Tüm talepler eklendi yarın talepler için son gün. Colognise şişeli isteyen 3 arkadaş var açıp açamayacağım yarın belli olacak.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bayram Şekeri Tadında... Geleneksel % 50 İndirimli Nishane Spliti Ödeme Aşaması
Çökme
X
-
Orjinal yazı sahibi: Yusufozn View PostHocam benim bütün taleplerimi iptal edebilir misiniz rica etsem. Kusura bakmayın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: matrai
Hocam iptal edicem etmesinede bu zamana kadar neden beklediniz? Hepsine şişeli girmişsiniz şimdi sizin şişelerinize yazdığım arkadaşlar mağdur olacak. Daha önceden söyleseydiniz en azından şişeli isteyenleri o şişelere aktarırdım kimse mağdur olmazdı...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Altuğ hocam benim fan your flamesi 28 ml şişeli olarak güncelleyelim. Böylece açıkta talep kalmasın. Gerek olursa arttırıp azalatabilirsin benim talebimi.
- 1 Beğen
Yorum
-
Düzenlemeler yapıldı. 1 tane Ambra calabria 28 ml şişeli açıkta var isteyen arkadaşımız varsa alabilir yoksa ben alacağım.
- 1 Beğen
Yorum
-
nishane vjola 5mlyi 20 ml şişeli yapalım abi şişeyi alan olursa 5ml kalsın.
Wulong Cha da 5ml 28 ml şişeli olsun abi
Nishane Hacivat 5ml
boszporusz dan da ayrı 5ml abi choco açılırsa ondan olsun bunun yerine.
bide munegu 5ml ayrı olsun abiSon Düzenleme Esirger42; 14-06-18, 19:09. Tarafından yapıldı.
Yorum
-
-
Orjinal yazı sahibi: matraiDüzenlemeler yapıldı. 1 tane Ambra calabria 28 ml şişeli açıkta var isteyen arkadaşımız varsa alabilir yoksa ben alacağım.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Yorum
-
Hocam selamlar,
hundred silent kalan 8 ml
fan your flames şişeli
Wulong cha şişeli
boszporusz şişeli
hacivat şişeli
b-612 5 ml
vain kalan 5 ml
munegu 5 ml
Patchouli kozha 5 ml
Eğer açılırsa colognise şişeli, yoksa 29. Şişedeki kalan 15 ml
ve eğer Ambra Calabria dan 5 ml paylaşacak arkadaş olursa ondan da 5 ml
Rica edebilir miyimSon Düzenleme silentpassenger; 14-06-18, 13:12. Tarafından yapıldı.
- 2 beğenme
Yorum
Yorum