Orjinal yazı sahibi: cantona8
View Post
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
# Degisikler & Yeniler Spliti v.1 + v.2 #
Çökme
X
-
- 4 beğenme
-
Hocam Typewriter'ı görmemişim kusura bakmayın. Bakmadan yazmıştım, aklımda sadece Zoologist'ler sipariş edilmişti diye kalmış. O zaman bugün eklediğim Parfum d'Empire Corsica Furiosa'yı iptal edelimSon Düzenleme Myrkur; 08-12-20, 23:22. Tarafından yapıldı.
-
Orjinal yazı sahibi: usözen View PostMustafa hocam benim dolmayan şişeleri iptal edebilirsiniz Sipariş edilen şişelerden de iptal eden olursa beni yazabilirsiniz Elinize sağlık
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
- 1 Beğen
Yorum
-
Unum but not today şişeli talep ederim fakat 30 ml den yukarısı zorlar. Eğer doldurmak isteyen varsa
- 1 Beğen
Yorum
-
Sevgili Swann ben instagram splitine karsi degilim ama forum seviyeaini seviyorum. Instagram seviyesi simdilik bana gore degil ileride forumun ya da yonetimin resmi baslikla ya da baska bir ek baslikla bir talebi olursa deneysel seyler yapabilirim.
-
- 1 Beğen
Yorum
-
Önden sipariş şeklinde belirtmiş gibi oluyoruz öyle söyleyince Bu kadar ".. olur ise .." şeklindeki talepleri aklımda tutmam mümkün değil Şişeli talebi kurala göre şişenin en az yüzde 50'sinden başlar. İlerleyen taleplere göre 3'te 2'sine kadar iner. Daha aşağısına ise şişeli talep verenin rızası olur ise iner. Hatırlatmak için yazdım
-
"Unum but not today şişeli talep ederim fakat 30 ml den yukarısı zorlar. Eğer doldurmak isteyen varsa
Burada demek istediğim oydu "
İşte bu şekilde talep girmem imkansız. Bence şişeli olarak girin. Talep gelmese çekilirsiniz bundan sonra. Bu daha doğru olur 👋
-
Ganymede 5ml dekant talebimi iptal edip 30ml şişeli alabilirim..Son Düzenleme uncle-benjen; 09-12-20, 09:01. Tarafından yapıldı.
- 1 Beğen
Yorum
-
Hocam gelenleri ilk kısım olarak ayırıp ödemelerini 15,nden sonra toplayacağız ve kalanlar için talep toplamaya devam edeceğiz.
- 2 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: uncle-benjen View PostMustafa hocam, Ganymede 2. şişe 100ml gözüküyor.. 60ml değil mi şişeler? 100ml şişesi de mi var, karışıklık mı var?
Yorum
Yorum