Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Parfüm Aşkınızı Bitirme Noktasına Getiren Parfümler

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Polo green

Yorum

Ajmal mukhallat shams. Toplu taşımada canınız dayak çekmediği sürece sıkmayın sıkanı uyarın

Yorum

Givenchy Insense Ultramarine

Yorum

bu konuda marjinal bir hayalkırıklıgı yasamak istiyorsanız mutlaka holy shit denemenizi tavsiye ederim. genelde kirli ve yabani kokular seven ben, bu parfümü kolumdan sökmek için ofiste su sebilinin önünde sefil olmuştum. kokunun kotu olması ya da begenilmemesi muhim degil de insanın uzerinde bu kokunun etiket olarak kalması tam anlamıyla '' durun bir saniye aciklayabilirim'' tribine neden oluyor.

Yorum

Bir çok beğenmediğim koku olsa da hiç biri Eau Noire Dior'un eline su dökemez. Elimde 20ml var ve ne yapacağımı bilemiyorum.

Yorum

Diesel Plus Plus Feminine, süt ambalajı şeklindeki koku. Ancak benim tek hissedebildiğim oldukça sentetik bir kremsi hava, bozulmuş gibi kokan süt ve parfüme hakim olan genel bir traş losyonu havası. Bu kokuyu kimseye veremezdim, direkt çöpe attım.

Yorum

• Tuberose
                Tuberose Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Bende hakkındaki yorumları okuyarak ve o süt şişesine aldanarak kör alış yapmıştım , aynen senin gibi ne kullanabildim ne verebildim başlangıçtaki sentetik yeşil havaya hiç tahammül edilmiyor özellikle , başı sonu burun tırmalayıcı kötü bir koku Aysucum...

• denondj
                denondj Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                masculine versiyonu da aynıydı baya kötü bir parfümdü, bize parfüm yokk muu diyen annoying kuzenlerimden birine verdim al senin olsun bak diesel hem de nefis diye o bile burun büktü bozuk süt metalik bir kremsilik aklıma geldi valla koklamış kadar oldum ben de

Prada Candy , aqua di gio , özellikle candy benim burnumu tırmalayan bir koku genelde ağır oud hayvansal kokular severim temiz değil kirli kokmak hoşuma gider ama aqua di gio da itici birşey var .
              ​​​​​​

Yorum

Bana sentetik gelen bütün kokular.

Yorum

İşleniyor...
                X