keşke olsada hiç tereddüt etmeden göndersem
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bu ay Hangi Parfümü Aldım? Alacağım?
Çökme
X
-
- 13 beğenme
Yorum
-
Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle hayırlı olsun hocam. Şu vintage ürünler, bir gün bizlere de denk gelir umarım
-
Öncelikle hayırlı olsun güzel günlerde kullanın diyorum.Sözüm meclisten dışarı olmakla beraber sizin sayfanızda dile getirdiğim için affınıza sığınıyorum.
Vintage ürünlere ulaşım noktasında baaaazı arkadaşlara(Hani amaç paylaşım ya) nereden temin ediyorsunuz bizimle de paylaşın bizde nasiplenelim dedğimizde devlet sırrı gibi saklamaları aklıma geldi.Gönül isterdi ki bu platformdan böyle güzel ürünlerin nerelerden alındığı yazılabilsin.Neticede kimse kimsenin hakkını alacak değil herkes imkanları doğrultusunda ulaşabilecekti.
Neyse gönlü bol arkadaşlara selam olsun....
-
şişeden ilk kokladığımda adeta burnumu yakan sertlikte bir parfümle karşılaştım. Baharatlar, ölmez otu, reçine. İlk kokladığımda keskin bir koku var. Parfümün ilk 10 hatta ilk 20 dakikası oldukça zor. Tene oturdukça zamanını aldıkça daha farklı hale bürünüyor parfüm. Çok komplike şiir gibi akıp gidiyor. Deri, odunsu ve yeşil notalar. Buram buram kokan etrafa yayılan çok zor bir koku. Herkesin harcı değil. Zaten öyle her gün sıkılacak bir parfüm değil. #zoologist deneyim edindiğim en iyi tematik parfümlerden birine imza atmış. Bana ise #trex e saygı duruşunda eğilmek kalır.
- 5 beğenme
Yorum
Yorum