Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Saç Bakım Ürünleri

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Click image for larger version

Name:	
Views:	0
Size:	161.1 KB
ID:	98925Click image for larger version

Name:	
Size:	174.3 KB
ID:	98926Click image for larger version

Name:	
Size:	161.8 KB
ID:	98927Click image for larger version

Name:	
Size:	173.6 KB
ID:	98928

Yorum

Ben rogaine köpuk kullaniyorum.Saclarinizi gurlestirip hacim veriyor ve tekrardan cikmasini sagliyor.Ancak kullanimini birakirsaniz saciniz tekrar dikuluyor omur boyu kullanmaniz gerekiyor.Eskiden ebayden paypal ile aliyordum.Artik paypal kapatildigi icin Amerika'dan biri gelirse getirtiyorum.

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Şampuan hayatımdan çıktı diyebilirim. Haftada 2 kere zeytinyağı sürüyorum, 45 dakika bekletip yıkıyorum. Kafamı çok yıkamam, bundan da hiç gocunmam. Zaten yetiyor verdiği yumuşaklık, parlaklık. Sağlıklı kafa derisi ve sıfır koku da cabası. Gerçi koksa da sıkıntı teşkil etmiyor kullandığım sabunlar da zeytinyağlı.

Egzama, kepeklenme sorunu olanlar içinde öneririm. Cilt doktorum zeytinyağının egzamanın genetik yapısını bozduğunu söylemişti.

Bu kadar kimyasal ürünlere trilyonlarca dolar harcanmış, şaşırdım okurken. Benim gibi mümkün mertebe doğal takılmayı önemsiyorsanız deneyin.
        - Stop the car...
        - What ?!
        - Stop the fuckin' car!

Yorum

Element marka keratin şampuan da saçlara baya hacim katıyor ve güçlendiriyor. İtalya menşeili bir marka.

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

İşleniyor...
          X