Amouage Opus IX, X ve Merchant of Venice Ottoman Amber aldım. Guerlain Rose Nacree du Desert de alacaktım ama çok fazla gül temalı parfümüm olacak diye kendimi tuttum.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bu ay Hangi Parfümü Aldım? Alacağım?
Çökme
X
-
Bence klasik prada d iris ten çok daha lüks bir parfüm. Ama çoğu güzelliğin başına geldiği gibi onun da kalemi kirildi
SM-N7505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
- 4 beğenme
Yorum
-
Dün son olarak Chanel Antaeus umu da aldım yeter bu kadar maskulen yaz geliyor artık. Dillere destan bir türlü sevemediğim Creed lere yönlendireceksiniz beni bu gidişle bir Irısh Tweed bir de da tabarome kafama göre. Aventus mu yok kardeşim Sevmi'imSon Düzenleme KARALARIN_CEMAL; 06-11-17, 19:52. Tarafından yapıldı.
- 2 beğenme
Yorum
-
Kiehl original Musk'ı aldım. Havalar çok ısınmadan kullanmayı düşünüyorum, ama iş ortamına ne derece uyar bilemedim.
- 1 Beğen
Yorum
-
Beyaz çiçeklerle başlayıp güçlü bir misk ile bitiyor. Alt notaları musc ravageur'un açılışına benzettim. Genel olarak beğendim, şu misk kısmını layer amacıyla kullanmayı düşünüyorum.
-
Umut Kurtoğlu Kublai Khan'ın daha çiçeksi ve gündelik kullanıma uygun versiyonu gibi gelmişti bana.
-
Evet,MKK'a benzediği yorumlarını ben de gördüm,ama MKK'yı tecrübe etmediğimen kıyaslama yapamadım.
-
Yeni aldiğim dekant parfümlerim
Alexandre J Zafeer Oud Vanille Edp 3ml
Comme des Garçons Luxe Patchouli Edt 5 ml
Costume National Soul Edt 10 ml
Mpg Bois De Turquie 3ml
Tauerville Rose Flash 5 ml
Profumum Roma Victrix 5 ml
Chanel Coromandel Edp 10 ml
Hermes Un Jardin Sur Le Nil Edt 15 ml
tom ford noir extreme Edp 50 ml
Bentley For Men Absolute Edp 50 ml
Bois 1920 Classıc Edt 20 ml
Acqua Gio Essenza Edp 20 ml
Calvin Klein Obsession Edt 25 ml
- 1 Beğen
Yorum
-
Endişelendiğim gibi olmadı ve oldukça makul bir fiyata yurtdışından TDC Sel de Vétiver'i getirtme operasyonu başarıyla sonuçlandı. Hem pek samimiyetimin olmadığı hem de parfümler hakkında hiç bilgisi olmayan birileriyle bu işleri halletmeye çalışmak gerçekten çok yıpratıcı.
- 10 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Medea View PostEndişelendiğim gibi olmadı ve oldukça makul bir fiyata yurtdışından TDC Sel de Vétiver'i getirtme operasyonu başarıyla sonuçlandı. Hem pek samimiyetimin olmadığı hem de parfümler hakkında hiç bilgisi olmayan birileriyle bu işleri halletmeye çalışmak gerçekten çok yıpratıcı.
- 3 beğenme
Yorum
Yorum