Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Hacı Yağı Yakıştırması Yapılan Parfümleriniz

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Amouage Gold
    Chanel No5
    Clinique Aromatics Elixir
    Sisley Eau de Soir
    YSL Kouros
    FM Portrait of a Lady

Hepsi de çok beğendiğim ve çok başarılı parfümler. Bunlara Hacı Yağı yakıştırması yapanlara hadi sen git Invictus kullan diyorum.

Yorum

Biraz ağır olan her koku için ortak yakıştırma hacı yağı gibi kokuyor. Deneme için sıktığım Ambre Russe için bile söylemişti bir arkadaşım. İçinde votka kokusu olan ''Hacı Yağı''

Yorum

Oryantal esinti taşıyan ve "moda" olmayan nostaljik kokuların yurdum insanı tarafından tanımlanış şekli.
        Sinir olduğum tabirler,

-Hacı yağı gibi kokuyor
        -Yaşlı kadın kokusu gibi kokuyor (Aromatics Elixir'e yaşlı kadın kokusu diyen kişi açık parfüm kullanıyor tabii bu arada..)
        -Traş losyonu gibi kokuyor

Hacı yağı yorumunu üc parfüm için aldım, Agent Provocateur (ilk kokusu icin), Aromatic Elixir icin ve Montale Red Aoud için.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efe View Post
          Biraz ağır olan her koku için ortak yakıştırma hacı yağı gibi kokuyor. Deneme için sıktığım Ambre Russe için bile söylemişti bir arkadaşım. İçinde votka kokusu olan ''Hacı Yağı''
          Yazıklar olsun demek istiyorum!! :-)) Ambre Russe'a bu denir mi.... Galiba burunlarının alışık olmadıgı herşey hacıyağı.
          Burakkk bey'in dediği gibi gidip Invictus alsın..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Minty View Post
            Oryantal esinti taşıyan ve "moda" olmayan nostaljik kokuların yurdum insanı tarafından tanımlanış şekli.
            Sinir olduğum tabirler,

-Hacı yağı gibi kokuyor
            -Yaşlı kadın kokusu gibi kokuyor (Aromatics Elixir'e yaşlı kadın kokusu diyen kişi açık parfüm kullanıyor tabii bu arada..)
            -Traş losyonu gibi kokuyor

Hacı yağı yorumunu üc parfüm için aldım, Agent Provocateur (ilk kokusu icin), Aromatic Elixir icin ve Montale Red Aoud için.
            Chanel coco mademoiselle kullandığım birgün traş losyonu gibi bir koku geliyor senden demişti birisi şok olmuştum
            Chanel no5 için hacı yağı diyenlerde çok var umrumdamı? Tabiki değil
            http://www.fragrantica.com/member/1049144/

Yorum

Poison içinde eski sandık kokusu demişti birisi ona çok gülmüştüm

Yorum

• Frozenwings
                Frozenwings Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Yaratıcı bir yorummuş.

Orjinal yazı sahibi: Kartaliçe View Post

Chanel coco mademoiselle kullandığım birgün traş losyonu gibi bir koku geliyor senden demişti birisi şok olmuştum
              Chanel no5 için hacı yağı diyenlerde çok var umrumdamı? Tabiki değil
              Tabii, cok tuhaf birşey yapmışssın Kartaliçe, bir hanımefendi hiç paçuli ve citrus notaları güçlü bir parfüm kullanır mı :-))
              bol karamelli sentetik ötesi gourmandlar, şekerli sular ne güne duruyor??

Chanel no:5'e hacı yağı diyenlere hic değinmeyecegim bile, bu yorumu yapanlar çarpılıyordur

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Kartaliçe View Post
                Poison içinde eski sandık kokusu demişti birisi ona çok gülmüştüm
                Hem de muhtemelen vintage Poison için hem de değil mi? dövesim gelirdi herhalde :-)))))))

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Minty View Post

Hem de muhtemelen vintage Poison için hem de değil mi? dövesim gelirdi herhalde :-)))))))
                  Aynen vintage poison dövesi geliyor insanın gerçekten o benim en kıymetlilerimden çünkü)))

Yorum

Montale Black Aoud u kimse yazmamış ben yazayım o zaman

Yorum

• Umut Kurtoğlu
                      Umut Kurtoğlu Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Yalçıner yazmış

• Medea
                      Medea Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      O tartışmasız hacı yağı yalnız

By Kilian Sweet Redemption ve Ferrari Essence Oud sıktığım zaman bu tanıdık lafları söyleyecek bir ekibim bile var Tabi havanın durumuna uygunluk da önemli ama hemen hemen herkesin dediği gibi muhalif olmaya ya da kıskanmaya hazır insanlar olduğu için hemen "hacı yağı" yaftalaması yapılıyor.
                    http://www.fragrantica.com/member/761777/

Yorum

Çevremdekiler için ayrım olayı yok, ne olsa hacı yağı yakıştırması yapıyorlar. Artık herkesin ortak tabiri haline gelmiş.

Yorum

hadi bir tane de ben yazayım,Zegna Indonesian Oud ama gerçekten bana eski yapım cami havasını anımsatıyor. Garip biçimde rahatlatıyor ama ev ahalisi hoşlanmıyor ben de sadece bileğime sıkıp kendim kokluyorum.

Yorum

MDCI Chypre Palatin. Hacı Yağı benzetmesi yapanlar oldu

Yorum

• promesta
                            promesta Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            çarpılırlar.

oud ispahanda böyle tepkiler alıyorum ama, çokda tın....

Yorum

İşleniyor...
                          X