Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım?

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Chanel Bleu de chanel parfum kullandım. Serinin dört mevsim kullanıma uygun, hem ferah hem odunsu üyesi bence.

    Yorum


    • escada pour homme;

      90'lı yılların fujer olmayan lavantalı, narenciyeli,bitkisel parfümlerine bir örnek daha.Diğerlerindeki geniz yakan sentetiklik bu parfümde yok. dün kullandığım casual friday'de kullanılan vanilyalı lavantalı yapı koku oturduktan sonra bu parfümede hakim.Klas bir beyfendi kokusu, çok beğendim

      Yorum


      • Bugün See by Chloe kullandım. Zaten şu ara tatlı, vanilyalı parfümlere hiç elim gitmiyor. Ben yaz ortasında bile herkesin ağır dediği parfümleri çok rahat kullanırım ama şu ara hafif, taze hissettiren parfümlere yöneldim. Özellikle Chloe ve Narciso ları çok seviyorum. See, bana göre tam bir elmalı şampuan kokusu. Ama ekşi, yeşil elma değil. Tatlı tatlı kokan bir elma. Ben bu parfümün Si Belle olanına bayılmıştım ama kesin sınırlı üretimdir, devamını bulamam diye almamıştım. Ne var ki See bile üretilmiyor artık. Chloe ye bu konuda çok kızıyorum. Son günlerde ilgimi çeken bir başka Chloe parfümü de Love Story. Önceden fena değil, eh işte dediğim parfüm, şu ara çok hoşuma gitmeye başladı. Çok taze, ferah, mis gibi bahar kokuyor. Turunçgiller ve çiçekler çok güzel harmanlanmış. Tek düşündüren kalıcılığı. İşte ondan çok emin değilim. Ama kokladıkça insanın içini açan bir parfüm.

        Yorum


        • Armani - Acqua di gio edt

          Yorum


          • gucci pour homme 2

            burnumu yormayan kararında kokan muhteşem bi eser

            Yorum


            • CD Fahrenheit Absolute
              Le Parfum versiyonunun atası olarak düşünüyorum,tatlılık daha az ve bir tık daha koyu.Bütün flanker'lar mı güzel olur,hiç mi boşu çıkmaz bu serinin )

              Yorum


              • ajmal cashmere wood,

                bu parfümle ilgili çok bişey yazmama gerek yok,fazla derinliği olmayan irisli çikolatalı harika bir parfüm.çok sıcaklar hariç 7/24 kullanılır

                Yorum


                • Tiziana Terenzi Telea

                  Sulu, olgun ve taptaze bir armut. Hani bu ısırınca dirseğinizden suyu akanlardan. Onun kendine has o aromatik kokusu burnunuza geldi mi? Şimdi armutun suyunu henüz yeni açan pespembe ferah kokulu bir gülün üstüne damlatın ve o gülün kokusunu içinize çekin. Parfümün temeli bu hissiyatın üzerine. Ama sadece bununla kalmıyor. Beyaz çiçekler ile sabunsu ve tertemiz bir tabana oturarak zihninizde mavi bir gökyüzünde süzülen beyaz bulutlar gibi bir tablo resmediyor

                  Yorum


                  • Guerlain L'Heure Bleue EdP

                    Sabah kahvaltıda burnuma ara ara çok güzel bir krem kokusu geldi, Arko'nun klasik yağlı kremine benzer bir koku. Evdekilerden sandım önce, sonra farkettim ki gece bileğime sıktığım L'Heure Bleue'nün son demlerini alıyormuşum. Bu parfümü yıllarca merak edip, sonunda bulduğumda da çok mutlu olmuştum. Ancak beklediğimden daha baharatlı, özellikle karanfili baskın hissettiğim bir kokuydu. Bu baharatlı kısım beni diğer notaları algılamaktan alıkoyuyordu sanırım. Sabah bu kremsi yönünü hissedince ilk kez dışarıda kullanmaya karar verdim.

                    L'Heure Bleue hep bahsedildiği üzere nostaljik bir koku. Daha önce koklamışım gibi, ya da gerçekten benzer kolonya/kozmetik ürünlerini koklamış olmalıyım. Açılıştan itibaren baharatlı yapıda, ilk anda parlayıp sönen narenciyenin ardından karanfilin etkisi uzun süre kendini hissettiriyor. En diplerde ise bu baharatlı yapı yerini iris, menekşe, misk ve vanilyadan geldiğini düşündüğüm kremsi bir dokuya bırakıyor. Ancak bu noktada Insolence ile bir akrabalık seziyorum. Keşke baharatlı faz bu kadar uzun sürmeseydi, ya da ben karanfile fazla duyarlıyımdır, bilemiyorum.

                    Evde az miktarda denerken bu kadar kuvvetli olduğunu farketmemişim. Sabah kullandığım 2 fıs gün boyu burnuma esmeye devam etti. Bir yandan hoşuma gitti, bir yandan da bu kadar uzun süre karanfile maruz kalmak biraz yordu. Umarım parfüm demlendikçe baharattan gelen keskinlik azalır ve çiçeksi, kremsi akorları daha net alabilirim.

                    Yorum


                    • izmirde havalar ısınınca nil kullandım özlemişim..yılların efsanesi,zamanında parfüm tutkusu forumunda az muhabbetini yapmadık hani...domatese bile benzetmiştik..ne günlerdi ..yaşlandık be .
                      ellena abi bu işi biliyor..hermese yaptığı tüm kokular güzel ve kaliteli esanslardan oluşuyor..yani kokuların performanslarıda çok iyi ve burnu yormayan doğallıkta..brravo elena brravooo

                      Yorum


                      • Rayiha
                        Rayiha Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        İzmir'de bildik zincir markalar dışında tavsiye edebileceğiniz bir parfümeri var mı ANDY DUFRESNE ? Bir de gittiyseniz eğer, İstinyepark Beymen'in ürün gamı Hilltown'a göre ne durumda?

                    • Patchouli İmperial: Beyaz çikolatasız Coromandel ya da Salvatore Ferragamo Terra Rosa'nın daha az balzamik hali.

                      Yorum


                      • Terre d'hermes eau tres fraiche. Serinin haliyle en ferah ilkbahar yazlık üyesi.

                        Yorum


                        • Bugün Gucci Bloom kullandım. Bol çiçekli, özellikle sümbülteber baskın olan çok zarif bir parfüm. Daha yoğun olmasını isterdim. Kızımın sıktığı Flowerbomb, benim parfümümü tamamen bastırdı. Kızım, benim gibi maymun iştahlı değil. Poison Girl den sonra, kendisine imza parfüm olarak Flowerbomb u seçti. İstikrarlı şekilde onu kullanıyor. Ben ise şu ara sadece ferah, çiçeksi, temiz kokulu parfümler kullanabiliyorum. Chloe, Issey Miyake, Be Delicious elimin sık gittikleri.

                          Yorum


                          • CD Fahrenheit Le Parfum

                            Yorum


                            • Regalien Marrakesh. Pek bir şey anlamadım. Anlayanlar anlamayanlara anlatabilir mi?

                              Yorum

                              İşleniyor...
                              X