Hummingbird 4 ml lütfen..
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
# Degisikler & Yeniler Spliti v.1 + v.2 #
Çökme
X
-
Unum But Not Today 4 Ml
Musk Deer 2 ml
şimdilik bu şekilde. Belki but not today şişeli olarak değiştirebilirim duruma göre.Son Düzenleme Selective44; 02-12-20, 15:16. Tarafından yapıldı.
- 2 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Selective44 View PostUnum But Not Today 4 Ml
Marc-Antoine Barrois B683 3 ml
şimdilik bu şekilde. Belki but not today şişeli olarak değiştirebilirim duruma göre. “Ama bu gün değil “
Gondorlular, Rohanlılar, kardeşlerim!
Gözlerinizin içinde, kalbimde yeşermesine izin vermediğim korkuyu görüyorum. Gün gelir, insanlar cesaretlerini yitirebilir. Dostlarına sırt çevirebilir ve tüm kardeşlik bağlarını
koparabilir; ama bugün o gün değil.
Düşmanın zaferi ve harap olmuş siperler, bekler insan çağının çöküşünü; ama o gün bugün değil, bugün savaşacağız!
Bu dünyadaki tüm sevdikleriniz adına, sizlere, kalmanızı emrediyorum, batı'nın halkı!"
Bu gün değil..
- 4 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: uncle-benjen View Post
Gondorlular, Rohanlılar, kardeşlerim!
Gözlerinizin içinde, kalbimde yeşermesine izin vermediğim korkuyu görüyorum. Gün gelir, insanlar cesaretlerini yitirebilir. Dostlarına sırt çevirebilir ve tüm kardeşlik bağlarını
koparabilir; ama bugün o gün değil.
Düşmanın zaferi ve harap olmuş siperler, bekler insan çağının çöküşünü; ama o gün bugün değil, bugün savaşacağız!
Bu dünyadaki tüm sevdikleriniz adına, sizlere, kalmanızı emrediyorum, batı'nın halkı!"
Bu gün değil..
- 1 Beğen
Yorum
-
Yorum