Bat 2 ml, Camel da 5 ml çıkartabiliriz Mustafa hocam.T- rex kalanı bana ilave edebilirsiniz.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
# Degisikler & Yeniler Spliti v.1 + v.2 #
Çökme
X
-
bee' den 2ml, meander ve enclave 3 ml. Bee 'yı çok merak ediyordum. Yılbaşı hediyesi gibi oldu. Fazla alanlardan biri lütfederse Bee'de 5 ml'ye çıkmak isterim. Olmazsa de başımı önüme eğer 2 ml ile yetinirim. Hayır ağlamıyorum, gözüme bir şey kaçtı.Son Düzenleme aydın10; 30-11-20, 12:52. Tarafından yapıldı.
- 2 beğenme
Yorum
-
-
Orjinal yazı sahibi: uncle-benjen View Post
Zor derken?
Yorum
-
Benim fikrim hiç denenememiş, son 1-2 senede piyasaya sunulmuş ve/veya spliti yapılmamış parfümlere öncelik verilmesi ve şişe limiti varsa ona göre bir sıralama yapılması yönünde olur. Diğer arkadaşların talebi de benzer bir fırsat çıkma durumunda sıraya alınır, sonraki fırsatta da onlara öncelik verilmeye çalışılır. Yine de çoğunluğa uyarım, o ayrı.
- 4 beğenme
Yorum
-
# Onemli bilgilendirme #
Malum.. Yurt disindan getirmeye hevesli oldugumuz parfumler ile ilgili bir sorunsalimiz vardi yer anlaminda. Bu sorunsali zamana yayarak atlatabiliriz diye dusunduk. Haftadan haftaya da olsa bu firsati degerlendirelim dedik. Ozetle kota kalkti. Kotasiz intermet, kotasiz parfum (kamu spotu). Dolayisiyla listeden cikardigim tum parfumleri geri ekleyecegim arkadaslar. Ve denemek istedigimz tum parfumleri alalim deneyelim derim. Bu zamanda bu firsat gercekten inanilmaz degerli. Araci olacak arkadasimiza kocaman bir tesekkur borcumuz var artik. Indirimler vs bu ay epey para harcadik belki ama bu da bizim hobimiz iste. Yurt disi olunca akan sular duruyor . Odemeleri toplama konusunda da elden geldigince zamani uzun tutacagiz. Yeter ki katilim olsun. 2ser 3er ml de olsa herkes denesin isterim. Serge Lutens leri cikartabiliriz duruma gore. Kalabalik yaratmamasi acisindan. Duruma gore bakariz artik.
Bu da bu aksamin en guzel haberi olsun..
- 7 beğenme
Yorum
Yorum