şebnem abla nerelerde saat denmişken.. dewnew
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Saat Sevenlerin Mekanı
Çökme
X
-
Sene 99, depremden 2 hafta sonra amcamlar isviçreden tatil için istanbula gelmişlerdi. Malum isvicre saatin ana vatanı. Kuzenimin kolunda bir saat gördüm , o güne kadar babama anneme bana saat alın demişliğim yoktu çünkü nefret ederim saatten bileğimde saçma sapan bir ağırlık huzursuz eder beni. Neyse kuzenimin saatini incelerken markası hoşuma gitti sebepsizce aldım koluma taktım kuzenim beğendiysen veriyim sana dedi. Yok filan dedim sonuçta bıraktı. Toplasan saati 2-3 kez taktım koluma. Aradan birkaç sene geçti, Akmerkezde dolaşıyorum bir saat mağazası gördüm aaa benim kuzenden aldığım saat dükkan açmış diyip içeri girdim fiyatlara baktım gözlerim yuvalarından fırladı adama nasıl olur dedim çok ünlü bir marka diyip, cahil olduğumu anladı ve dışarı postaladı beni
uzun lafın kısası benim 99 senesinde kuzenden aldığım saat orjinal bir vacheron constantin. 18 senedir dolapta duruyor kısmet olursa bana saati veren kuzenimin 5 yaşındaki oğlu büyüdüğü zaman ona hediye etmeyi düşünüyorum. Tabi 30 senelik saati takarmı bilemiyorum .
- 5 beğenme
Yorum
-
Dolapta 3 tane saatim var 2 si orjinal öyle pahalı saatler değil lüks saatler değil, saat herzaman kullanırım çokda severim ama lüks saat sahibi olmak çok ayrı birşey heralde daha tadamadım , bu arada herşeyin çakmasına karşıyım almam kullanmam gibi gibi ama saatte işler değişiyor şu 3A kalite saatler çok başarılı geliyor 1 tane de 3A kalite saate sahibim zaten...
- 2 beğenme
Yorum
-
Son zamanlarda bir çakma hublot furyası aldı başını gitti, lütfen yapmayalım arkadaşlar hiç hoş değil
Patek Philippe'in 5101P modelini istiyorum, eski bakanımızda gördüğüm günden beri imreniyorum. Bir gün çok param olursa veya bir gün ekonomi bakanı olursam, alacaklarımın("sahip olacaklarım" da denilebilir) arasında başlarda yerini koruyor.
- 1 Beğen
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: NeroBiancoSene 99, depremden 2 hafta sonra amcamlar isviçreden tatil için istanbula gelmişlerdi. Malum isvicre saatin ana vatanı. Kuzenimin kolunda bir saat gördüm , o güne kadar babama anneme bana saat alın demişliğim yoktu çünkü nefret ederim saatten bileğimde saçma sapan bir ağırlık huzursuz eder beni. Neyse kuzenimin saatini incelerken markası hoşuma gitti sebepsizce aldım koluma taktım kuzenim beğendiysen veriyim sana dedi. Yok filan dedim sonuçta bıraktı. Toplasan saati 2-3 kez taktım koluma. Aradan birkaç sene geçti, Akmerkezde dolaşıyorum bir saat mağazası gördüm aaa benim kuzenden aldığım saat dükkan açmış diyip içeri girdim fiyatlara baktım gözlerim yuvalarından fırladı adama nasıl olur dedim çok ünlü bir marka diyip, cahil olduğumu anladı ve dışarı postaladı beni
uzun lafın kısası benim 99 senesinde kuzenden aldığım saat orjinal bir vacheron constantin. 18 senedir dolapta duruyor kısmet olursa bana saati veren kuzenimin 5 yaşındaki oğlu büyüdüğü zaman ona hediye etmeyi düşünüyorum. Tabi 30 senelik saati takarmı bilemiyorum .
- 3 beğenme
Yorum
-
Mekanik saatlere bayiliyorum. Quartz olanlara cok haksizlik yapiyorum haliba bu yuzden. Cok eski nacar, hislon ve seiko mekanik saatler kullaniyorum arasira. Tissot da butcemize uygun orta kalite saatler yaptigi icin tercih ediyorum. Mekanik meraki olup da uygun saat arayanlara Orient marka saatleri tavsiye edebilirim. Yukarda paylasilmis harika saatler goruyorum hatta bir arkadasin paylastigi cift tarafli patek saat icin 7 yil harcanmis diye okumustum. Omega, Orris, Edox ve Longines ise cok para verebilecegim saat markalari.
- 2 beğenme
Yorum
-
Yani anıları olan cep saatlerinden büyük haz alıyorum..Bendeki hislonun tarihi de oldukça eski. Yanımda tutmuyorum yoksa bir fotosunu paylaşacaktım..Kol saatlerim üst segment değil benim de çünkü inanılmaz paralar dediğin gibi hocam..Yine de kol saatlerinde düşündüğüm bir trio var. Onu yaptığım an(imkansıza yakın) kutularının önünde oturup büyük bir keyif yapacağım
-
Apple fanı olduğum için annemin hediyesi Apple Watchım1 PhotoSon Düzenleme hayro; 28-01-17, 22:49. Tarafından yapıldı.
- 1 Beğen
Yorum
Yorum