Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Dior Butik İle Yaşanan Fıkra Gibi Bir Hikaye (Video)

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Dior Butik İle Yaşanan Fıkra Gibi Bir Hikaye (Video)

Arkadaşlar yazmak çok bir süre alacağı için video çekip anlatmaya çalıştım yaşadağım komik olayı. Videonun sonunda telefon çaldığı için kesildi bu kadar da yeterli olur tahminimce neler yaşadağımı anlatmak için.

Dostum iyi kufur etmeden anlatabildin gercekten enteresan bir yaklasim. Hayir yaptiklari dogrudur yanlistir ihtiyaclari yoktur buyuk markadir, cogaltilip satilmasini istemiyorlardir vesaire ama cocuk oyunu gibi adim adim ilerlemek nedir. Nerede kullanilacagini iki kelime ile aciklamanin yeterli olmasi durumu da baska bir enteresanlik. Bir de form doldurtsaydi musteri olmaya aday adayi diye.

Yorum

• matrai
      matrai Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Hayatımda ki yaşadığım en enteresan durumlardan bir tanesi. Ama işin peşini bırakmayacağım nereye gidilirse oraya gideceğim gurur meselesi yaptım resmen

herkes 5-10 ml alıyor denediklerinde beğenirlerse alacakları adres yine siz olacaksınız deseydiniz Diora da öyle yazsaydı kadın işler değişirdi belki
    Valla böyle saçmalık olmaz hayret. her satan ürünü ne yapacaksın diye sorarsa yandı ortalık

Sonuç ne olacak Altuğ hocam vermez mi bunlar parfümleri?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Drekoo View Post
      herkes 5-10 ml alıyor denediklerinde beğenirlerse alacakları adres yine siz olacaksınız deseydiniz Diora da öyle yazsaydı kadın işler değişirdi belki
      Valla böyle saçmalık olmaz hayret. her satan ürünü ne yapacaksın diye sorarsa yandı ortalık

Sonuç ne olacak Altuğ hocam vermez mi bunlar parfümleri?
      Sence almama gibi bir ihtimalim varmı? Ben altından girer üstünden çıkarım bu işin yinede o parfümleri alırım

Yorum

akıl tutulması valla, daha ilginci ise bu zihniyette biri nasıl diorun bi mağazasında müdür olmuş hayret

Yorum

Böyle bir durum sadece Türkiye'de yaşanır zaten !
          Alışverişiniz yaptığınız bir mağazada mağaza yetkilisinin ve çalışanların, müşteriye ''bunları ne yapacaksınız?,neden bu kadar çok alıyorsunuz?'' diye sorma gibi lüksü olamaz.
          Dior gibi ultra lüks mağazacılık sektöründe hizmet veren bir markanın kendi butiğinde böyle bir hadsizliğin yaşanması gerçekten trajikomik bir durum olmuş.
          Aksi bir müşteri orada o soruyu soran çalışanı sorduğuna pişman etmesini de bilirdi Altuğ bey yine iyi sabretmiş.

Yorum

Ahahah. Kurumsallığa gel. Böyle bir durum bile olsa toplu satışlarda mail atmam gerekiyor, o yüzden ikişer şişeden fatura keseyim dese olay çoktan kapanmıştı. Fazla kurumsallıktan(!) kırılacaklar.

Yorum

O zaman teker teker gidip 2şer tane alalım bari.. acaba yine soru sorar mı )

Tüketici mahkemesine kesin verin Edevletten. Ayrıca, Dior a da şikayet yazmak iyi fikir bence.

Yorum

Yıllarca yurtdışı butiklerin, "örneğin her siparişe 3 sample, ama siparişi 10'a bölersen 10x3 30 sample olayları" yüzünden avrupalı ticaret disiplininin ve "zekasının" gelmişine geçmişine baharat dökerken, şimdi de Türkiyem Yuh!

8-10 kişi gidip, alalım hepimiz birer ikişer şişe çıkalım ya. Ne konuşturuyoruz ki?

Yorum

• PinotNoir
                  PinotNoir Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Efendim, daha önce aynı anda 8-10 kişi 2'şer şişe almadığı için mümkün değil. Farklı zamanlarda geliniz ya da mail attım cevabı gelene kadar bekleyin.

Orjinal yazı sahibi: matrai View Post

Sence almama gibi bir ihtimalim varmı? Ben altından girer üstünden çıkarım bu işin yinede o parfümleri alırım
                Eline emeğine sağlık abi

Yorum

Kimler, nerelerin mağaza müdürlüğünü yapıp binlerce lira maaş alıyor, şaşırmamak mümkün değil!!! Eşim, 88'den beri bu sektörde, son 10-15 yılını da en üst seviye türk ve yabancı markaların müdürlüğünü, koordinatörlüğünü yaparak geçirdi. Videoyu ona izlettiğimde ağzı açık kaldı. Murrjm'in dediği gibi, ben olsam ortalığı ayağa kaldırırdım, o mağazayı birbirine katardım dedi. Lisan bilen, üniversite mezunu, prezantabl ama iş bilmeyen, gölgesinden korkan, kendine güveni sıfır, inisyatif kullanmaktan aciz moronlarla işler bu kadar yürüyor demek ki!.. Emin olun bunları oralara seçip koyanların da kalibresi son derece sınırlı. A kalite yöneticiler, yanlarında A kalite insanlar çalıştırır ama B kalite yöneticiler yanlarında C kalite insanlar ister diyen Özgür Demirtaş'a gel de hak verme! İş hayatı böyle kifayetsiz, niteliksiz, bulunduğu yere layık olmayan dangalaklarla dolup taştı son yıllarda. Yazıklar olsun!

Yorum

Bu olayi basindan beri bilen birisi olmama ragmen yine ilk dinledigim zaman ki kadar sasirmaktan kendimi alamiyorum.
                    Insanlar bu mevkilere nasil geliyorlar, geldilerse bile orada hala nasil ve ne sartlarla kaliyorlar anlamak gercekten mumkun degil.
                    Calisanlar kadar yoneticilerin de bir tarz performans degerlendirmeleri ve/veya tutturmak zorunda olduklari kotalari, hedefleri yok mudur?
                    Boyle yuklu bir alim yapacak kisiyi el ustunde tutmalari gerekirken urunlerini israrla talep edilen adette satmak istememelerindeki amaclari nedir cok merak ediyorum.

Yorum

Sağlık bakanlığından onaylı, üç gün kalıcı parfüm falan yazıyor muydu butiğin vitrininde?

Şaka bir yana acaba neden çekindi kadıncağız? Belki de bu şekilde bir satışla daha evvel karşılaşmamış ve şirketin sorularına muhatap olurum da cevap veremem diye çekinmiştir. Zira özel sektörde çalışan insanlarımız bazen ekmeğinden olma korkusuyla gereksiz vehimlere kapılabiliyorlar. Bence fazlaca sabretmiş olsanız da şikayet etmeden bir daha konuşmayı denemenizi tavsiye ederim Altuğ bey.

Eminim hanımefendi forumları okumuş, gezmiş ve sonrasında da tüm parfüm forumlarında hobicilerin böyle yaptığını, bunun çekinilecek bir şey olmadığını anlamıştır.

Zira 450 ml parfüm alıp ayaklarımızı yıkayacak kadar Bülent Ersoy değiliz. 😇

Yorum

Bu splitin aynısını 2 sene önce yaptığımı ve o zaman parfümlerin siparişini verdiğim bayan arkadaşın da yine ilk telefonda konuştuğum bayan arkadaş olduğunu belirtmek isterim. Daha önceki yapmış olduğum alışverişi hatırlayıp bana son derece ilgili davrandı hatta ambre nuitin ellerinde son 4 adet kaldığını bir daha ne zaman sevkiyatı olacağını bilmediğini ve istersem 4 ürünüde bana ayırabileceğini söyledi. Yani bir tarafta ürün satmak için uğraşan bir satış görevlisi bir tarafta ürün satmamaya çalışan bir mağaza müdürü. İşin ilginç tarafı parfümler indirimde değil normal satıl rakamı ne ise o rakamdan alıcam. Yani fazla alıcam diye ne bir indirim ne de bir hediye talebim oldu. Ürünün üstünde ne fiyat yazıyorsa o fiyattan alacağım
                        Son Düzenleme matrai; 26-11-17, 22:28. Tarafından yapıldı.

Yorum

Bir ürünün bir satış bedeli var, parasını verip ürünü alıyorsun. Ne kadar çok adetli satılırsa da o kadar çok kazanırsın. O kadar saçma ki müdürün dedikleri, resmen yüklü bir satış yapmaktan korkuyor gibi.. Hadi inanılmaz bir indirim olur, kişilerle sınırlıdır herkes 1 tane falan alır anlarım da çok komik ve anlamsız bir davranış göstermiş müdür.

Bu kadar parfümü ne yapacaksınız sorusu da inanılmaz hadsiz ve ahlaksızca bir soru.. İster alırım, ister satarım, ister hediye ederim, ister dökerim.. Çok garip ve ilginç bir insanmış..

Yorum

İşleniyor...
                          X