Sephora'da yeni yıl kampanyası,400 TL Harcamaya 100 TL indirim var.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Parfüm İndirim ve Fırsatlar
Çökme
X
-
Lalique Encre Noire Homme Edt 100 Ml
Hepsiburada'da (satıcı kendisi) 169,90
Yine Hepsiburada' da Elmas Kozmetikte 160 lira
Elmas Kozmetiği bilmediğim için hepsiburadadan almak daha mantıklı gibi.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cctaymaz View PostLalique Encre Noire Homme Edt 100 Ml
Hepsiburada'da (satıcı kendisi) 169,90
Yine Hepsiburada' da Elmas Kozmetikte 160 lira
Elmas Kozmetiği bilmediğim için hepsiburadadan almak daha mantıklı gibi.
Lalique Encre Noire A L'Extreme EDP. 100 ml. - 209 Lira
Lalique Encre Noire Sport 100 ml. - 169 Lira'ya aldım.
Ardından 10 lira hediye çeki kazandım. Baktım Nikos - Sculpture 109 lira ve üstelik satıcısı da yine Hepsiburada (Sitedeki diğer satıcılara şüpheci yaklaştığım için alışveriş yapmıyorum), hemen hediye çekini kullandım.
Nikos Sculpture 100 ml. - 99 Lira'ya aldım.
3 parfümü de kullandım, inceledim; kesinlikle orjinaller ve (fiyatından kaynaklı da olabilir) çok sevdim.
477 liraya (kargo bedava + yanında çanta hediyeli) toplam 300 ml.'lik gayet güzel parfümler satın almış oldum.Son Düzenleme Aryan; 28-02-20, 22:34. Tarafından yapıldı.
- 4 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: volcanolover View PostSephora'da yeni yıl kampanyası,400 TL Harcamaya 100 TL indirim var.
Lalique Encre Noire Homme Edt 100 Ml 127 lira şu an
- 1 Beğen
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cctaymaz View Post
HEPSİOUTLET kodunu kullanırsanız %25 indirim daha yapıyor. Diğer parfümlerde de aynısı geçerli bir girin bakın derim.
Lalique Encre Noire Homme Edt 100 Ml 127 lira şu an
Yorum
-
Yorum
-
Şu an bahsedilen kampanya kapsamında sadece Amouage kadın parfümlerinde ekstra bir indirim söz konusu. Mesela Amouge Lyric Woman EDP. 100 ml. 1.479 TL'den 923'e düşüyor. Erkek Amouage parfümlerinde ise Hepsiburada'da şuan en düşük fiyatı Uzay Exclusive mağazası veriyor.
-
Lyric Man butun forumlarda kampanya duyuruldugu icin cok onceden tukendi UK uretimi gelme ihtimali bulunuyor.
-
-
Arkadaşlar, Hepsiburada'nın müşteri hizmetleriyle konuştum. Dedim ki, Encre Noire sepette 169 TL diyor ama sepete ekleyince tekrar bir indirime girerek 127 liraya düşüyor. Ama diğer parfümlerde böyle bir şey söz konusu değil. Mesela, Cool Water 126 lira, sepete ekliyorum yine 126 lira. Niye böyle? Personel de "O ürüne özel bir sistem hatası mevcut. Ben bu konuda arkadaşları uyarayım düzeltsinler" dedi. Oysa şimdi farkettim ki personelin dediği gibi sistem hatası değilmiş, personelinin de bilmediği bir kampanya mevcutmuş. Kampanya şu:
Hepsiburada.com'a girince ana sayfada kampanyalar pencereleri var. 3. sırada "Hepsioutlet Kampanyası" penceresi çıkıyor: 100 TL ve üzeri alışverişlerde anında %25 indirim diye. O penceredeki acele et kaçırma sekmesine tıklıyorsunuz. Açılan sayfada soldaki kategorilerden: Kozmetik Kişisel Bakım, Kozmetik, Parfüm şeklinde ilerliyorsunuz. Bu şekilde karşınıza çıkan parfümlerin hepsi sepete eklenince %25 indirime uğruyor.
- 3 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Aryan View PostArkadaşlar, Hepsiburada'nın müşteri hizmetleriyle konuştum. Dedim ki, Encre Noire sepette 169 TL diyor ama sepete ekleyince tekrar bir indirime girerek 127 liraya düşüyor. Ama diğer parfümlerde böyle bir şey söz konusu değil. Mesela, Cool Water 126 lira, sepete ekliyorum yine 126 lira. Niye böyle? Personel de "O ürüne özel bir sistem hatası mevcut. Ben bu konuda arkadaşları uyarayım düzeltsinler" dedi. Oysa şimdi farkettim ki personelin dediği gibi sistem hatası değilmiş, personelinin de bilmediği bir kampanya mevcutmuş. Kampanya şu:
Hepsiburada.com'a girince ana sayfada kampanyalar pencereleri var. 3. sırada "Hepsioutlet Kampanyası" penceresi çıkıyor: 100 TL ve üzeri alışverişlerde anında %25 indirim diye. O penceredeki acele et kaçırma sekmesine tıklıyorsunuz. Açılan sayfada soldaki kategorilerden: Kozmetik Kişisel Bakım, Kozmetik, Parfüm şeklinde ilerliyorsunuz. Bu şekilde karşınıza çıkan parfümlerin hepsi sepete eklenince %25 indirime uğruyor.
Comme Des Garçons Blackpepper EDP. 100 ml. - 475 TL
Comme Des Garçons Floriental EDP. 100 ml. - 476 TL
Comme Des Garçons Amazingreen EDP. 100 ml. - 336 TL
Hermes, Terre D'Hermes EDT. 100 ml. - 492 TL
Dior Fahrenheit EDP. 75 ml. - 494 TL
Gucci Guilty Absolute EDP. 90 ml. - 432 TL
Chanel, Bleu De Chanel Parfum 50 ml. - 423 TL
Guerlain Homme Ideal EDP. 50 ml. - 296 TL
Bvlgari Man In Black EDP. 100 ml. + D&G Intenso Duş Jeli 100 ml. Set - 336 TL
Azzaro Wanted EDT. 100 ml. - 268 TL
Versace Eros EDT. 100 ml. - 264 TL
Versace Dylan Blue EDT. 100 ml. - 259 TL
Lalique Encre Noire Homme EDT. 100 ml. - 127 TL
Carolina Herrera 212 VIP EDT. 50. ml. - 271 TL
Davidoff Cool Water 200 ml. - 216 TL
Not: Kadın Amouage parfümlerinde indirim mevcut.Son Düzenleme Aryan; 29-02-20, 15:17. Tarafından yapıldı.
- 5 beğenme
Yorum
Yorum