Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Creed Aventus mu Nishane Hacivat mı yoksa Micallef Royal Vintage mı?
Merhabalar Serhat Suakıtıcı bey. Açılmış olan forum başlıklarına yazarken sadece yazmak için değil görüş bildirerek yazarsanız daha yerinde olacaktır. Önemli olan bizim gibi forumlarda birşeyler yazarken birilerine birşeylerde katmaktır. Katılsak ta katılmasakta görüş bildirmektir. Tek kelimelik yazılar bize hiç birşey katmadığı gibi bir anlamda ifade etmemektedir. Forumda önemli olan mesaj sayısı vs değildir. Sonuçta mesaj sayısı yüksek olana bir ödül vermemekteyiz. Öenmli olan bizim için görüşlerdir ve bize ne kattığıdır
Merhabalar Serhat Suakıtıcı bey. Açılmış olan forum başlıklarına yazarken sadece yazmak için değil görüş bildirerek yazarsanız daha yerinde olacaktır. Önemli olan bizim gibi forumlarda birşeyler yazarken birilerine birşeylerde katmaktır. Katılsak ta katılmasakta görüş bildirmektir. Tek kelimelik yazılar bize hiç birşey katmadığı gibi bir anlamda ifade etmemektedir. Forumda önemli olan mesaj sayısı vs değildir. Sonuçta mesaj sayısı yüksek olana bir ödül vermemekteyiz. Öenmli olan bizim için görüşlerdir ve bize ne kattığıdır
Altuğ hocam haklısınız ama bakıyorum anketlerde yeni olduğum için herkese benim oyum şu parfüme veya bu parfüme gibi yorumlar yapmış anketlerde pek detaylı yazan zaten olmamış benimki neden göze battı sadece yanlışlıkla iki kez göndermişim Medea bey de espri yapmış.
Oyumu Nishane Hacivata verdim Çünkü hem yerli hem aventustan daha yoğun olduğu içindir
Creed Aventusla benzer yönü olduğu kadar ayrıştıran yönüde vardır Nishane Hacivat daha çok meyveli halidir kalıcılık anlamdada asla üzmez
Micallef Royal Vintageyi bilmediğim için yorum yapamıyorum 😊
Micallef Royal Vintage traveler set edinmiştim 5 ml * 4 adet şeklinde ve bitirmem uzun sürmemişti. Performans açısından tatmin edici olmadı benim için.
Hacivat halihazırda elimin altında bulundurduğum, severek ve gururla kullandığım müthiş bir koku. Silaj, performans, koku güzelliği muazzam.
Ancak benim oyum Aventus'a. Bugüne dek 9 farklı batch Aventus kullandım ve en vasatında bile hiç bir şey değilse de kalite hissiyatı oluşturdu bende. Doğru batch yakalandığında ise tek kelimeyle benim için efsanedir.
Aventus dedim. RV yi henüz deneyemediğim için Hacivat ve Aventus arasında seçim yaptım. Hacivat performans olarak çok daha iyi ama ilk sıktığımdaki metalik hissiyatı ufak bir rahatsızlık vermiyor değil neyseki sonradan açılıyor. Performansı ve sonradan açılması sebebi ile kullanıyorum tabiki ) Ama oyum doğallığı için aventusa gitti.
Micallef Royal Vintage traveler set edinmiştim 5 ml * 4 adet şeklinde ve bitirmem uzun sürmemişti. Performans açısından tatmin edici olmadı benim için.
Hacivat halihazırda elimin altında bulundurduğum, severek ve gururla kullandığım müthiş bir koku. Silaj, performans, koku güzelliği muazzam.
Ancak benim oyum Aventus'a. Bugüne dek 9 farklı batch Aventus kullandım ve en vasatında bile hiç bir şey değilse de kalite hissiyatı oluşturdu bende. Doğru batch yakalandığında ise tek kelimeyle benim için efsanedir.
RV yi 2013 ve öncesi kullanmış olsanız muhteşem bir parfüm. Yeni üretimlerin performans maalesef kötü.
Aventus için diyecek laf yok zaten.
Hacivat performans olarak çok iyi.
Yorum