Parfümleri seçerken global sitelerde yer alan designer parfüm puanlamalarını ve kişisel tecrübelerimi baz aldım. Özellikle en beğendiğiniz 3 parfümü listeden işaretlerseniz daha adil bir oylama olur. Liste dışı yorumlara da anket açıktır Fikirleri alalım oylama başlasın
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Sizi en çok etkileyen designer parfümler nedir?
Çökme
X
-
Sizi en çok etkileyen designer parfümler nedir?
81Thierry Mugler Pure Havane22.22%18Christian Dior Homme İntense40.74%33Terre D'Hermes41.98%34Gucci pour Homme II12.35%10Guerlain Lidge37.04%30Tom Ford Black Orchid12.35%10YSL La Nuit de L'Homme3.70%3Giorgio Armani Acqua Di Gio7.41%6Christian Dior Sauvage4.94%4Etiketler: Yok
-
Coromandel farklı bir parfüm. Onu ayrı değerlendirmek gerek. Ama Pure Havane, Terre d'Hermes ve Gucci Pour Homme II ilk başladığım zamanlarda şişeli edindiğim parfümlerdendi. Çünkü çok farklı geliyorlardı bana ve bir benzerlerini daha koklamamıştım çok uzun süre.
- 1 Beğen
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Azzura View PostLidge dışında benim beğendiğim yok. Ancak olsaydı diğer iki oyum sırasıyla Dior Homme İntense ve Gucci Envy için olurdu.
- 3 beğenme
Yorum
-
Yanlış okumadıysam, CD Sauvage'ı değil de benim sevemediğim CD Eau Sauvage EDP'yi kastediyor arkadaşlar.
Liste dışından Lalique Encre Noir, Kenzo Amour, Thierry Mugler Angel, Thierry Mugler A*Men, Bulgari Black, Cartier Déclaration/ Déclaration Essence, Comme des Garçons Vettiveru, Comme des Garçons 2 Man, Bentley for Men Intense, Hermes Bel Ami Vetiver, Hermes Un Jardin en Méditerranée, Narciso Rodriguez for Him EDP (musc collection), Costume National Homme geliyor aklıma. Üretilmediği için Gucci Pour Homme 1'i, Givenchy Insensé'yi falan saymaya gerek yok herhalde.Son Düzenleme Medea; 29-08-18, 18:37. Tarafından yapıldı.
- 3 beğenme
Yorum
-
Angel man ve cn homme kesinlikle katılıyorum hocam. Eau sauvage b n de sevemedim
-
Medea gucci pour homme 1 daha yeni deneyimleme fırsatı buldum harikaaa harikaa
Yorum