Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Tekin acar iflas etme eşiğinde

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • #16
    Aslında tekin acar olduğu için çoğumuz içinden 'oh olsun' diyoruz fakat böyle büyük firmaların birer birer iflas etmesi ülkenin bekası açısından hiç iyi değil.

    Yorum


    • #17
      Yıllarca 100₺ lık parfümleri 250-300₺ bandından sattılar. Ettikleri kârlara saysınlar ne diyeyim. Adamların yüzde 50 indirim yaptığında bile çoğu ürünleri, bulunabilecek güvenilir kaynakların fiyatlarının üzerinde kalıyor. Beymen de inanılmaz kârlar koyuyor üzerine mesela. Hiçbiri farklı değil diğerinden de neyse işte.... Taksitsizlik belki bize yarar dedik. Bu sefer de gitti döviz kuru fırladı. Neyinize sizin kişisel bakım/parfüm hobisi! dercesine...

      Yorum


      • #18
        Senelerdir böyle karlarla satış yapan bir firma bir senede işler kötü diye iflas etmez. Şube kapatmışlar sadece. Yumurta vermeyen tavuğu keserler. Patron takımının her zaman söylediği şeydir batıyoruz kazanmıyoruz. Asgari ücret alan adam o kadar ağlanmaz. Ağlanıyorlar ki taksit tekrar gelsin. Gelsin ki 1.400 lira maaş alan adam da taksitle Tobacco Vanille alabilsin.

        Kozmetikte taksitten dolayı elbet satışlarda düşüş olabilir. Dünya savaşlarında bütün sektörler negatif yönde etkilenirken sadece kozmetik sektörü her zaman büyümeye devam etmiştir. Kısacası insanlar gerekirse yemekten içmekten bile kısar ama kozmetikten vazgeçemezler...

        Yorum


        • #19
          İçimden oh olsun diye geçiresim geliyor, sonra çalışanlarına üzülüyorum. Patron takımına birşey olacağından şüpheliyim.

          Yorum


          • #20
            2 Aydır durmadan sapık gibi hergün kampanya sms i atmalarından dolayı şüpheleniyordum.Demek ki boşuna değilmiş.

            Yorum


            • #21
              tekin acarı bırakında asıl biz iflas edeceğiz , Terre d hermes parfüm 518 TL olmuş dostlar , dün Sevilde gördüm inanamadım fiyatlarda uçuş başladı ...

              Yorum


              • #22
                518 mi
                - Stop the car...
                - What ?!
                - Stop the fuckin' car!

                Yorum


                • #23
                  Orjinal yazı sahibi: Lagerfeld View Post
                  518 mi
                  dün Cdg black denemek için İstinye park mağazasına girdim , orada fark ettim , dün zam gelmiş bir kaç seriye , Hermes i gördüm , diğerlerini soramadım ...nutkum tutuldu.. satış temsilcisi arkadaş , yakındır muhtemelen hepsi zamlanacak dedi.

                  Yorum


                  • #24
                    Serge Lutens'ler 400 küsür liraya, Kilian refiller 495 liraya bulunabiliyorken (bkz: Brandroom)

                    518 lira...N'olacak bu halimiz kestiremiyorum.
                    - Stop the car...
                    - What ?!
                    - Stop the fuckin' car!

                    Yorum


                    • isseyblue
                      isseyblue Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      serge lutensleri en uygun antalya havalimanında ki perfume point mağazalarında gördüm 259 tl civarı fille en auiglles, five o clock gingembre, a la nuit, feminite du bois vardı.

                  • #25
                    Aslında sektördeki sıkıntının ayak sesleri bunlar. Ek vergiler, taksit kısıtlaması, döviz kurlarının artışı kozmetik sektörünü bitirme noktasına getirmiştir. Kriz aşamasına gelen ülkelerde insanların ilk olarak yaptığı kısıtlama lüks kısıtlaması oluyor daha sonra bu sadece temel ihtiyaçların karşılanmasına kadar varıyor. Kısacası kriz döneminin ilk evresi olarak görüyorum ben. Daha kötü günlere hazırlıklı olmakta fayda var.

                    Yorum


                    • #26
                      hadı bakalım tekın de kurbanlık gıbı yıkılır yakında.. ınsallah stokları cokturda patlatırız gemı batmadan..yıllarca gecırdıklerıne sayarlar

                      Yorum


                      • #27
                        İçeri giren her müşteriye bu parfüm almayacak nasıl olsa, bikaç parfüm sıkıp gidecek edasıyla yaklaşan TA çalışanlarına da üzülmedim kusura bakmasınlar. Parfüm satıp parfüm hakkında hiçbir bilgisi olmayan insanlar. Bana satmaya çalıştığı parfümün notalarını soruyorum, çok güzel kokuyo kışlık diyor.

                        Yorum

                        İşleniyor...
                        X