Ödeme tamamdır
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
# Eski-Yeni Designerlar Spliti #
Çökme
X
-
Orjinal yazı sahibi: cantona8 View Post# Dolcelisir ve Mirto'da 20şer ml boşluk açığa çıkmıştır. Bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım. Denemek isteyen varsa bu iki parfüm için talep verebilirler. #
$ Ödeme tablosu da güncelledi. $
L'Erbolario Mirto'dan 10 ml. olabilir mi lütfen? Lütfen olsun çünkü!!Son Düzenleme Aryan; 19-01-21, 23:03. Tarafından yapıldı.
- 3 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Aryan View Post
L'Erbolario Mirto'dan 10 ml. olabilir mi lütfen? Lütfen olsun çünkü!!
Ayrıca; Performans olarak da ortalamanın üstündeler. Hepsine baktım hızlıca, dayanamadan. Nişleri çağrıştıran, designer seviye parfümler hepsi. Benim favorim Vetiver ile Mirto oldu şimdilik. Diğerleri tam unisex. Zaten size dağıtımlarını yaptığımda da muhtemelen bana hak vereceksinizSon Düzenleme cantona8; 19-01-21, 23:03. Tarafından yapıldı.
- 3 beğenme
Yorum
-
# Bilgilendirme #
Arkadaşlar sanırım Avignon yok diye Ouarzazate yollamış firma. Bu durumda ikinci şişeyi iptal edeceğim maalesef. Ama "iptal etme şişeleri yer değişelim aynı şekilde kalsın" derseniz, 2. şişedeki Avignon talebi bulunan arkadaşlara Quarzazate yollayabilirim. Olumsuz karşılarsanız, dediğim gibi iptal edip para iadesi yapacağım
seboalis 15ml 114,5₺
volcanolover 5ml 41₺
itsmebruce 5ml 41₺
Myrkur 5ml 41₺
TME 5ml 41₺
mususta 5ml 41₺
Powerty 5ml 41₺
Louis Pasteur 5ml 41₺
Talepler bu şekildeydi.Son Düzenleme cantona8; 26-01-21, 09:28. Tarafından yapıldı.
Yorum
Yorum