Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Eau sauvage extreme
    Sauvage serisinden en begenmedigim parfüm maalesef bu.

    Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

    Yorum


    • Versace oud noir kullandım. Tom Ford Oud wood'a oldukça benzetiyorum , sadece bu hafif bir tatlılık eklenmiş hali gibi.

      Yorum


      • Dior Fahrenheit Absolute

        Yorum


        • zara red temptation; mfk baccaratı sevmiyorum. bu nedenle bu parfüm ile arasında hiç bir fark göremedim.birebir aynısı olmuş.Baccarat fanları tabikide kabul etmeyecektir bu kadar benzerliği.muhakkak kusur bulacaktır. Emin olun 3 sene önce aldığınız bir designer ile aynı parfümün şimdiki batchi arasında ne kadar fark varsa ancak o kadar fark vardır. tabikide baccarat biraz daha kalitelidir.baccaratın dip notlarında biraz daha derinlik vardır.baccaratın biraz daha yayılımı yüksektir.Bunlar olacak tabi. Sorun ne biliyormusunuz aradaki farkı anlamak için iki bileğinizede sıkıp sürekli fark yakalamaya çalışmaktır.Sorun ne bliyormusunuz Zara red temptation asla kalitesiz ve vasat kokmuyor.Bu kadar fiyat farkına nasıl bu kadar yakın kalite aklım almadı.Ben zarayı başarılı bulmadım mfk'yı kazıkçı buldum.Ben zarayı kaliteli parfüm yapmış olarak takdir etmedim. mfk bu kadar kalitesiz parfümü nasıl bu fiyatlara bizlere yedirdi ona şaşırdım.Demekki bu parfüm bu fiyata satılabiliyormuş.Ağzımın içi küfür dolu madem bu kadar iyisin zara yapsana silk moodu,satin moodu.

          Yorum


          • Bugün Champs Elysees EDP kullandım. Mükemmel çiçek kokulu parfümlerden. Tam bir mimoza bombası. İnsanın içini açan, kıpır kıpır bahar coşkusuyla dolduran neşeli bir parfüm. İlkbahar kokuyor resmen. Artık çok zor bulunuyor olması üzücü..

            Yorum


            • Hermes Terre d'Hermes Parfum.

              Yorum


              • Dior Fahrenheit Le Parfum

                Yorum


                • ormande jayne black gold. açılışı çok güzel.gül ve karanfil alıyorum. bolça çiçek .bir yandan eski kafa şiprelere benziyor. bir yandan yeni moda güllü erkek parfümlerine.bazen mojito gibi ekşili bir hava alıyorum.Parfüm için yayılımı çok iyi deniyordu ama bende pek öyle olmadı.Tam tersine tene yakın zarif ve romantik bir parfüm.Ben çok cimriyim galiba sürekli fiyat performans kıyaslaması yapıyorum.Çoğu niş parfüm benim kazancıma göre daha doğrusu türk lirasının döviz karşındaki erimesine istinaden saçma fiyatlara geliyor.Bu parfümde gerçekten çok pahalı.Güzel kokmak bu kadar pahalı olmamalı

                  Yorum


                  • Francesca Bianchi | The Black Knight
                    Opus XI'nın tozlu derisi ile Royal Leather'ın çiğ yeşil aromatik dokusu üstüne kimyon, kök iris ve styrax benzeri koyu reçineler eklenerek ortaya kararmış bronzu çağrıştıran kirli yağlı yapışkan kasvetli
                    kuru bir çamur ile kaplı köhnemiş nubuk kokusu çıkmış. ismini cidden yansıtıyor. yayılım düşük, kalıcılık yüksek.

                    Yorum


                    • BLV Pour Homme, Bvlgari

                      Açılıştaki bergamot&kakule sıçramasının hemen düşüşündeki kokunun merkezinde yer alan zencefil ve kalitesiz odunların, klorlu tatlı su havuzunda yeşil çamaşır deterjanı ile yıkanıp portakal&tütün çiçekleri gibi çiçekler ile yumuşatılarak Morillas’ın majör beyaz misk akoruyla pudralanmasıyla biçimlendiği parfüm.

                      İşe geç kalınmış günün sabahında çamaşır sepetinden alelacele alıp giyilen kurumamış ıslak bir polyester gömleğin üzerine bebek pudrası üflenmiş gibi rahatsızlık hissiyatı... Cilde sıkmak için fazla alelade, oda spreyi için ise fazla pahalı.

                      Click image for larger version

Name:	BLV.jpg
Views:	194
Size:	45.4 KB
ID:	204547

                      Yorum


                      • CK Obsession for men

                        Yorum


                        • Guerlain L’Homme Ideal Cologne

                          İçeriğinde var mı bilmiyorum, deri nüansı burnuma geliyor. Vanilya baskın (İçeriğinde vanilya yokmuş, badem notası bende bu etkiyi yaptı muhtemelen). Sentetik yapısını serin havada bile yorucu buluyorum bu yüzden dozajı aşmamak gerek. Dört fıs sıktım ve fark edilirliği için yetti. Dışarıda serin havada yaklaşık bir metre uzaklığımdaki iş arkadaşım "senden kaliteli bir parfüm kokusu" geliyor dedi. Muhtemelen açık parfüm kullanmamışsın manasında söyledi. Bana göre "eh işte" denebilecek bir parfüm.
                          Son Düzenleme junleon; 08-10-21, 21:08. Tarafından yapıldı.

                          Yorum


                          • Roja Dove - Elysium Cologne

                            Yorum


                            • Rook Perfumes Rook (2020) kullandım. Açılışında yoğun bir hayvansallık mevcut ve 5-10 dk içinde kakulenin hissedilmesiyle hafifliyor. Orta ve son kısımlarında pek bir değişim gözlemleyemedim. Genel olarak dumansı yönü baskın ve merkezinde ise tütün olduğunu düşünüyorum. Kalıcılık ve yayılımı ortalama üstü.

                              İçeriğini gördüğümde beklentim baya bir yükselmişti ve denedikten sonra beklediğim kirliliği ya da dumansı atmosferi pek yakalayamadım. Ek olarak Hiram Green Hyde'a benzediği yönünde yorumlar gördüm ama onun kadar yoğun bir dumansılık Rook'ta mevcut değil. Rook Perfumes'un diğer parfümlerini de yakın zamanda deneyip yazmaya çalışacağım.

                              Yorum


                              • Parfums de Marly - Layton

                                Yorum

                                İşleniyor...
                                X