Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Creed Aventus mu Nishane Hacivat mı yoksa Micallef Royal Vintage mı?

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Bugün ilk kez Hacivat kullandım, matrai hocamın yılbaşı çekilişinde Cakcetin kardeşime çıkmıştı ben de müjdeleyince sağolsun bir miktar bana hediye etmişti.
    Daha önceden aventus kullanmış ve hayalkırıklığı yaşamıştım, çevremde de tepki olmamıştı. Ancak bugün Hacivat ile resmen ortalığı kasıp kavurdum. İnanılmaz beğendi neredeyse herkes kokuyu sorup beğenisini dile getirdi. Aventus sevmeyen biri olarak ben bile çok sevdim, koku buradayım diyor adeta..

Yorum

Sedobey Ben de açıkçası şişeli Aventus'a sahip olmama rağmen hayranı olduğumu söyleyemem, arada cidden beğeni almak için kullanıyorum sadece. Hacivat'ı daha önce hiç kullanmadım, yorumunuzdan sonra bir merak uyandırdı açıkçası hocam

Yorum

Milliyetçilik olsun, metalik tarafını idare ederim yerli malı yurdun malı klişesiyle Hacivat diyemem...
        ​​​​​​Silik yapısı, pazarlama zayıflığı ve birşeylerin (ne olduğunu çözemediğim) hep eksik kaldığı Royal Vintage'da diyemem...
        Üstüne çok gül kokladığımızdan biraz sığ kaldığını düşünüp hobiye başlamaya vesilelerden biri olan kült öncü özgün olanı tercih ederim elbette. King AVENTUS...

Yorum

Her şeye rağmen Aventus

VTR-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Aventus muhteşem bir parfüm, hatta böyle durumlarda benzeyenler değil de tercihim hep benzetilen parfüm olur,. ama burda bitmez tükenmez batch sorunu ve performans açısından çok daha iyi alternatiflerinin oluşu kafamı kurcalıyor ve hacivat performansı ve güzel kokusuyla yerli olmasa bile tercihim oluyor.
            İki farklı aventus test etme imkanım oldu yakın zamanda cidden beklediğimin çok üstünde bir koku farkı var.

Yorum

Güncel yorum.Koku güzelliği olarak Micallef performans olarak açık ara hacivat. Ben tabi seçimi yapamayıp 3 ünü de aldım. Aventus 14L ve 15Y mevcut onlar güncele göre daha iyiler.

Yorum

1- Aventus
                2- Hacivat

M.Royal vintage henüz denemedim

Yorum

Aventusun yeri her zaman ayrı ama son dönemde Hacivat döver net

Yorum

Hacıvat ve Royal Vintage’ın kokusu çok çiğ ve rahatsız edici Aventusa ben pek benzetemiyorum Özellikle Hacıvat çok kalıcı ama kokusu güzel olmadıktan sonra bir işe yaramıyor Aventus kör alışa uygunken bu iki koku kesinlikle denemeden alınmaz Açık ara Aventus diyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                    Son Düzenleme Mmtucs; 23-08-19, 15:21. Tarafından yapıldı.

Yorum

İşleniyor...
                    X