Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Saat Sevenlerin Mekanı

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

şebnem abla nerelerde saat denmişken.. dewnew

Yorum

Çok param olursa şu ikisini alma gibi bir hayalim var

Yorum

Click image for larger version

Name:	momentusssss.jpg
Views:	257
Size:	254.3 KB
ID:	8092
        Severek kullandığım diğer bir saatim Momentus = Aventus

Yorum

Sene 99, depremden 2 hafta sonra amcamlar isviçreden tatil için istanbula gelmişlerdi. Malum isvicre saatin ana vatanı. Kuzenimin kolunda bir saat gördüm , o güne kadar babama anneme bana saat alın demişliğim yoktu çünkü nefret ederim saatten bileğimde saçma sapan bir ağırlık huzursuz eder beni. Neyse kuzenimin saatini incelerken markası hoşuma gitti sebepsizce aldım koluma taktım kuzenim beğendiysen veriyim sana dedi. Yok filan dedim sonuçta bıraktı. Toplasan saati 2-3 kez taktım koluma. Aradan birkaç sene geçti, Akmerkezde dolaşıyorum bir saat mağazası gördüm aaa benim kuzenden aldığım saat dükkan açmış diyip içeri girdim fiyatlara baktım gözlerim yuvalarından fırladı adama nasıl olur dedim çok ünlü bir marka diyip, cahil olduğumu anladı ve dışarı postaladı beni
          uzun lafın kısası benim 99 senesinde kuzenden aldığım saat orjinal bir vacheron constantin. 18 senedir dolapta duruyor kısmet olursa bana saati veren kuzenimin 5 yaşındaki oğlu büyüdüğü zaman ona hediye etmeyi düşünüyorum. Tabi 30 senelik saati takarmı bilemiyorum .

Yorum

• Medea
            Medea Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Kuzen de ilginç bir kişilikmiş!

• Guest's Avatar
            Misafir Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Hey maşAllah ben kuzenizin oğluyum biraz hızlı büyüdüm , saate gelince seve seve takarım hergün her dakika takarım

• NeroBianco
            NeroBianco Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Ahaha batuhan yaa )

Hayatimda bir kere bile saat kullanamadim. Bir kere cok ozenip guzel bir sey aldim kendime, yok 3 gun takabildim ancak.

Yorum

Dolapta 3 tane saatim var 2 si orjinal öyle pahalı saatler değil lüks saatler değil, saat herzaman kullanırım çokda severim ama lüks saat sahibi olmak çok ayrı birşey heralde daha tadamadım , bu arada herşeyin çakmasına karşıyım almam kullanmam gibi gibi ama saatte işler değişiyor şu 3A kalite saatler çok başarılı geliyor 1 tane de 3A kalite saate sahibim zaten...

Yorum

Son zamanlarda bir çakma hublot furyası aldı başını gitti, lütfen yapmayalım arkadaşlar hiç hoş değil
              Patek Philippe'in 5101P modelini istiyorum, eski bakanımızda gördüğüm günden beri imreniyorum. Bir gün çok param olursa veya bir gün ekonomi bakanı olursam, alacaklarımın("sahip olacaklarım" da denilebilir) arasında başlarda yerini koruyor.

Yorum

Benim şu an için öncelikli hedefim Maurice Lacroaix Gravity
                Son Düzenleme LesPaul; 28-01-17, 15:57. Tarafından yapıldı.

Yorum

Üst segmentte Vacheron Constantin, IWC, Brequet, Zenith ve Jaeger-LeCoultre benim modellerini en beğendiklerim

Yorum

Hedefimdeki saat Click image for larger version

Name:	73320026880418233811.jpg
Views:	326
Size:	587.8 KB
ID:	9223

Yorum

Orjinal yazı sahibi: NeroBianco
                      Sene 99, depremden 2 hafta sonra amcamlar isviçreden tatil için istanbula gelmişlerdi. Malum isvicre saatin ana vatanı. Kuzenimin kolunda bir saat gördüm , o güne kadar babama anneme bana saat alın demişliğim yoktu çünkü nefret ederim saatten bileğimde saçma sapan bir ağırlık huzursuz eder beni. Neyse kuzenimin saatini incelerken markası hoşuma gitti sebepsizce aldım koluma taktım kuzenim beğendiysen veriyim sana dedi. Yok filan dedim sonuçta bıraktı. Toplasan saati 2-3 kez taktım koluma. Aradan birkaç sene geçti, Akmerkezde dolaşıyorum bir saat mağazası gördüm aaa benim kuzenden aldığım saat dükkan açmış diyip içeri girdim fiyatlara baktım gözlerim yuvalarından fırladı adama nasıl olur dedim çok ünlü bir marka diyip, cahil olduğumu anladı ve dışarı postaladı beni
                      uzun lafın kısası benim 99 senesinde kuzenden aldığım saat orjinal bir vacheron constantin. 18 senedir dolapta duruyor kısmet olursa bana saati veren kuzenimin 5 yaşındaki oğlu büyüdüğü zaman ona hediye etmeyi düşünüyorum. Tabi 30 senelik saati takarmı bilemiyorum .
                      Her sene değeri artıyor hocam maddi ve manevi olarak

Yorum

Mekanik saatlere bayiliyorum. Quartz olanlara cok haksizlik yapiyorum haliba bu yuzden. Cok eski nacar, hislon ve seiko mekanik saatler kullaniyorum arasira. Tissot da butcemize uygun orta kalite saatler yaptigi icin tercih ediyorum. Mekanik meraki olup da uygun saat arayanlara Orient marka saatleri tavsiye edebilirim. Yukarda paylasilmis harika saatler goruyorum hatta bir arkadasin paylastigi cift tarafli patek saat icin 7 yil harcanmis diye okumustum. Omega, Orris, Edox ve Longines ise cok para verebilecegim saat markalari.

Yorum

• Umut Kurtoğlu
                          Umut Kurtoğlu Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Yani anıları olan cep saatlerinden büyük haz alıyorum..Bendeki hislonun tarihi de oldukça eski. Yanımda tutmuyorum yoksa bir fotosunu paylaşacaktım..Kol saatlerim üst segment değil benim de çünkü inanılmaz paralar dediğin gibi hocam..Yine de kol saatlerinde düşündüğüm bir trio var. Onu yaptığım an(imkansıza yakın) kutularının önünde oturup büyük bir keyif yapacağım

• LesPaul
                          LesPaul Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Bir Edox sahibi olarak isminin geçmesi hoşuma gitti, ülkemizde pek bilinmeyen bir marka

• Optuna
                          Optuna Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Edox tasarimi cok onde bir marka epeydir takip ediyorum. Hatta mekanik bir saatini alacaktim fakat kurlar vesaire derken fiyatlar cok artti..

Apple fanı olduğum için annemin hediyesi Apple Watchım
                        Son Düzenleme hayro; 28-01-17, 22:49. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Pink Floyd
                          Pink Floyd Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Hocam ben bu akıllı saatler içinde samsung gear s3 tek geçerim görünüşü estetik açıdan daha güzel mekanik saat hissiyatı veriyor

• hayro
                          hayro Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Haklısınız hocam, gear s3'ü bende çok beğeniyorum.

vacheron constantın..cok ıyı tasarımları var cok tarzlar..ama fakırlık boyle bısey cakması bıle guzel gelıyor

Yorum

Click image for larger version

Name:	
Views:	0
Size:	97.3 KB
ID:	11038Seiko
                          Son Düzenleme yalciner51; 01-02-17, 01:20. Tarafından yapıldı.

Yorum

İşleniyor...
                          X