Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Dolum Parfümler

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Dolum Parfümler

    Maalesef son zamanlarda sıkça rastladığım orjinal şişelere dolum yapılan parfümler var. Bu parfümleri sanıyorum İstanbul da bir iki sahtekar ellerine geçirdikleri orjinal şişeleri açabilen makina yada aparatlarla dolduruyorlar. Boş şişeleri satanlara zaten diyecek bir şeyim yok. Uygulamalarda ve çeşitli satış sitelerinde bu boş şişeleri satıyorlar. Benim de elime de geçen aylarda bir şişe geldi ve elimde o parfümden olmasa anlamak neredeyse imkansız. Orjinali ile benzettikleri şey sadece renkleri oluyor ama renkler de tam anlamıyla tutmuyor orjinalleri ile. Kokular tabii ki alakasız.

    Bunlar ile ciddi anlamda mücadele etmek lazım çünkü yakında hiç bir şekilde birbirimizden parfüm alamaz hale gelebiliriz. Bu işi yapan sahtekarları yakalatmak ve mücadele etmek için elimizden ne gelirse yapmak durumundayız diye düşünüyorum. Çok tehlikeli bir durum. Haberdar olanlar vardır tabii ki ama olmayanlara ucuz ve bilmediğimiz kişilerden alınan parfümler konusunda kendimce uyarıda bulunmak istiyorum.

    Herkese selamlar, saygılar..


  • #2
    böyle parfüm satan bir kadın vardı 212 vip black 100ml 350 tl dolum. ulan zaten orijinali 400 450 civarına bulunuyor bir de yüksek fiyat koymuş utanmaz sahtekar. böyle satıcıların da açıklaması şu "boyner sephora vb magazalarda satışa sunulamayan defolu ürünleri biz uyguna alıp satıyoruz" tamamen yalan. bunlardan invictus intense almıştım şişe orijinal eminim fakat içindeki sıvı o kadar silik bir kokuya sahip ki anlatamam. şu anda gerçekten orijinal testerını bayerden aldım ve kokunun orijinalini görünce anladım sahtenin ne kadar kalitesiz olduğunu. uzak durun bunlardan. outlet, tester, vb diye sahte sıvıları satıyorlar. şişeler orijinal ama XD

    Yorum


    • delidolu123
      delidolu123 Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Aynen böyle. Çok düşük fiyat koymuyorlar ki zaten ayırt etmek iyice güçleşsin, ucuza aldığını düşünsün diye insanlar. Ama esas merak ettiğim bu işi kimin yaptığı? Çoğu kişi durumun farkında bile değil.
İşleniyor...
X