Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Sizi en çok etkileyen designer parfümler nedir?

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Sizi en çok etkileyen designer parfümler nedir?

Parfümleri seçerken global sitelerde yer alan designer parfüm puanlamalarını ve kişisel tecrübelerimi baz aldım. Özellikle en beğendiğiniz 3 parfümü listeden işaretlerseniz daha adil bir oylama olur. Liste dışı yorumlara da anket açıktır Fikirleri alalım oylama başlasın
    81
    Thierry Mugler Pure Havane
    22.22%
    18
    Christian Dior Homme İntense
    40.74%
    33
    Terre D'Hermes
    41.98%
    34
    Gucci pour Homme II
    12.35%
    10
    Guerlain Lidge
    37.04%
    30
    Tom Ford Black Orchid
    12.35%
    10
    YSL La Nuit de L'Homme
    3.70%
    3
    Giorgio Armani Acqua Di Gio
    7.41%
    6
    Christian Dior Sauvage
    4.94%
    4

coromandeli niş gurubuna dahil etsek mi acaba
    İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

Coromandel farklı bir parfüm. Onu ayrı değerlendirmek gerek. Ama Pure Havane, Terre d'Hermes ve Gucci Pour Homme II ilk başladığım zamanlarda şişeli edindiğim parfümlerdendi. Çünkü çok farklı geliyorlardı bana ve bir benzerlerini daha koklamamıştım çok uzun süre.

Yorum

Lidge dışında benim beğendiğim yok. Ancak olsaydı diğer iki oyum sırasıyla Dior Homme İntense ve Gucci Envy için olurdu.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Azzura View Post
          Lidge dışında benim beğendiğim yok. Ancak olsaydı diğer iki oyum sırasıyla Dior Homme İntense ve Gucci Envy için olurdu.
          O ikiliye ben de katılıyorum. Özellikle de Envy'ye. Böyle bir güzelliğin içine etmişler üretimi sonlandırarak. Ben ayrıca Dior Eau Sauvage EDP'yi de ekleyebilirim liste dışından. Kokladığım en kaliteli designer parfüm olarak hatırlıyorum onu. Hatta bu böyle ise nişler nasıldır kim bilir demiştim. Yıllarca yoğrulduktan sonra ise tam tersini çokça söylediğimi hatırlıyorum. Nişler (sözde) buysa Eau Sauvage ne? gibi... Yakında onun da üretimini durdururlarsa şaşırmam.

Yorum

• Azzura
            Azzura Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Evet. Aklıma gelmedi ama kesinlikle eau sauvage edp de designer sınıfının üzerinde kaliteli bir iş olarak durmakta. Benim de tahminim o yönde

Coromandel bence de kategori dışı. O yüzden oyu Lidge aldı.

Yorum

Coromandeli kategori dışına alıp sauvage'yi ekledim

Yorum

Yanlış okumadıysam, CD Sauvage'ı değil de benim sevemediğim CD Eau Sauvage EDP'yi kastediyor arkadaşlar.

Liste dışından Lalique Encre Noir, Kenzo Amour, Thierry Mugler Angel, Thierry Mugler A*Men, Bulgari Black, Cartier Déclaration/ Déclaration Essence, Comme des Garçons Vettiveru, Comme des Garçons 2 Man, Bentley for Men Intense, Hermes Bel Ami Vetiver, Hermes Un Jardin en Méditerranée, Narciso Rodriguez for Him EDP (musc collection), Costume National Homme geliyor aklıma. Üretilmediği için Gucci Pour Homme 1'i, Givenchy Insensé'yi falan saymaya gerek yok herhalde.
              Son Düzenleme Medea; 29-08-18, 18:37. Tarafından yapıldı.

Yorum

• cantona8
                cantona8 Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Evet yeşil şişe olan. Yenisini tutmadım ben pek

• ibrahim254
                ibrahim254 Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Angel man ve cn homme kesinlikle katılıyorum hocam. Eau sauvage b n de sevemedim

• Acemiburun
                Acemiburun Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Medea gucci pour homme 1 daha yeni deneyimleme fırsatı buldum harikaaa harikaa

Bermuda şeytan üçgeni. Terre D'Hermes, LİDGE, Dior Homme İntense...

Yorum

Liste dışında kalan o kadar önemli isimlerim var ki ama listede Dior Homme Intense

Yorum

Dior Sauvage sanırım listeye sonradan eklendi, görsem ona da oy verirdim

Yorum

• avalon
                    avalon Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Doğrudur hocam

Bana göre LİDGE

Yorum

Dior Homme Intense ve Terre D'Hermes fazlasıyla etkileyen, özgün iki parfüm.
                    Bunların dışında Sauvage da benim en sevdiğim parfümler arasında.

Yorum

Bu listede bence de sauvage lidge ve pure havane onde gelir liste dışıda unutulmuş olarak düşünüyorum 😀 guccı ıntense oud 👍

Yorum

Dior Homme Parfum,Dior Homme İntense ve Terre d hermes özellikle 2008 batch
                        gerek koku güzelliği gerek kalıcılığı performansı bana göre designer parfüm üstü parfümlerdir.

Yorum

İşleniyor...
                        X