Bu aralar tesbihlerle ilgili araştırmalar yapıyorum.Çocukluğumdan beri severim tesbihleri kokulu tesbihler olduğunu öğrendiğimden beri araştırmalar yapıyorum.Öd ağacı,Karanfil ağacı,Tarçın ağacı,Pelesenk ağacı gibi ağaçlardan yapılan tesbihler koku veriyormuş.Damla kehribar denilen bir başka tesbih türü ise çam reçinesi kokarmış.Yakın zamanda bir öd ağacı birde kehribar tesbih almak istiyorum.Bu konuda tecrübeleriniz varmı?
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Doğal Kokulu Tesbihler
Çökme
X
-
Orjinal yazı sahibi: fsater View PostBu aralar tesbihlerle ilgili araştırmalar yapıyorum.Çocukluğumdan beri severim tesbihleri kokulu tesbihler olduğunu öğrendiğimden beri araştırmalar yapıyorum.Öd ağacı,Karanfil ağacı,Tarçın ağacı,Pelesenk ağacı gibi ağaçlardan yapılan tesbihler koku veriyormuş.Damla kehribar denilen bir başka tesbih türü ise çam reçinesi kokarmış.Yakın zamanda bir öd ağacı birde kehribar tesbih almak istiyorum.Bu konuda tecrübeleriniz varmı?
- 1 Beğen
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Pervane View Post
Benim pelesenk tesbihim vardı. Öyle özel bir kokusu da yoktu. Size acizane bir tavsiyede bulunayım. Tesbih dünyası instagramdaki sahte parfümeri dünyasından daha fazla sahtekâr barındırır. Dikkat ediniz. Osmanlı sıkma kehribar = Katalin = Plastik bu sahtekarlığın zirvesidir.
- 1 Beğen
Yorum
Yorum