Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Frederic Malle Carnal Flower & Portrait Of A Lady

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Frederic Malle Carnal Flower & Portrait Of A Lady

Frederic Malle in kuşkusuz 2 başyapıtı. Gerek konsatrasyonu gerek performansı ve gereksede koku güzelliği bakımından bu 2 enfes parfümünden hangisine daha yakınsınız?
    50
    Carnal Flower
    54.00%
    27
    Portrait Of A Lady
    46.00%
    23

Gülle pek aram olmamasına rağmen POAL daha iyi bence, Carnal Flowerdaki tüberoz patlaması beni öldürüyor, aşırı çiçeksi ve tekdüze geliyor POAL bana göre daha detaylı ve eğlenceli bir parfüm

Yorum

İkisi arasında seçim yapmak benim için bir hayli zorlayıcı. Ama carnal Flower sanki bir adım önde benim için.

Yorum

Benim tercihim kesinlikle Carnal Flower.İlk duyduğum andan beri kokusuna bayılıyorum.

Yorum

Gül en düşkün olduğum notalardan, ama Carnal Flower başka bir dünya...

Yorum

Carnal Flower ilk sıktığım an bir çiçekçi dükkanına girmişim hissi yaratıyor

Yorum

İkisi de benim için baş yapıt , kusursuz parfümler...ama benim beyaz çiçekler ve sümbülteber aşkım malum o yüzden carnal flower diyorum...

Yorum

Seçim yapmak zorunda kaldığım için POAL yoksa CF de can
                Son Düzenleme murrjm; 18-10-17, 22:22. Tarafından yapıldı.

Yorum

birbirinden çok farklı kokular... PoaL yi kendime daha yakın buluyorum, daha kompleks ve şahane bir koku

Yorum

Başa baş gidiyor.

Yorum

PoAL dedim, CF deki tuberoz sanki benim icin de asiri.

Yorum

Ben CF dedim; özellikle ne tam feminen ne de masculen ancak çok iltifat alan parfüm diyebilirim özellikle bayanlardan ancak çok az sıkılması lazım boğuyor ve bazen de insan nefret edebiliyor.
                        PARFÜM HOBİSİNE VEDA !!!

Yorum

İkisi de benlik değil ama kompozisyon olarak POAL daha ilgi çekici... Özellikle kıyafet üzerinde...

Yorum

İkisi de değil

Yorum

İkisi de bana hitap etmekten uzak. Ama hangisini karşı cins üstünde koklamaktan hoşlanırım sorusunun cevabı POAL.

Yorum

İşleniyor...
                              X