Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bu ay Hangi Parfümü Aldım? Alacağım?
Çökme
X
-
- 10 beğenme
-
Orjinal yazı sahibi: matrai View Post
accık yorum alsak...İnsanın ruhu kokularıdır...
- 2 beğenme
Yorum
-
- 13 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: murrjm View PostTom Ford Velvet Gardenia !!!!
Fragrantica'da okuduğuım bir yorumda Velvet Gardenia'nın yeniden üretimine başlanacağı söyleniyordu ama bana o zaman şimdiki heyecanı veremeyecek
Yorum
-
-
- 3 beğenme
Yorum
-
Kullanılmış olabilir. Beymenden online sipariş ile Fico di Amalfi almıştım zamanında. Ürün geldi kutu jelatinliydi ama jelatini yırtmadan çıkarabiliyorsunuz (üst ve alt tarafları tamamen açık üretildiği için) neyse, açtım jelatini 150 ml şişenin yarısı boştu. Müşteri hiz. ile görüşüp iade etmiştim.
-
Paylaştığınız fotoğraftaki miktarda geldiyse kullanılmış. Dediğiniz gibi tek olarak satılmıyor ve kendi sitesinde şişelerin doluluk oranından bir kıyas yapılabilir. Sorun olduğunu düşünüyorsanız içinize sindirmeye çalışmayın direkt iade edin bence.
-
Daha önceden sipariş veridiğimde stoklarındaki stok kaymasından dolayı para iadesi yaptılar. Şimdi aldık üstünden kullanılmış. Çok uğraşmakta istemiyorum daha fazla. Ama yapılan ayıp yani akmışta olabilir Kürşat hocamın dediği gibi. Beymende genel bir sorun oldugunu düşünüyorum . Geçen hafta ayakkabı aldım bir tekinin önünde defo oldugunu gördüm. Her ürünlerinde bi sıkıntı yaşatmasalar olmuyor
-
Bu ay hangi splitleri yapabildik ya da bu ay hangi splitlere katıldım gibi bir başlık açmak gerekecek yakın zamanda böyle giderse bu başlık yerine.
- 4 beğenme
Yorum
Yorum