Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Ya sev Ya Terket Parfümleri

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Ya sev Ya Terket Parfümleri

Bu başlık altında yukarda da belirttiğimin ya seversin yada o kokunun yanına yaklaşmazsın dediğimiz parfümleri değerlendirelim

Bence Robert Piguet'in neredeyse tüm kokuları ya sev ya terket kokuları.

Yorum

• Guest's Avatar
      Misafir Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Umut hocam hislerime tercüman oldunuz ben terket kısmındayım yanlız

Ysl kouros bu başlığın ismiyle özdeşleşmiş bir kokudur ya çok seversin ya da hiç sevmez iğrenirsin bunun dışında

ursa
    apls
    polo green

diğer örnekler olur

Yorum

• Umut Kurtoğlu
      Umut Kurtoğlu Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Polo green sevmeyenlerden biri de benim

-V canto mea culpa.
    kardeşim babannemin kullanılmayan evi gibi koktuğumu söylüyor.
    Sadece garçons.

Yorum

C.n 21
      frederic malle noir epices
      benim ilk aklıma gelenler...

Yorum

ana trend ekseninde tasarlanmayan bütün inovatif kokular ya sev ya terket kokusu oluyor. İnsanların alışkanlıklarını değiştirmek oldukça zor. Bazen tiksindiğiniz bir kokunun 20.denemeden sonra müptelası olabiliyorsunuz.

Yorum

• Pi-jeY
          Pi-jeY Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          +10 diyorum

Hayvansal parfümlerin çoğu dersek doğru olur aslında. Hayvansal olmayanlardan ise cn hommeda böyle bir durum var gibi gözüküyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Ny amber.

Gerçi ben ne seviyorum ne de terkediyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Serge Lutens Arabie,
            Leather Oud Christian Dior,

Yorum

Ya sev ya terk et kokularının çok fazla olduğunu sanmıyorum Kouros ve URSA bu listede tabi ama toplum olarak bir kokuya gereken zamanı tanımıyoruz belkide yada sevmeye ihtiyacımız yok gibi gibi yani sonuç olarak bir insanın katlanamadığı nota sayısı sınırlıdır ve o notaya karşı önyargısı vardır , bence tamamiyle notalarla bağlantılı bu ya sev ya terk et kokuları Örn:Civet olabilir kimi için öd olabilir , umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir..

Yorum

Aslında buna örnek veremiyorum çünkü korkuyorum . Neyden korkuyorum dün neydin bugün neoldundan korkuyorum :-) şimdi ben tamam tatlı kokuları sevemiyorum ama body kouros'u ya seversin ya terkedersin diyemiyorum . Ebet terkediyorum ama ayda yılda bir fısır fısır kullanmak koklamak hoşuma gidiyo. Eldo rieni ilk denedigimde parfümörüne çok agır laflar konuştum ama şimdi 2. Şişesini aldım. Oyüzden ben yorumsuzum.zamanla seversin , zamanla terkedebilirsin bana daha çok uygun.

Yorum

Yazılmayanlardan Montale Aoud Cuir d'Arabie geldi ilk anda aklıma... Gucci Rush (woman) da olabilir, Rien ve Rien Intense Incense, Salome, özellikle açılışıyla Private Label falan da eklenebilir.

Yorum

Sana sesleniyorum Hard Leather bırak seni sevmeyi keşke hiç tanışmasaydık
                    فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ

Yorum

Papillon Salome
                      Ysl Kouros
                      Jovoy Private Label (sevdim ama bütün gün başağrısı ve mide bulantısıyla geçiremeyeceğimden terk ettik)
                      Guerlain Habit Rouge Dress Code (benim şuana kadar kokladığım açılışı en berbat koku)

Yorum

Ursa , Kouros . Bu iki koku tam bir gün gibi bence güne uyanıp zor başlayıp gün içerisinde iyi şeyler olunca sevdiğim şeylerden .

Yorum

İşleniyor...
                        X