Maalesef son zamanlarda sıkça rastladığım orjinal şişelere dolum yapılan parfümler var. Bu parfümleri sanıyorum İstanbul da bir iki sahtekar ellerine geçirdikleri orjinal şişeleri açabilen makina yada aparatlarla dolduruyorlar. Boş şişeleri satanlara zaten diyecek bir şeyim yok. Uygulamalarda ve çeşitli satış sitelerinde bu boş şişeleri satıyorlar. Benim de elime de geçen aylarda bir şişe geldi ve elimde o parfümden olmasa anlamak neredeyse imkansız. Orjinali ile benzettikleri şey sadece renkleri oluyor ama renkler de tam anlamıyla tutmuyor orjinalleri ile. Kokular tabii ki alakasız.
Bunlar ile ciddi anlamda mücadele etmek lazım çünkü yakında hiç bir şekilde birbirimizden parfüm alamaz hale gelebiliriz. Bu işi yapan sahtekarları yakalatmak ve mücadele etmek için elimizden ne gelirse yapmak durumundayız diye düşünüyorum. Çok tehlikeli bir durum. Haberdar olanlar vardır tabii ki ama olmayanlara ucuz ve bilmediğimiz kişilerden alınan parfümler konusunda kendimce uyarıda bulunmak istiyorum.
Herkese selamlar, saygılar..
Bunlar ile ciddi anlamda mücadele etmek lazım çünkü yakında hiç bir şekilde birbirimizden parfüm alamaz hale gelebiliriz. Bu işi yapan sahtekarları yakalatmak ve mücadele etmek için elimizden ne gelirse yapmak durumundayız diye düşünüyorum. Çok tehlikeli bir durum. Haberdar olanlar vardır tabii ki ama olmayanlara ucuz ve bilmediğimiz kişilerden alınan parfümler konusunda kendimce uyarıda bulunmak istiyorum.
Herkese selamlar, saygılar..
Yorum