Açıkçası hep bir ilgim olmuştur pipo ve puro konularına. Hatta zaman zaman elime geçen puroları içtigim zamanlar da olmuştu ama bu konuda ilk yaşadıgım şok; puro ve pipo'nun ciğerlere çekilmemesi gerektigi bilgisini öğrenmemdi. Bir yandan kulaga cok hos geliyor fakat sigara icenleri kesmeyebilir. Zaten teknik olarak da ciğerlere çekilmesi imkansız standart bir puronun boyutu ve içim süresiyle alakalı olarak. İşin açığı şöyle kaliteli bir puro bulursam yavaştan bu kültüre yaklaşmayı planlıyorum.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Puro tüttürenler
Çökme
X
-
Hahaha aslında kötü örnek olmayalım Türk Halıkına ama evde kendim yaptıgım sütlü kahvelerle ara ara Rock marka sade puroları keyif için kullanıyorum.Islak purolar var onlarıda merak etmiyo degilim en kısa zamanda alıp içicem.
Parfümlerde tütün notasını çok sevmiyorum ama TV ve Naxos güzel kalıcılık slajda çok yerinde hoş kokular kesinlikle :-)
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Leto View PostBir kac kez denedim ama yildizimiz pek barismadi bunlarla.
Ben gene de gerek bu, gerek de viski ile ilgili basliklarin +18 uyarili hatta belirli uyeye acik kapali alt forum olmasini oneririm
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: caliban View PostBuraya yazmam doğru mu bilmiyorum ama puro,parfüm,saat merakı olanlar erkeklerde genellikle tesbih merakı da oluyor yanlış mıyım 😂
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1 Photo
Yorum
-
Yorum