Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Saç Bakım Ürünleri

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Saç Bakım Ürünleri

Böyle bir konu olmadığı için konusunu da açayım dedim. Türkiye'de Hanz de Fuko ve By vilain ürünlerini bulabileceğimiz bir yer var mı? Daha önce wax olarak osmo clay, osis mess up ve osis mighty matte kullandım fakat tam istediğim sonuçları alamadım. Saçımın mat bir görünüme sahip olmasını istiyorum. Bu konuda başka önerilerde bulunacak arkadaşlardan da katkılarını bekliyorum.

Mümkünse saçıma hiçbirşey sürmemeyi tercih ederim çünkü tüm saç şekillendirme ürünleri illa ki saç döker. Ama illa o saç yapılacaksa Toni Guy Styling Putty kullandığım tek ürün. Mat, transparan görüntü yapışmıyor ve saçı sertleştirmiyor. Bozup tekrar yapabilirsiniz. Kafanızı kaşıyabilirsiniz, saçınıza elinizi sürebilirsiniz rahatlıkla.

Yorum

Forum açıldığından beri bende bu başlık ne zaman açılacak, kim açacak diye hep merakla bekliyordum.Hatta bi ara ben açmaya niyetlendim ama bi türlü elim gidip nasip olmadı açmaya.
      Konuya dönecek olursak bende saçlarımla ilgilenmeyi, saç bakım ürünlerini ve saç şekillendirmeyi seven birisiyim.
      Şimdiye kadar bu sektörün en niş markaları olan Hanz de Fuko, Mister Pompadour, Hairbond, Blumann, Morris Motley,Salon Guy ürünlerini tamamen kendi çabalarımla edinip kullandım.

Yorum

• umit.K
        umit.K Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Uyar hocam HDF Sponge wax kullanıyorum bende bu aralar. Ama asıl ulaşmak istediğim ürün Morris Motley'in Styling Balm ve en son çıkardığı Chrome ürünleri. Nasıl ulaşırım uyar hocam bu 2 ürüne: ) Birde rica etsem deneyimlerini paylaşırmısın kullandığın Morris Motley ürünü ile alakalı. Çok klas bir ürüne benziyor. Teşekkürler.

• uyar48
        uyar48 Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        umit.K Hocam bende saç bakımına meraklı olduğumdan Morris Motley i radarıma aldım 2 yıl önce.Styling Balm çok ilgimi çekmişti ama yoğun ilgiden ve beğeniden birazda yaptıkları algıdan galiba Morris Motley Chrome aldım.Kapağını açınca mükemmel bi kokusu var.Hani kaşıklayıp yersin o derece Lakin saçıma sürdüm..Sürmez olaydım.Bildiğin tereyağı gibi...Saçım vıcık vıcık , yağlı ve yapış yapış.Sertlik,hacim ve tutuş neredeyse sıfır...Şok oldum ya tam bi hayalkırıklığı.....Saçlarım uzun 15 cm e yakın.Yani o kadar anlatılan beğenilen ürün bu mu dedim.Şimdi Styling Balm almaktan çekiniyorum soğudum Morris Motley den.

American Crew kullanıyorum saç için ben de. Özel her gün kullanma alışkanlığım yok benim de anigemini gibi.

Şampuan da yıllarca Kerastase kullandım fakat son zamanlarda kepek oldu şaşırtıcı şekilde. Arada bir ürün değiştirmek gerekiyormuş falan dediler. Kağan'da Herbal diye doğal parabensiz silikonsuz fiyatı da oldukça uygun (ispanya üretimi) bir şampuan önerdi kız ısrarla. Onu kullanmaya başladım ara vermek adına. Fena değil gibi şimdilik..

Yorum

• promesta
        promesta Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        American crew fiber nasıl umut hocam kullandınız mı?

• Umut Kurtoğlu
        Umut Kurtoğlu Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Babuş onu kullanıyorum zaten. Katı elinde ısıtıp yayıyorsun saça. Saçta hiç izi olmuyor , mat bir görüntü veriyor. Doğal gözüküyor saç oldukça. Tutuculuğu da baya iyi.. Memnunum ben şahsen. Baya zamandır onu kullanıyorum.

• promesta
        promesta Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        o zaman bir tane alayım denemelik, teşekkürler umut the boss

Orjinal yazı sahibi: uyar48 View Post
      Forum açıldığından beri bende bu başlık ne zaman açılacak, kim açacak diye hep merakla bekliyordum.Hatta bi ara ben açmaya niyetlendim ama bi türlü elim gidip nasip olmadı açmaya.
      Konuya dönecek olursak bende saçlarımla ilgilenmeyi, saç bakım ürünlerini ve saç şekillendirmeyi seven birisiyim.
      Şimdiye kadar bu sektörün en niş markaları olan Hanz de Fuko, Mister Pompadour, Hairbond, Blumann, Morris Motley,Salon Guy ürünlerini tamamen kendi çabalarımla edinip kullandım.
      hanz de fuko ürünlerini nasıl edindiniz hocam?

Yorum

• uyar48
        uyar48 Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Bazen amazon dan bazen de tanıdıklarımla getirtiyorum.Zaten 2 kutu alsan 1 sene yeter.

• uyar48
        uyar48 Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Çünkü yukarıda yazdığım, kullandığım ürünlerin hiçbirinin Türkiye de resmi satışı ve ithali yok.Ayrıca By Vlain ürünlerini kullanmanızı tavsiye etmem.Çünkü içerisinde yüksek miktarlarda kimyasalallar kullanıyorlar.Bu konuda en iyisi Mister Pompadour ve Hanz de Fuko.Tamamen sertfikalı organik bileşenlerden yapılıyor.Sülfat ve Paraben bulunmuyor.

• promesta
        promesta Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        önerileriniz için teşekkür ederim uyar48, peki kesinlikle denemelisiniz dediğiniz bir ürün var mı? Olabildiğince mat ve güçlü tutuşu olması tercihim. Bu arada yurtdışından kozmetik ürünlerin getirilmesi yasak diye biliyordum ben şansımız sizce denemeli miyim ?
        Son Düzenleme promesta; 17-03-17, 14:01. Tarafından yapıldı.

Ben şampuan olarak Yves rocher'nin klasik şampuanını kullanıyorum. Oldukça memnunum. 1 seneyi aşkın değiştirme ihtiyacı hissetmedim. Şekillendirme amaçlı bir ürün kullanmıyorum, çok nadiren ihtiyaç hissedersem Toni&Guy'ın okyanus suyu diye geçen ürününü sıkıyorum. Katı durmayan doğal bir görünüm veriyor.

Yorum

Dostum ekteki urunu bulabilirsen denemeni tavsiye ederim. Bir cok wax cesidi denedim neredeyse tamamı parlak ve yagli his yaratiyor maalesef. Mat olan osisler bir nebze iyiydi sanırım. Fakat gorseldeki syoss sacta kesinlikle agirlasma yapmiyor ve sprey gibi de sertlestirmiyor. Sacına bir sey surmek istemeyip de elektriklenmeden dolayi kabarmanın onune gecmek isteyenler deneyebilir, ben bu yuzden kullanıyorum.

Orjinal yazı sahibi: promesta View Post
        Böyle bir konu olmadığı için konusunu da açayım dedim. Türkiye'de Hanz de Fuko ve By vilain ürünlerini bulabileceğimiz bir yer var mı? Daha önce wax olarak osmo clay, osis mess up ve osis mighty matte kullandım fakat tam istediğim sonuçları alamadım. Saçımın mat bir görünüme sahip olmasını istiyorum. Bu konuda başka önerilerde bulunacak arkadaşlardan da katkılarını bekliyorum.
        Click image for larger version

Name:	syoss-heat-protect-sprey-2.jpg
Views:	457
Size:	27.0 KB
ID:	24320

Yorum

• Optuna
          Optuna Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Evet, fön cekmeden kullanınca kısa ve orta uzunluktaki saclar için işe yaradıgını gordum. Ayrıca sacta yogunluk hissi yaratması da iyi hissettiriyor. Hangi amacli uretildigi degil de nasil sonuc aldigima bakiyorum

• promesta
          promesta Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          demek ki böyle bir etkisi de var, teşekkür ederim öneri için araştırma yaptım ama tr de zor bulunan bir ürün sanırm şu anda.

• Optuna
          Optuna Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Muadilleri aynı işe yarıyordur diye tahmin ediyorum.

Ben prozinc kullanıyorum şampuan olarak saç kremi kullanmıyorum. şekillendirme için toni&guy deniz suyu spreyi güzel şekil veriyor yada lee stafford köpük kullanıyorum sertleştimiyor saçı fazla. Yıpranmış saçlara phyto ürünlerini tavsiye ederim şampuanlarını bilmiyorum ama durulanmayan bakım ürünleri ürünleri gayet güzel Toni&guy saç maskeside güzel
        http://www.fragrantica.com/member/1049144/

Yorum

Buarada saç dökülmesi sorunu olanlar için bir önerim olacak prozinc in saç diplerine sürülen bir serumu var bana çok çok iyi geldi şuan bitti tekrar alıcam
          http://www.fragrantica.com/member/1049144/

Yorum

• MauMau
            MauMau Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Ds Laboratories markasının Revita serisi ve serumunun iyi olduğunu duymuştum. İleride ürün değiştirmek isterseneniz bu burada dursun. BAelki başka arkadaşlara da yardımcı olur.

• Kartaliçe
            Kartaliçe Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Teşekkür ederim öneriniz için

Umut Kurtoğlu'nun tavsiyeleri doğrultusunda american crew fiber ve american crew moulding clay sipariş ettim. Ayrıca dün sebastian craft clay aldım fakat çok balon ve abartı bir ürünmüş, 60 lira çöpe gitti

Yorum

• Umut Kurtoğlu
            Umut Kurtoğlu Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Baba beğenmezsen bana yolla yarı fiyatına alırım.

• promesta
            promesta Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            o nasıl bir teklif umutum beğenmezsem hediye olarak yollarım

• Mert0026
            Mert0026 Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            american crew fiber american crew moulding clay
            den memnun kaldınmı duruma göre bende alacağım

Nerede kalitesiz, niteliksiz kimyasal bombası kozmetik ürünleri varsa Türkiye pazarına itelemişler. Çok yazık

Yorum

uzun bir süredir Lush - Fliying fox kullanıyorum, Eldo Jasmine et cigarette parfümüne benzediği için almıştım çok memnun kaldım. neredeyse 4 sene oldu yurtdışına çıkan yakınlarıma aldırıyorum 500grlık şişelerden 3-4 tane 1 sene yetiyor bana

Yorum

Saç şekillendirmede benim favori ürünlerim ve tavsiye edebileceklerim bunlar.Amerika dan daha bugün geldiler promesta
              Mister Pompadour Natural BesWax ve Mister Pompadour Texture Powder,yani Hacim verici pudra.Kesinlikle saçınız için bulabilebileceğiniz en sağlıklı en az zararlı ve en sert ve doğal şekillendirici ürünler bunlar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: uyar48 View Post
                Saç şekillendirmede benim favori ürünlerim ve tavsiye edebileceklerim bunlar.Amerika dan daha bugün geldiler promesta
                Mister Pompadour Natural BesWax ve Mister Pompadour Texture Powder,yani Hacim verici pudra.Kesinlikle saçınız için bulabilebileceğiniz en sağlıklı en az zararlı ve en sert ve doğal şekillendirici ürünler bunlar.
                Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın Muhammer hocam. Bende Mr.pompadour ve hanz de fuko ürünlere radarı taktım. Peki yukarıdaki mr. pompadour ürünlerini sorunsuz bir şekilde getirtebileceğim tavsiye ettiğiniz her hangi bir site var mı?

Yorum

Hanz de Fuko / STYLE-LOCK HAIRSPRAY

Hanz de Fuko nun geçtiğimiz günlerde lanse ettiği tutucu sprey .Claymation her ne kadar tutuculuğu en yüksek HdF ürünü olsa da, terleme durumlarında ve günlük yaşamı fazla koşuşturmalı olanlar için tam günü çıkarmada yetersiz kalabiliyordu.Hanz de Fuko yine tamamen organik ve sertifikalı bileşenlerden oluşan yeni ürününü 3 yıl süren araştırma ve geliştirme aşamasının ardından nihayet önümüzdeki ay satışa sunacak.Tabi ki ben de bu ürünü hemen radarıma aldım ve takip ediyorum.Çıkışının hemen akabinde temin edip deneyeceğim ve siz Parfüm Hobisindeki dostlarım için kullanıcı deneyimimi paylaşacağım.Bakalım yeni gözdem olmayı başarabilecek mi? Şimdiden heyecanlıyım

Click image for larger version

Name:	Ekran Görüntüsü (3).png
Views:	243
Size:	76.7 KB
ID:	33079

Yorum

İşleniyor...
                  X