Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Tanışma kaynaşma

Çökme
Sabit bir konu.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Orjinal yazı sahibi: ersin
    Adım Ersin (!) Antep'te ikamet ediyorum birkaç senedir. Yaş 34. Öğretmenim.Çocukluğumdan beri parfüm merakım var. Forumları ve Dekant olayını farketmemden beri ilgim daha da arttı. Kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Şu aralar en çok kucağımda uyumakta olan kızımı kokluyorum.
    Allah bağışlasın Ersin bey, hosgeldiniz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ersin View Post
      Adım Ersin (!) Antep'te ikamet ediyorum birkaç senedir. Yaş 34. Öğretmenim.Çocukluğumdan beri parfüm merakım var. Forumları ve Dekant olayını farketmemden beri ilgim daha da arttı. Kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Şu aralar en çok kucağımda uyumakta olan kızımı kokluyorum.
      Allah analı babalı büyütsün Ersin Bey.

Yorum

Hoş geldin Üstad

Orjinal yazı sahibi: Umut Kurtoğlu View Post
        Merhaba Ben Kurtoğlu. Umut Kurtoğlu. Ve ben bir deodorantım.

Yorum

Adım Şerafettin.1985 doğumluyum. selçuk üniversitesi matematik öğretmenliği mezunuyum.ve şu an öğretmenlik yapıyorum. parfümlere olan ilgim çok eskiye dayanmıyor.4 sene kadar oldu. imza parfüm yada ideal koleksiyon gibi bir amacım bulunmuyor. bir parfümsevere göre idealistçe gelmeyebilir ama yeni kokulara karşı aşırı maymun iştahlı değilim.
        Ve galiba bir parfümseverin başına gelebilecek en talihsiz durumu yaşıyorum. geçirdiğim 2 burun ameliyatı koku reseptörlerimde kısmi hasar bırakmış olmalı ki şu an koku alma duyumdan hiç memnun değilim. tabi dolaylı olarak çevremdekiler de
        Parfüm yorumlarında pek başarılı olmasam da zevkli biri olduğumu düşünüyorum.( o nasıl oluyor demeyin bu yüzden mesajlarımda parfüm bilgilerinden ziyade çiçekler böcekler görürseniz şaşırmayın lütfen.
        sayın adminler pure parfüm seviyesine geçmek için kaç mesaj yazmam gerekiyor

Yorum

• ersin
          ersin Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Geçmiş olsun Şerafettin Bey, sizi burada gördüğüme memnun oldum.

• guardian
          guardian Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          ohh bee.. serafettin hocam cok sevindim sizi gordugume.. hos geldiniz

• matrai
          matrai Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Şerif hocam hoşgeldin ne güzel seni buralarda görmek 😀

Selamlar. Adım Ali Can 21 yaşındayım saçma sapan bir üniversitede 4 yılımı geçirdim defalarca kez okulu bırakmak istememe rağmen toplum ve aile baskısından bir türlü olmadı. Yazılım Mühendisiyim, girişimciyım ABD merkezli bir yazılım şirketının ortagıyım sürekli start up lar denemekteyım hayattaki tek amacım özgürlüğümü kazanabilecek kadar para kazanmak. İzmirde yaşıyorum yakın bir zamanda auıstın texas'a yerlesecegım.

Yorum

• Guest's Avatar
          Misafir Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Merhabalar Ali, hayallerinin peşinden koşup istediğini elde edersin umarım, ki anladığım kadarıyla Amerika'ya yerleşmek tamam gibi ? Memnun oldum .

• Paranoid Android
          Paranoid Android Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          21 yaş mı ??? Maşallah çok gençmişsiniz ne güzel imrendim walla size

• isseyblue
          isseyblue Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Forumun en genci benim heralde ozan hocam nasipse şubat sonu gibi gidicem

Herkese merhabalar, ismim Ufuk 1971 doğumluyum Ankara'da kamuda sağlık sektöründe çalışmaktayım evliyim ve bir çocuğum var herkese hayırlı forumlar olsun.

Yorum

• matrai
          matrai Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Ufuk bey hoşgeldiniz aramıza 😀

• Guest's Avatar
          Misafir Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Merhabalar. Forumda sağlık sektöründe olan bayağı kişi var .

İsmim Serdar , 1977 eskişehir doğumluyum , Boğaziçi üniversitesinden mezun oldum , 22 yıldır İstanbulda yaşıyorum , Açıkhava reklam firmasında çalışıyorum son 10 yıldır , öncesinde Kurumsal iletişim alanında Otomotiv sektöründeydim. Gastronomi en büyük ilgi alanım , Şarap , kahve , Viski ile yakınen ilgilenirim. Parfüm merakım da uzun yıllara dayanır ,

Yorum

• Guest's Avatar
          Misafir Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Merhabalar Serdar bey. Parfüm dışı konularda lezzet köşemiz de var, değerli bilgilerinizi orada paylaşırsanız güzel olur; benim de ilgi alanımda kahve, viski vesaire.

• matrai
          matrai Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Serdar hocam hoşgeldin

• camorr
          camorr Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Serdar Bey hoşgeldiniz.

Merhabalar, ismim Erdem, 35 yasındayım, evliyim, özel bir şirkette üretim planlama alanında çalışıyorum.
        Güzel bir forum altyapısı ve iyi insanlar toplanmış, emeği geçen arkadaşları tebrik ediyorum.

Yorum

• mryankee06
          mryankee06 Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Hoşheldiniz Erdem bey. Üye olmadan parfüm tutkusunu takip ederdim, o dönemden üstadları da aramızda görmek gerçekten güzel.

• trustalt
          trustalt Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Hoşgeldiniz Erdem bey, Raşit bey, siz ve Özgün bey pek çok parfum severe bu sevgiyi aşılayan buralara musallat eden öncülersiniz...

• Leto
          Leto Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Musallat deyince simdi tebelles gibi

Hoşgeldiniz
        Hellhound Berkan Bey de gelirse şaşırmıycam artık

Yorum

• mryankee06
          mryankee06 Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Berkan beye de hayır demem, keşke gelse

Anam leto ustaddamı bizle hoşgeldin letooooo. Arkadaşlar letoo green ırısh tweedın kitabını çıkarmış bi burundur çok çok saglam bi burnu var ve çooook alçak gönüllüdür kendileri. Hepimiz letoyuz .çok mutlu oldum yaaa.

Yorum

İsmim Kadir 1987 istanbul kartal dogumluyum hala kartalda ikamet etmekteyim. Aslen Çankırı Ilgazlı olup bikaçkere gitmişligim var.
          Askerligimi acemi birligi kırkagaç ustabirligim ise hatay dörtyolda bi kısmınıda çorumda yaptım.Bugüne kadar hobilerim oldu eskiyen yıllarda akvaryum balıkları ve kitaplar ilgi alanımdı şuan hiç ilgilenmiyorum . He kitap okumaya fırsatım yok öyle ama kokularla ilgili vedat ozanın kitaplarını okuyorum şimdilik sadece.
          Parfümler daha dogrusu kokular hobi degil bi tutku olarak çocuklugumdan beri vardı.bu parfüm degilde agaç yeşillik toprak deniz yosun vb gibi . Hatta yeni elbise kokuları bile çok hoşuma gider yeni aldıgım elbiseyi defalarca koklardım.daha sonrasında hacı misleri ilgimi çekmeye başladı bayagda bi edindim ama evde annem ve çevremdeki herkez bu misleri kullandıgımda pis kokuyosun çok agır koca adam gibisin hacı yagı mı bu? Diye sordukları için ve lisede bi arkadaşımın parfümünün çok hoşuma girmesiyle ve o kullandıgı parfümü ögrenip alana kadar misleri kullanmayı bıraktım. Ve çevreme dagıttım bi kısmınıda attım. Baktımki parfüm kullanan insanlar çok güzel kokuyor bende onlar gibi kokmak istiyorum hayali ile cool water ve bi çok desenger parfüm sahibi oldum . Ck europhia ve polo blue ilk parfümlerim arasındadır. Ama parfümleri kullanırken çok çabuk sıkıldıgımı farkettim ve hep yenisini daha iyisini aradım durdum . Bu arayış beni platformlara daha sonra deneme yapmak için magazalara yönlendirdi. Geltir, saklı notalar , parfümmerakı, gurme kokular vs derken kendimi burda buldum.büyük bi koleksiyon yapıcak bi yerim yok evde okadar imkanımda yok . Ama elimden geldigi kadar bu tutkumu bastırmak için bileyler yapmaya çalışıyorum acizane. Yollardır saglık sektöründe çalışıyorum ilk gıda ile başladım şuan ikinci ilaç şirketimde uzm. Kimya teknikeri olarak yogun bişekilde çalışmaya ve fırsat buldukca forumda yapılan aktivitelere kayılmaya çalışıyorum. Burada oldugum için mutluyum. Bu tutku sayesinde çok şey ögrendim görüşecegim arkadaşlarım ve paylaşım yapabilecegim insanların olması çok iyi.
          Saygılarımı sunuyorum.

Yorum

• ibrhm
            ibrhm Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Kadir bey hosgeldiniz, sefalar getirdiniz.

Şunuda eklemek isterim ; yurt dışına çıkmışlıgım yok ama ispanya ingiltere america ve hindistan gibi ülkelerden işyerimize gelen misafirlerin mükemmel derecede koku kültürü oldugnu düşünüyorum hatta yanlarında dekant taşımaları mis gibi dogal kokmaları gibi etkenleri gördükçe ve yurdum insanının malumunuz sokakda otobüslerde metrolarda koku kullanımını gördükçe üzüldügüm oluyo. Bu konuda geri kaldıgmızı düşünüyorum .onun için bu konunun yani koku kültürünün sadece kokuları denemek veya koleksiyon yapmaktan ziyade bu millete bu kültürü aşılamanında çok önemli bi nokta oldugnu düşünüyorum.bunun içinde böyle platformların bilgi açısından yardım açısından zaten topu topu kaç kişiyizki elimizi taşın altına koymamız gerektigni düşünüyorum...

Yorum

Merhaba, sürprizi bozuyorum ama adım onur 1979 istanbul doğumluyum. Anne tarafı 7 göbek dedikleri eski istanbullu olup baba tarafı da 7 göbek adanalıdır. Dolayısıyla 2 farklı kültürü doğal sürecinde sentezleyebilme şansı bulduğum için kendimi şanslı görürüm. Orta nokta olan Ankarada yaşıyorum 87 den beri, evliyim 5,5 yaşında erkek çocuk babasıyım. Gazi üniv. İşletme mezunuyum. Hacettepe teknokentte bir teknoloji firması ortağıyım. Bizi bu platformda buluşturan ortak konumuz parfüme tam anlamıyla merakım 2011 de lumiere noire ile tanışmamla başladı. Çok güzel paylaşımlar olacağından şüphem yok, emeği geçen herkese tekrar teşekkürler..

Yorum

• ibrhm
              ibrhm Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Onu bey hosgeldiniz, Allah bagislasin oncelikle. Görünen o ki, parfum hobisi kalıtımsal olarak aktarılıyor, şimdiden meraki vardır belki küçüğün. Lumiere noire gerçekten farklı bir koku, sizi buralara kadar sürüklemesine şaşmamalı.

• matrai
              matrai Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Onur Hocam tekrar hoşgeldin diyorum.

Hoşbulduk Hocam, aynen dediğiniz gibi son 1-2 haftadır başladı merakı spider man li ya da batman li parfüm istedi😊 İlk parfümünü edindi gotham ın koruyucusu😊

Yorum

Tekrar hoşbulduk Altuğ Hocam👍🏻😉

Yorum

İşleniyor...
              X