2017 de neredeyse 3 ayda bir zam yapıldı beymende bu indirimlerle bile fiyatlar hala yüksek gelebiliyor... Ancak yine de indirim indirimdir
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Parfüm İndirim ve Fırsatlar
Çökme
X
-
-
Matrai'den aldığım dekantlar içinde en çok beğendiğim Lalique Encre Noir'i şişe olarak almaya karar verdiğimde n11'deki "bigparfum"de 128 liraya satıldığını görüp sipariş verdim. (Ben sipariş verdiğimde 123 liraydı üstelik)
Görebildiğim kadarıyla piyasada genelde 170-200 lira aralığında olduğu için fırsat olarak paylaşmak istedim. Üstelik n11 bu aralar sık sık kupon veriyor, ben alışverişi 150 liraya tamamlayarak 20 lira da indirim kullandım. Tavsiye ederim.
Yorum
-
14 Şubatın ilk indirim haberi http://www.homeofscents.com.tr/ den geldi, internet sitesinden yapılacak 500 tl ve üzeri alış verişlerde 100 tl anında indirim yapıyor.
- 1 Beğen
Yorum
-
n11'de indirimi vs olanlar için UzayExclusive de çok güzel fiyatlar var. Bond Amber 800₺, Ursa 670₺, Guerlain Heritage EDP 320₺ vs.. Nicolai'lerde de indirim olabilirmiş İncelemeye değer..
Artı Nasomattolar'da fiyat olarak iyi. Yurt dışı fiyatları göz önüne alındığında özellikle..Son Düzenleme cantona8; 02-02-18, 11:06. Tarafından yapıldı.
- 2 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ufukk View PostMatrai'den aldığım dekantlar içinde en çok beğendiğim Lalique Encre Noir'i şişe olarak almaya karar verdiğimde n11'deki "bigparfum"de 128 liraya satıldığını görüp sipariş verdim. (Ben sipariş verdiğimde 123 liraydı üstelik)
Görebildiğim kadarıyla piyasada genelde 170-200 lira aralığında olduğu için fırsat olarak paylaşmak istedim. Üstelik n11 bu aralar sık sık kupon veriyor, ben alışverişi 150 liraya tamamlayarak 20 lira da indirim kullandım. Tavsiye ederim.
Neyse, 123 olmuş 128 olmuş hiç önemli değil aslında, bence çok çok daha fazlasını hak eden bir ürün.
Yorum
Yorum