Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Forumun Kalite ve Seviyesi

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Hocam forumun kalitesi çok güzel ilk dekantı buradan aldım hatta. Bülent Abi sayesinde tanıştım Uzay'a gittiğimde önermişti yalnız uzun zamandır giriş yapamıyordum iş yerindeki bağlantıdan dolayı üye girişi kısmında hata veriyordu şu anda evde ki netten bağlandım ve giriş yapabildim. Umarım iş yerinde de bu durum düzelmiştir tekrar aktif bir şekilde paylaşımlarda bulunurum. Acemi olduğum için inceleme yazısı yazamıyorum tabi ki ama iyi bir takipçiyim diyebilirim

Yorum

bir önceki forumdan buraya geçişte bir motivasyon kaybı oldugunu düşünüyorum

Yorum

Parfümlerle ilgili başka forum olmadığı için çok kullanışlı bence forum

Yorum

"missi" benim de forum hakkında düşündüklerimi çok güzel ifade etmiş. Niş parfümlere kolay ulaşamayacağım bir kentte - ya da kısaca İstanbul dışında diyelim- yaşıyorum. O nedenle burada bahsi geçen pek çok parfümün kendisini görme fırsatım bile olmadı. Eğer yanlış bir tespit değilse, erkek kullanıcıların belirgin bir çoğunluğu var ve çoğu başlık erkeklerin daha çok ilgi gösterdiği parfümler üzerinden yürüyor. Bu da tartışılan konularla ortak bir payda yakalamamı zorlaştırıyor sanırım. İnsanların nezaketi kaybettiği bir dünyada, burada güzel bir iletişimin olması ise çok sevindirici...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Rayiha View Post
          "missi" benim de forum hakkında düşündüklerimi çok güzel ifade etmiş. Niş parfümlere kolay ulaşamayacağım bir kentte - ya da kısaca İstanbul dışında diyelim- yaşıyorum. O nedenle burada bahsi geçen pek çok parfümün kendisini görme fırsatım bile olmadı. Eğer yanlış bir tespit değilse, erkek kullanıcıların belirgin bir çoğunluğu var ve çoğu başlık erkeklerin daha çok ilgi gösterdiği parfümler üzerinden yürüyor. Bu da tartışılan konularla ortak bir payda yakalamamı zorlaştırıyor sanırım. İnsanların nezaketi kaybettiği bir dünyada, burada güzel bir iletişimin olması ise çok sevindirici...
          Aslında bayan kullanıcılarımız erkek kullanıcılarımızdan daha fazla yorum yazıyorlar forum geneline bakacak olursak. Bayan parfümleriyle ilgili pek çok inceleme ve yorumlama var. Tabi burda şu şekilde bir etken ortaya çıkıyor. Bayanlar bayan parfümlerini erkekler erkek parfümlerini inceleyip yorumluyorlar. Forumu takip eden günlük 1200 kişi ama yazan 50 kişi, okuyucu çok yazıcı az. Herkes elinden geldiğince dili döndüğünce katılıp birşeyler yazsa çok daha büyük ivme kazanacığımıza inanıyorum. Okuyuculardan soru gelse bile burada cevap vermek için sıraya girecek onlarca insan var.

Yorum

• Tuberose
            Tuberose Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Kesinlikle Altuğ bey ... insanımız yazmaya üşeniyor ne yazık ki...hazır bilgiyi yorumu okumak daha kolay geliyor... aynen dediğiniz gibi bildiğim bir parfüm sorulursa seve seve cevaplarım...parfüme gönül vermiş bir avuç kişiyiz ... ne kadar çok insana faydalı olursak o kadar iyi olur...

• promesta
            promesta Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Valla ben şahsen yazmaya çok üşeniyorum son zamanlarda

Aslında, erkeklerin ilgi gösterdiği parfümlerin de azımsanmayacak bir kısmı kadınlar tarafından gayet kullanılabilirliği olan parfümler ve zaten üzerlerinde erkekler için ya da kadınlar için gibi bir ibare yok, unisex olarak piyasaya sürülmüş ürünler.

Yorum

• Rayiha
            Rayiha Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Şişenin üzerinde ne yazdığı ya da parfümün hangi reyonda durduğunun benim için bir önemi yok, koklamaktan veya üzerimde taşımaktan keyif almam yeterli. Parfüm koklarken görevliler uyarırlar, "erkek bölümüne geçtiniz" diye ve bu bana çok manasız gelir. Kişinin parfümü kendine ait hissetmesinin önemli olduğunu düşünürüm. Ancak kuvvetli, tatlı veya keskin köşeli parfümler deyim yerindeyse beni eziyor ve "bu ben değilim" duygusu uyandırıyor, değil unisex kokular pek çok "kadın" parfümü de benim için çok "fazla". Koku ne kadar güzel olsa da, gurmeleri, reçine, deri, duman, odunsu notaların baskın olduğu parfümleri taşıyamıyorum (Geriye pek birşey bırakmadım galiba ) Önyargılı veya dikkatsiz de olabilirim ama erkeklerin seçimlerinde bu nitelikler sanırım daha fazla.

sitede her şey çok güzel samimi saygın bir arkadaş topluluğu var...tek eleştirim parfümlerle ilgili bilgilendirici yorumları okurken karşılaştığım konu sapması durumlarının fazlalığı...misal A parfümü için açılmış başlık altında konunun bir anda b parfümüne geçmesi ve ve o koku üzerinden ilerlemesi...tabi burda bahsettiğim şey A kokusunun B veya C kokusuna benzetilmesi veya karşılaştırılması değil.anlaşılmıştır eminim

Yorum

parfüm değerlendirme ve incelemelerine daha fazla ver verilmeli diye düşünüyorum. bunun yanında parfüm karşılaştırmaları da olabilir. sonuçta insanların yaşadıkları şehir itibariyle belki de parfüm deneyebilecek imkanları olmayabilir. bu forumdaki yazı ve değerlendirmeler en azından onlara bir yol gösterici olur diye düşünüyorum

Yorum

İşleniyor...
            X