Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Dior Butik İle Yaşanan Fıkra Gibi Bir Hikaye (Video)

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • #31
    matrai sözlük için yazı yazmaya üşendin deği mi ?

    Yorum


    • #32
      Sanırım parfümün bölüştürülmesini istememişler. Ben valla 16K'lık ürün alacağım, her türlü 1 tane de 500ml promosyon olarak ekstra talep ederdim. Ya da yüzde oranda indirim.

      Ayrıca yıllar önce Emre bey böyle büyük alımlar yapmıştı ve sorun olmamıştı. Küçük hesapların sonucu bu ekonomik krizde 12 büyük şişe satışından olmuşlar.
      Son Düzenleme alfie; 03-12-17, 00:30. Tarafından yapıldı.

      Yorum


      • #33
        Orjinal yazı sahibi: baykalbul View Post







        Bilginiz olsun yurtdışında kimileri dekant ve split olayına sıcak bakmıyor. Adminler isterlerse iki resimi kaldırabilir.. Andy Tauer (andy_tauer) instagramda bir hesabımıza(Turkparfum) bu yorumu yazdı. '' I love the original. Not Decants'' yazdı ve beni banladı maalesef. Yani ben orjinal seviyorum dekantlar değil yazdı maalesef.. Kendisi meşeyosunlu Knize Ten'i çok seviyormuş ve Luca Turin 5 yıldız vermiş.. Çiçekçilikde barındıran kimine bu yönü kısmen feminen gelen meşeyosunlu bir parfüm.. Bizde Andy Tauer'i etiketlemiştik ve beklemediğimiz tepki aldık..

        Banlaması çok ilginç, yani o kadar nefret ediyorlar kimileri splitten(bölüştürme) ve dekanttan maalesef..

        Ben de diğer hesabımdan da yazdım. Herkes zengin değil ve denemek için güzel yöntem falan dedim. Pek çok parfüm var dedim. Yukarıda arkadaş yazmış evet o parfümü sevince gidip alacak yani o parfümün reklamı oluyor splitler ve dekantlar. Eğer korkacak bir şeyi yoksa parfümevinin bundan zevk alması lazım. Ben anlamış değilim. Yani kendi şişe satamayacağı zararını düşünüyor maalesef diyeyim şu an.. Ama uzun vadede split ve dekantlar bence parfüm firmalarınında yararına bir olay.. Bu sayede pek çok kişi fikirini de yazıyor hem..
        Avrupada yasasam ugrasir miyim dekant ile? Maasimi eur uzerinden aliyor olsam yani.... onlar maalesef bizi kendileri gibi sanıyorlar. Onlara gore parfume 1e 4.5 falan odedigimizi bilseler bos bos konusmazlar.

        Yorum


        • ali
          ali Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Aynen katılıyorum

      • #34
        Kim der ki bu kadar ürünü niye sattın diye bahaneler işte

        Yorum

        İşleniyor...
        X