TF oud wood çok klas bir kompozisyon bence.O seride galiba başı çeker
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
En İyi Öd'lü Parfümler
Çökme
X
-
LM Black Oud denemedim. Listedekilerden bana en yakın duranı Laudano Nero ama bir ud parfümü olarak adlandırılır mı emin değilim. Songe d'Un Bois d'Eté, Leather Oud, udun gülle beraber kullanıldığı parfümlerden Rose d'Arabie, Oud Palao taraflarındayım daha çok. Bunu da boş geçeyim.
- 2 beğenme
Yorum
-
-
İşin açıgı hic bir parfümden agarwood kokusu aldıgımı hatirlamıyorum. Oudh kelimesi tamamen pazarlama teknigi haline geldi ozellikle son 2-3 yıldır. Ornegin arap firmaların ufak paketlerde sattigi öd yagları nispeten nasıl koktugu konusunda fikir verecektir. Bir başka boyutu da şahsen ben oudh notasının kişisel parfüm olarak kullanılmasının fantezi oldugunu dusunuyorum yapi itibariyle. Yani ortam kokusu, ambiyans kokusu olması gereken bir rayihasi oldugunu dusunuyorum. Oudh kelimesini güncel kullanım sekliyle ''cok yogun parfüm'' olarak algiliyorum ve bu yuzden Laudano Nero, Nawab Oud , Dior Oud İspahan, Oud Leather hatta Private Label'i de dahil ederek bu konuda aklima ilk gelen parfümleri belirtmis olayım.
- 3 beğenme
Yorum
-
Tapatal'da şıklar görünmüyor ama aklıma gelenlerden
-Guerlain Songe d'un Bois d'ete
-MFK Oud
-MFK Satin Mood
-Kilian İncense Oud aklıma geldi A+ olarak,
onun dışında Guerlain Santal Royal diyebilirim.
Kilian parfüm evinin sonu Oud ile biten onlarca kokusu var merak ediyorum
Edit: PC'den girip şıkları gördüm.Oyum MFK Oud'a gitti. Bu arada Guerlain Rose Nacree Du Desert'da ki oud kullanımını da çok seviyorum.Son Düzenleme murrjm; 30-01-17, 18:32. Tarafından yapıldı.
- 1 Beğen
Yorum
Yorum