 beğenme
Yorum
-
Bende hakkındaki yorumları okuyarak ve o süt şişesine aldanarak kör alış yapmıştım , aynen senin gibi ne kullanabildim ne verebildim başlangıçtaki sentetik yeşil havaya hiç tahammül edilmiyor özellikle , başı sonu burun tırmalayıcı kötü bir koku Aysucum...
-
masculine versiyonu da aynıydı baya kötü bir parfümdü, bize parfüm yokk muu diyen annoying kuzenlerimden birine verdim al senin olsun bak diesel hem de nefis diye o bile burun büktü bozuk süt metalik bir kremsilik aklıma geldi valla koklamış kadar oldum ben de
Yorum