Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Dior Butik İle Yaşanan Fıkra Gibi Bir Hikaye (Video)

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • #16
    Merdiven altı sahte tester parfümcüsüyüz...sahte şişelere orijinal Dior doldurup instagramda satıcaz deseydiniz Altuğ bey inanılır gibi değil , Dior dan soğudum resmen.

    Yorum


    • #17
      Bu izindeki satıcı arkasından is çeviriyor olmasınlar..o kadar satış yapmış olacak taş koyuyorlar belkide..bence sizde dior paris e mesaj atın..

      Yorum


      • #18
        Orjinal yazı sahibi: matrai View Post
        Bu splitin aynısını 2 sene önce yaptığımı ve o zaman parfümlerin siparişini verdiğim bayan arkadaşın da yine ilk telefonda konuştuğum bayan arkadaş olduğunu belirtmek isterim. Daha önceki yapmış olduğum alışverişi hatırlayıp bana son derece ilgili davrandı hatta ambre nuitin ellerinde son 4 adet kaldığını bir daha ne zaman sevkiyatı olacağını bilmediğini ve istersem 4 ürünüde bana ayırabileceğini söyledi. Yani bir tarafta ürün satmak için uğraşan bir satış görevlisi bir tarafta ürün satmamaya çalışan bir mağaza müdürü. İşin ilginç tarafı parfümler indirimde değil normal satıl rakamı ne ise o rakamdan alıcam. Yani fazla alıcam diye ne bir indirim ne de bir hediye talebim oldu. Ürünün üstünde ne fiyat yazıyorsa o fiyattan alacağım
        O bayan arkadaşın tek başına 16 17 bin liralık ürün satmış olmasına karşılar bence. Aklıma başka mantıklı bir şey gelmedi.

        Yorum


        • #19
          benzer 2-3 firmada denetim yaptığım için olayın nereden kaynaklandığını az çok tahmin edebiliyorum. Muhtemelen bir prosedür var ama bunu uygulayıp uygulamamak mağaza müdürünün elinde. Sen o satışı yaparsan kimse sana neden yaptın demez. Eğer sorun bu minvalde devam eder ve Fransa'dan olumsuz dönüş olursa, müsait olan 5-6 arkadaş gidip farklı ürünleri 2 şer adet alabiliriz. Gerçi ben olayın kısa sürede alıcı lehine sonuçlanacağını düşünüyorum.

          Yorum


          • #20
            Satış yapmaktan korkmak nedir gerçekten anlaşılacak gibi değil
            estefanyen

            Yorum


            • #21
              kadın çok komikte.ben dior fransa kadının mailine ne cevap verdi onu çok merak ediyorum.Hakkı yenen çok insan var ülkemizde.Bence izinde olan ve ilk konuştuğunuz satış görevlisi oranın müdürü olmalı diora. 4-5 cümlelik bir mail atıp durumu bildirelim.İngilizcesi iyi olan birisi bu maili hazırlasın.Ben müdürüm satmıyorum diyor sanki diorun sahibi

              Yorum


              • #22
                Altuğ hocam siz yine hakknızı arayın ama dilerseniz İstanbuldan arkadaşlar 2 şer 3 er alıp size gönderebiliriz. Konu uzarsa eğer bu alternatif düşünülebilir. Ben 2 arkadaşımla gidip en az 4 5 şişe alabilirim.

                Yorum


                • #23
                  Orjinal yazı sahibi: cantona8 View Post

                  O bayan arkadaşın tek başına 16 17 bin liralık ürün satmış olmasına karşılar bence. Aklıma başka mantıklı bir şey gelmedi.
                  aynı şeyi söyleyecektim hocam,iç çatışma var bence..müdür mağaza görevlisinin satışını baltalıyor belki de kariyerini.! ve bence kesinlikle kasıtlı..

                  Yorum


                  • #24
                    Şaka gibi gerçekten Yazık o ilk Bayan satıcı belki de satış rakamı iyi diye prim de alacaktı,taş koymuş korkak müdireŞaka bi yana İstanbul ahalisi gider alırız kaç adet lazımsa.

                    Yorum


                    • #25
                      Yazacaksın Dior Fransaya butun bu olanları anlatacaksın...Şikayet edeceksın kı versınler uyarıyı..Taş koyuyor resmen Diorun satışına..Dunyanın hıcbıryerınde boyle bırsey olmaz herhalde..

                      Yorum


                      • #26
                        Gülelim mi, ağlayalım mı, kızalım mı? Adına ne dersek o olsun. Altuğ gerçekten iyi sabretmişsin, iyi ki de bana denk gelmemiş bu hadise, İsyan çıkartır o parfümlerin hepsini o mağazan alırdım, o absürt soruyu sana sorana ' bu kadar parfümü ne yapacaksınız' diye sorana, aldığım 8 şişenin 450 ml lik bir tanesini Mağazanın içerisine boşaltırdım. Kalanını da Forumdaşlarıma dağıtacağım izninizle diyerek çıkardım mağazadan. Bu Dior un mağaza müdürü, Bizim vergi mükellefimiz olan Turkcell TİM bayisi var, Mağazaya eleman alımı yaparken aldığı kişilere seni müdür olarak alıyorum, bütün sorumluluk sende diyor ve aldığı eleman (müdür), sabah Mağazayı ilk açan kişi oluyor ve açtıktan sonra bir güzel mağazayı süpürüp pas pas çekiyor, 'al sana müdür'. Bu Dior daki müdür de Turkcell tim müdüründen farkı yok gibi, İşi ehli olmayan insanı Müdür yaparsanız, bu tür saçmalıklarda karşı karşıya kalmamız anormal değil. Bu müdür resmen (Yan gel Osman dört dönüm bostan) misali başa gelmiş. Ama burada farklı 2 durum daha var gibi geldi bana; birincisi Daha önceden konuşup anlaştığınız bayanın bu kadar fazla satış yapmasına müdür tarafından engel olmak istenmiş gibi geldi bana, ikincisi bu kadar parfümü alıp merdiven altında çoğaltıp satacakmışız gibi bir izlenim veriyor insana ama tamamen akla ziyan bir şey olur. Birinci neden daha ağır geliyor bana. (Bu Dİor un Türkiye'deki mağaza müdürü olan her kimse, parfümleri almamıza engel olan müdürü Şikayette bulunulsun Fransaya mı nereye başvurulacaksa ne dersiniz?)

                        Yorum


                        • #27







                          Bilginiz olsun yurtdışında kimileri dekant ve split olayına sıcak bakmıyor. Adminler isterlerse iki resimi kaldırabilir.. Andy Tauer (andy_tauer) instagramda bir hesabımıza(Turkparfum) bu yorumu yazdı. '' I love the original. Not Decants'' yazdı ve beni banladı maalesef. Yani ben orjinal seviyorum dekantlar değil yazdı maalesef.. Kendisi meşeyosunlu Knize Ten'i çok seviyormuş ve Luca Turin 5 yıldız vermiş.. Çiçekçilikde barındıran kimine bu yönü kısmen feminen gelen meşeyosunlu bir parfüm.. Bizde Andy Tauer'i etiketlemiştik ve beklemediğimiz tepki aldık..

                          Banlaması çok ilginç, yani o kadar nefret ediyorlar kimileri splitten(bölüştürme) ve dekanttan maalesef..

                          Ben de diğer hesabımdan da yazdım. Herkes zengin değil ve denemek için güzel yöntem falan dedim. Pek çok parfüm var dedim. Yukarıda arkadaş yazmış evet o parfümü sevince gidip alacak yani o parfümün reklamı oluyor splitler ve dekantlar. Eğer korkacak bir şeyi yoksa parfümevinin bundan zevk alması lazım. Ben anlamış değilim. Yani kendi şişe satamayacağı zararını düşünüyor maalesef diyeyim şu an.. Ama uzun vadede split ve dekantlar bence parfüm firmalarınında yararına bir olay.. Bu sayede pek çok kişi fikirini de yazıyor hem..
                          Son Düzenleme baykalbul; 28-11-17, 23:45. Tarafından yapıldı.

                          Yorum


                          • promesta
                            promesta Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            Dekantlar orijinal değil tauer'in mantığına göre o zaman. Kendisi de haklı, ml'i 20 tl'ye satılan discovery setler varken yarı fiyata insanlar dekant alıyor. Niş parfümler tüm dünyada lüks tüketim olarak görüldüğünden mütevellit beğenen herkesin şişeli olarak almasını umut ediyorlar sanırım.

                          • gokhanburak
                            gokhanburak Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            taueri severdim ama bu ticari yaklaşımı ile gözümden düştü

                        • #28
                          Gerçekten çok ilginç..Eşimle hayret ederek izledik😊

                          Yorum


                          • #29
                            Saka gibi ... )) Neseli gunler yada ona benzer bi filmdeydi, Sener Sen kilik degistirip tekrar tekrar siraya girip nikah sekeri aliyordu oyle mi yapalim istiyorlar nedir

                            Yorum


                            • #30
                              Bu nasıl bir gerizekalılıktır???Ben de satıcıyım,müşteri 1 tgane ürün alsın diye nerdeyse geliş fiyatına ürün satıyoruz...Müşteri gelecek ve 16 bin liralık ürün alacak yemin ediyorum adama önce yemek ısmarlarız ,peşine türk kahvesi,evine de taksi ile yollarım adamı..Bayramlarda da adamın tüm sülalesine bayram mesajı atarım,Hakikaten böyle bir gerizekalılığı kafam almıyor...

                              Yorum

                              İşleniyor...
                              X