Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Haziran 2020

Çökme
This topic is closed.
X
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • nicolai patchouli intense 1 fıs bile yeter, performans canavarı, bende uyandırdığı temizlik hissiyatını seviyorum

    Yorum


    • Mancera red tobacco bilegimde denemiştim ama çok ilgimi çekmemişti. 5 spreyle bakalım beraber nasıl bir gün gecirecegiz

      Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

      Yorum


      • Montale oudmazing

        Yorum


        • Frapin Caravelle Epicee. İki kelime ile tatlı ve baharatlı. Performansı ortalama. Fakat deri montumda epey kalıcı olmuştu. Koku olarak benzemese de koku karakteri olarak CN Homme'u andırıyor. Çok sevmedim. Kötü diyemem. Oldukça doğal kokuyor.

          Yorum


          • LSG Incense Oud kullandım. Odunsu ve rahatsız eden bir oud yok. Belki de içinde oud yoktur. Tütsülü ya da dumansı bir yanının da olduğunu düşünmüyorum. Parfüm güzel aslında ancak çok zayıf.

            Yorum


            • Xerjoff naxos

              Yorum


              • Alexandre j black muscs. Başlangıçtaki çok kısa süreli hafif bergamotu saymazsak genel olarak tatlı gül ve misk ile lineer yapıda devam eden bir koku. Beğendiğimi söylemem. Drydown kısmını intense cafeye çok benzettim. Intense cafeye göre daha pudralı ve yumuşak gibi geldi. Intense cafe gibi black muscs ı da kendi üzerimden çok başkasının üstünden gelen hafif esintileriyle koklamayı tercih ederim.

                Yorum


                • Memo African Leather

                  Yorum


                  • Tauer ACDD

                    Geçen Eylül ayında Uzay Bülent abinin forumundaki splitten dekant olarak aldığım bu parfümü hayatımda ilk defa bugün kullandım. Şunu söyleyebilirim ki daha ilk spreyden inanılmaz hoşuma gitti. Sıcak bir amber akorunun çevresine kurulmuş olan balzamsı ve odunsu notaların birlikteliği var ve bu birliktelik cidden inanılmaz işlenmiş. Bu arada sanki hafif bir paçuli havası da hissettim bu parfümde. Direk paçuli var diyemem ama paçuli kullanılarak yumuşatılmış bir odunsuluk var gibi geldi bana. Belki de paçuli hiç yok fakat benim paçuliyi aşırı sevmemden oluşan durum bana böyle hissettiriyor bilemiyorum

                    Yorum


                    • vagonlar
                      vagonlar Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Hocam meşe yosunu forumundan bahsediyorsanız sanırım bir karışıklık olmuş. O forumdaki Bülent abi başkası.

                    • xPixa
                      xPixa Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Aynen meşe yosunundan bahsetmiştim, farklı bir Bülent olduğunu bilmiyordum ben aynı kişi sanıyordum teşekkür ediyorum bilgilendirme için

                  • Creed Aventus


                    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

                    Yorum


                    • Soğuk ve gri bir günde biraz alışveriş, biraz da yürüyüş için dışarı çıkmadan önce, iç mekanda ve sıcak ortamdan ziyade böyle havalarda çok sevdiğim Guerlain LPRN Legere'le kendimi kuşattım. Normalde "vişne reçelli çaylı kahvaltı kokusu" olarak tanımladığım parfümüm, deniz kıyısındaki yürüyüşümde "vişneli dondurma" olarak bana eşlik etti. Yazı ayrı, kışı ayrı güzel.

                      Yorum


                      • Canım dostum Magdalena, Ginestet Botrytis dekantı yolladığından beri bu parfümün peşine düşmüş ama bulmanın imkansız olduğunu anlayınca ‘gerçek hayvansal bal’ kokusunun izini sürmeye devam etmiştim. Bal referansı konularında hep bahsi geçen Pure Honey parfümünü hiçbir beklentim olmadan kör alışla edindim. Botrytis hep en üstte, güzel bir anı olarak dekant şişesinde kalacak, ama o gerçek balı bir kez daha buldum. Kör koklayış ile denettirselerdi Elie Saab gibilerin fersah fersah üzerinde bir bal notası olduğunu ve ancak özel koleksiyon bir iş olduğunu söyleyebilirdim.
                        Parfüm çevrelerinde; snob biri olmadığımdan mütevellit koleksiyonumda az veya çok miktardaki celebrity parfümlerim nedeniyle beni tenkit edenlere şunu söyleyeyim, önyargılarınızdan kurtulup denerseniz belki sizin de fikriniz değişir ve bakış açınız genişler.

                        Click image for larger version

Name:	4A1B75CC-7FBA-411F-A6B0-F594880949CF.jpeg
Views:	265
Size:	1.40 MB
ID:	153819
                        https://www.fragrantica.com/member/789115/

                        https://www.instagram.com/sebnemin_dunyasi/

                        Yorum


                        • Gece Angel sıktım.Sadece 2 fıs.Şu anda öyle güzel geliyor ki burnuma❤️Az sıktığımda bana hep ballı,karamelli şampuan gibi geliyor kokusu.Gerçekten çok hoş.

                          Yorum


                          • Une Nuit Nomade Suma Oriental kullandım. Kakao ve paçuli etkileşimi karnımı acıktırsa da romun biraz daha belirgin devam edeceğini düşünüyordum. Tonka fasulyesi de parfüme oldukça hakim ve bence bayıcı şekilde kullanılmamış. Kalıcılık olarak güzel olsa da yayılım yönünden pek hoşuma gitmedi.

                            Yorum


                            • Guerlain musc nobile
                              Ah şu safran yok mu.beklentim olan bütün parfümlerde soğuma nedeni oldu benim için. Nedense bana o parfümde oud varmış hissiyatını da ekliyor.ayrıca kullanılan misk i de çok beğenmedim.ortalama bir çalışma olmuş benim için
                              Bu arada nishane hundred silent düş artık şu montumun yakasından.günlerdir bütün parfümleri bastırıyor


                              Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

                              Yorum

                              İşleniyor...
                              X