Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Saç Bakım Ürünleri

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Merhaba,
    Uzun zamandir ust segment sac sekillendirici urunlerini takip ediyorum, ozellikle mat olanlari. Maalesef Turkiye`de bu tarz urunler resmi olarak ithal edilip satilmyor. Sadece Kevin Murphy ve Baxter Of California nin urunlerini bulabildim.

Yorum

Gerçekten artık kötü markalar kullanmaktan bıktım hanz de fuko satan bi yer varmı bi site yada getiren biti gerçekten alıp denemek istiyorum mr pompadour blumann hanz de fuko o douds by vilain gibi ürünler malesef burada yok lütfen yardımcı olun bilen bilgisi olan biri tarafıma mesaj bırakırsa hemen döneceğim

Yorum

Bugüne kadar kullanıp da memnun kaldığım şampuanların kısa bir listesini yapacak olursam:

1) Redken for Men - Go Clean Daily

2) American Crew - Daily Moisturizing Shampoo

3) Nashi Argan Shampoo

Yorum

4-5 senedir kerastase kullanıyorum. Nedense saç dökülmesi başladı. Bana sağlam şampuan tavsiyesi lazım yağlı saç yapısı için.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Umut Kurtoğlu View Post
            4-5 senedir kerastase kullanıyorum. Nedense saç dökülmesi başladı. Bana sağlam şampuan tavsiyesi lazım yağlı saç yapısı için.
            Bende de aynı sorun var hocam. Şu an Nashi Argan Şampuan kullanıyorum, sonuçtan memnun kaldım diyebilirim, en azından dökülmeyi büyük ölçüde durdurdu. Bir de internette araştırdığım kadarıyla şu şampuan hakkında oldukça olumlu yorumlar var. Belki faydası olur. Pura d'or Anti-Hair Loss Shampoo (Gold Line):

Yorum

• Umut Kurtoğlu
              Umut Kurtoğlu Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Bakacağım buna! Teşekkürler

Zigavus extra plus sarımsaklı şampuanı deneyebilirsiniz umut hocam...ben de avedanın invatisini kullanıyorum uzun zamandır...

Yorum

• Umut Kurtoğlu
              Umut Kurtoğlu Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Çok teşekkürler! Uygun fiyatlı da bir denemelik alayım

5-6 ay öncesine kadar head and shoulders kullanıyordum.Kepeğe karşı gayet yeterli.Saçlarımda egzama olduğu için ara ara azdıkları zaman seboderm kullanıyorum ondan da memnunum.

Sonra organik şampuanlara merak saldık,önce organix şampuanın bir kaç çeşidini kullandım.Saçlarım sertleşmeye ve aşırı dökülmeye başladı,ardından avalon çay ağacı özlü olanı kullandım.Bu sefer hem saç kuruması hem de saç diplerinde aşırı kepeklenme yaptı.

Doğal ürünler bana yaramadı anlayacağınız,bende kürkçü dükkanına geri döndüm.

Demek ki saçlar kimyasallara o kadar alışmış ki,doğala yakın ürünler fayda edeceğine ters teptiler.

Yorum

• Erdem
              Erdem Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Onun da methini çok duydum ama denememe gerek kalmadan seboderm ile hallediveriyorum.Aklımın bir köşesinde kalsın,teşekkür ederim.

• promesta
              promesta Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Unutmadan bir de vichy derchos çok öneriyorlar. Bu şampuanlar kimyasal bombası kepekten kurtulalım derken intihar mı ediyoruz bilmiyorum.

• Erdem
              Erdem Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Çocukluğumuz hacı Şakir beyaz kalıp sabunlar,defne sabunları ve zeyinyağlı sabunlarla geçti.Ne kepek derdimiz vardı Ne de deride egzama benzeri oluşumlar.Ne olduysa küreselleşmeye bağlı serbest piyasa ekonomisinin hayatımıza kattığı onlarca zararlı ürünler yüzünden vücut kimyamız alt üst oldu

Herkese merhaba,
            Memnun kaldığım şampuanlar şöyle:

1- Revita - Saç dökülmesi için
            2- Kiehl's Amino Acid Şampuanı - Yağlandırmadan nemlendiriyor ve kepek problemine karşı etkili
            3- Rausch Deniz Yosunu Şampuanı - Yağlanmaya karşı etkili

Tabi etkiyi görmek için bir müddet düzenli olarak kullanmak gerekiyor.
            Son Düzenleme theman_on_thestreet; 17-07-17, 14:57. Tarafından yapıldı.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: promesta View Post

hanz de fuko ürünlerini nasıl edindiniz hocam?
              Bildiğiniz gibi kozmetik ithalatı yasak, ben de deneme amaçlı olarak yurt dışından HDF Claymation sipariş etmiştim. (20$) Tutar düşük, paket de küçük olacağı için belki gümrükte önemsenmez diye düşündüm.Yaklaşık 20 gün sonra paketin incelemeye alınacağı ve bir hafta içinde ilgili birime gelmem gerektiğini, gelemediğim takdirde paketin geldiği yere geri gönderileceğini belirten bir yazı geldi. Çalıştığım ve uzak olduğu için gitmedim. Ürünü yurt dışına iade ettiler. Alış veriş yaptığım site ücreti kredi kartıma iade etti ama toplam süreç 2 ayı geçti. Bilginiz olsun.
              Son Düzenleme theman_on_thestreet; 29-05-17, 12:08. Tarafından yapıldı.

Yorum

kozmetiğe meraklı biri olarak alanları görüyorum,bana sanki kaf dağının arkasındaki kadar uzak bir ülke ve ürünler,25 yaşından sonra hatırlamıyorum saç taramak nasıl bir duygu acaba
                biraz iyi tarafından bakayım en azından bu ürünleri arayıp bulma derdim yok,birşey hoşuma gidecek tabi, % 99 ihtimal türkiyede satılmayacak bende onun peşine düşeceğim
                bulana kadar akla karayı seçeceğim.
                eskiden briytantinler vardı eczanelerde satılırdı necip bey,ürünü en başarılı tarafı ismiydi

Yorum

Loreal sculpte 3 diye bir wax kullandım kuaförde geçenlerde. Çok doğal bir görüntü veriyor saça. Lifli yapısı var. Sonrasında sipariş verdim. Benim gibi çok nadir saç şekillendiren birisini uzun süre idare eder.

Yorum

10 seneden beri şampuan olarak sadece Kérastase - Bain Prévention (saç dökülmesine karşı) kullanıyorum. Artık diğer şampuanları kesinlikle kullanamıyorum; kullandığım an sanki saçıma motor yağı sürmüş gibi başımın ağırlaştığını hissediyorum. Eğer saç dökülme sorununuz varsa kesinlikle bunu öneririm; jöle filan hiçbirşey kullanmıyorum; saçlarımın bir iki gün yağlanmasını bekliyorum; ondan sonra bu şampuanı en az üç dakika saç diplerine masaj yaparak saçımı yıkıyorum. Saç diplerini o kadar rahatlatıyor ki....anlatamam.

Click image for larger version

Name:	kerestase.PNG
Views:	652
Size:	120.8 KB
ID:	38354

Yorum

Herkese merhaba,

Hanz De Fuko ürünlerini arayıp da bulmakta zorlanan varsa, Nokta Parfümeri 'den Muhip Bey'den temin edebilirsiniz.
                      Son Düzenleme theman_on_thestreet; 07-11-17, 16:09. Tarafından yapıldı.

Yorum

Parfüm işine şimdilik ara verdim ve kafayı saç ürünlerine taktım. 10 a yakın wax almış durumdayım daha da alıcam gibi gözüküyor. Umarım HDF ve By vilain a gerek kalmadan aradığımı bulurum.

Bu arada amatör olarak saç kesiyorum. Kesimler hakkında sorulara yardımcı olabilirim. Makas kesimi ,jilet, ara makas vs..

Yorum

Şampuana dünya para vermeyin,Seba Med şampuanları öneriririm,eczanelerde satılıyor,hem çok ucuz hem de çoğu şampuan gibi ambalaj satmıyorlar,ne derler bilirsiniz iyi şampuan köpürmez

Yorum

İşleniyor...
                          X