Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Sizi En Fazla Etkileyen Dior Privee Parfümü

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Bir arkadaşım kullanmayacağı için Eau Noire hediye etti bana. 20ml kadar. Hiç ama hiç beğenmedim.

Yorum

Ambre Nuit,Eau Noire,Patchouli İmperial,Leather Oud arasında en başarılısı Leather Oud bence. Eau Noire ise en özgün kokulardan biri. Benzerine denk gelmedim hiç

Yorum

Aynı fikirdeyim. Bir özel seri parfümü gibi görebildiğim, ortalama seviyenin üzerine çıkabilen iki parfüm Leather Oud ve Eau Noire.

Yorum

feve

Yorum

Ambre nuit gerçekten çok naif özellikle yurdumun gül cenneti ıspartamızın harika padişah güllerinin enfes esansını fransız kalitesi ve tecrübesi ile birleştirince eh birde işin içine paçuli ve amber girince sıcacık olmuş özellikle hafif esintili havada uçuşuyor resmen

Yorum

Ankette Leather oud olmamasına çok şaşırdım doğrusu...Olsaydı onu seçerdim...Bu durumda Ambre Nuit diyorum...

Yorum

Ambre Nuit oldukça enteresan bir koku.
                Gül parfümleri içerisinde en beğendiğim parfümlerden.

Yorum

Gris montaigne feminen yanı bastırsada, başarılı bir çalışma olmuş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Ambre nuit

Yorum

Ambre nuit basarili bulmustum.Feve siradan gelmisti.Biraz salvatore ferragamo uomuya benzetim.

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

feve deliciuse

Yorum

Diğerlerini denemedim ama Ambre Nuit kadar harikulade olacağını hissetmiyorum

Yorum

İşleniyor...
                          X