Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
LR Micro Silver Plus. Gümüş iyonlu bir diş macunu son 1 senedir kullanıyorum oldukça başarılı buldum bir göz atmanızı tavsiye ederim
İlk defa duydum ismini ve internette yüzeysel bir araştırma sonucunda hakkında olumlu yorumlar olduğunu gördüm ancak markanın diğer ürünleri pek beğenilmemiş. Peki bu ürünü nereden temin edebilirim?
SM-G532F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ROCS markasının diş macunları ve diş fırçaları da oldukça başarılı.. Tavsiye ederim bu firmanın ürünlerini incelemeni farklı 2-3 diş macunu kullandım bu markadan oldukça memnun kaldım
ROCS markasının diş macunları ve diş fırçaları da oldukça başarılı.. Tavsiye ederim bu firmanın ürünlerini incelemeni farklı 2-3 diş macunu kullandım bu markadan oldukça memnun kaldım
Çok değişik markaları kullanıyormuşsunuz. Bunu da ilk defa duydum. Siz hangisini kullanıyorsunuz, beyazlatıcı etkili olanını tavsiye eder misiniz?
Çok değişik markaları kullanıyormuşsunuz. Bunu da ilk defa duydum. Siz hangisini kullanıyorsunuz, beyazlatıcı etkili olanını tavsiye eder misiniz?
Valla hocam 3. farklı ürününü kullandım hepsi güzel, Siyah renkli ambalajlı olan macununun tadı tatlı gibi biraz, yine freş bir tat bırakıyor ama ben baya nane mentol seviyorum.. Ayrıca doğal bi dişeti balsamı dediği macunu var o baya iyi, dişlerimi rahatlattı..
baya iyi hem freş etkili hem de beyazlatıcılı.. Diş hekimime de sorduğumda rocs iyidir dedi.. Diğer firmalara nazaran biraz daha niş bi firma diyebilirim.
Bu arada paradontax ne kadar iyi bilmiyorum ama tadı ve macun rengi baya başarısız..
Ben birkaç aydır ciddi şekilde eczanecimin tavsiye ettiği dentista mı ne o markayı kullanıyorum. Onca naturel bazlı macun kullandım. Bu en iyisi şimdilik.
Ben birkaç aydır ciddi şekilde eczanecimin tavsiye ettiği dentista mı ne o markayı kullanıyorum. Onca naturel bazlı macun kullandım. Bu en iyisi şimdilik.
2 adımdan oluşan bu seti de mutlaka araştırın.Önce biriyle hemen ardından diğeri ile fırçalıyorsunuz.Ciddi şekilde sonuç alıyorsunuz.
Beyazlatma işlemine ekstradan ihtiyaç duymadığım için fiyatı bana külfet gelmişti.
2 adımdan oluşan bu seti de mutlaka araştırın.Önce biriyle hemen ardından diğeri ile fırçalıyorsunuz.Ciddi şekilde sonuç alıyorsunuz.
Beyazlatma işlemine ekstradan ihtiyaç duymadığım için fiyatı bana külfet gelmişti.
Sanırım bu marka Ipana'nın ABD versiyonu. Aynı şirket çatısı altında olmalarına rağmen bahsettiğiniz ürünün TR versiyonunu bulamadım. Diğer ürünlerin ise hemen hemen bir karşılığı mevcut.
SM-G532F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben dişhekimi olarak Flor içermeyen ve organik macun kullanıyorum ama beyazlatıcı macun olarak önerebileceğim Opalescence macun var. Opalescence diş beyazlatma ürünleri yapan bir firma. Biz ofis tipi beyazlatmada kullanıyorduk iyi ve yaygın bir markadır. Diş renginden çok da memnun olmayanlar için evde kendi kendine yapılabilecek beyazlatıcı kitleri de var aynı markanın. İnternette kolayca bulup satın alabilirsiniz. Ciddi bir iki ton diş rengi açtırmak isterseniz o ancak dişhekiminde mümkün. Etken maddesi karbamid peroksittir. Yani bildiğimiz Oksijenli Su(hidrojen peroksit) ile yakın benzerliği bulunan bir molekül.
Hocam ben çürüklere karşı önlem almak için hep florürlü diş macunu kullanıyorum. Macunlardaki florür miktarı maden suyu gibi günlük tüketimlerimizde bulunandan çok mu fazla veya farklı mı? Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
Bu konuda büyük tartışmalar söz konusudur. Avrupa'da içme sularının Florlanması yasaklanmıştır. Flor'un toksik bir madde olduğu bilinmektedir. Florozis diye bir hastalık mevcuttur. Belli dozların üzerinde birikiminin kanser, kemik deformasyonu, çocuklarda zeka geriliği gibi bir çok yan etkisi olduğu klinik olarak gözlemlenmiştir. Avrupa'da Anti-Flour hareketi ile Florsuz diş macunları raflarda yerini bulmayı başardı. Daha önce allanıp pullanan triklosan isimli madde de FDA tarafından bir kaç sene önce yasaklandı. Öncesinde bir çok diş macununda hatta sakızlarda bile kullanılmaya başlanmıştı. Gene FDA antibakteriyel sabunları da yasakladı. Bu ürünlerin tümünün yıllarca ülkemizde televizyonda tabiri caizse deliler gibi reklamı dönmüştür. Sonuç: Flor kullanımı tartışmalıdır. Doğal olarak bazı bölgelerde içme sularında, çayda, balıkta vs zaten bulunmaktadır. Ben günde 3 kez ekstradan ağzıma böyle tartışmalı bir maddeyi sokmak istemiyorum. Şu an Florsuz macuna ulaşmanın en ucuz ve kolay yolu Rossmann isimli kozmetik zinciri, olmadı internet.
Yorum