Bu başlık altında yukarda da belirttiğimin ya seversin yada o kokunun yanına yaklaşmazsın dediğimiz parfümleri değerlendirelim
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Ya sev Ya Terket Parfümleri
Çökme
X
-
Ysl kouros bu başlığın ismiyle özdeşleşmiş bir kokudur ya çok seversin ya da hiç sevmez iğrenirsin bunun dışında
ursa
apls
polo green
diğer örnekler olur
- 3 beğenme
Yorum
-
ana trend ekseninde tasarlanmayan bütün inovatif kokular ya sev ya terket kokusu oluyor. İnsanların alışkanlıklarını değiştirmek oldukça zor. Bazen tiksindiğiniz bir kokunun 20.denemeden sonra müptelası olabiliyorsunuz.
- 2 beğenme
Yorum
-
Ya sev ya terk et kokularının çok fazla olduğunu sanmıyorum Kouros ve URSA bu listede tabi ama toplum olarak bir kokuya gereken zamanı tanımıyoruz belkide yada sevmeye ihtiyacımız yok gibi gibi yani sonuç olarak bir insanın katlanamadığı nota sayısı sınırlıdır ve o notaya karşı önyargısı vardır , bence tamamiyle notalarla bağlantılı bu ya sev ya terk et kokuları Örn:Civet olabilir kimi için öd olabilir , umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir..
- 3 beğenme
Yorum
-
Aslında buna örnek veremiyorum çünkü korkuyorum . Neyden korkuyorum dün neydin bugün neoldundan korkuyorum :-) şimdi ben tamam tatlı kokuları sevemiyorum ama body kouros'u ya seversin ya terkedersin diyemiyorum . Ebet terkediyorum ama ayda yılda bir fısır fısır kullanmak koklamak hoşuma gidiyo. Eldo rieni ilk denedigimde parfümörüne çok agır laflar konuştum ama şimdi 2. Şişesini aldım. Oyüzden ben yorumsuzum.zamanla seversin , zamanla terkedebilirsin bana daha çok uygun.
- 3 beğenme
Yorum
Yorum