Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Frederic Malle Carnal Flower & Portrait Of A Lady

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Sümbülteber ile barışamadım pek. O yüzden POAL!

Yorum

İkisi de bana göre oldukça feminen bir koku.
      Ama Carnal Flower daha ferah ve ilgi çekici.
      POAL bana biraz ağır geliyor.

Yorum

PoaL; standart bir gül suyu - paçuli. Arada da tırt meyveler var. Uzaktan saf gül suyu yakından ise karanlık toprak bu. Carnal ise benim sümbülteber başyapıtım olmamasına rağmen (Fracas) devasa güneşin en iyi örneği ama ben güneş sevmiyorum. Dolayısı ile oyum Carnal Flower’a.

Yorum

Ha çiçekleri dalında koklamışsin ha ....

Yorum

Kullanım için POAL, Güzellik için Carnal Flower

Yorum

İkisi de feminen kesinlikle ama tercihim CF olurdu

Yorum

Arkadaşlar yorumlarınızı okuyorum ve bu parfümlerle ilgili daha önce yazılanları da okudum ama beni biraz daha aydınlatır mısınız? Denemediğim kokular bunlar. POAL'da tarçın kullanımı ve kokuya etkisi nasıl ? Genel profilden uzaklaşmasına neden oluyor mu?
                CF içinse hindistan cevizinin rolünü merak ediyorum bunun yanına birde kavun notasının ozonik karakterinin -ki sevemem- sümbüle davranışı?

Biraz ayrıntı oluyor ama rica ediyorum.
                - Stop the car...
                - What ?!
                - Stop the fuckin' car!

Yorum

Erkek kullanımına yakınlığından dolayı PoAL diyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Carnal Flower

Yorum

Daha önce Carnal Flower ı tercih ettiğimi yazmışım ama biraz daha açıklayacak olursam,POAL,sadece bir kez denediğim bir parfüm.Ama aklımda kalan,yoğun,karanlık bir gülsuyu kokusu.Ben aslında gül kokulu parfümleri severim.Ama bu,çok tarzım olan bir gül kokusu değil.Une Rose çok daha fazla hoşuma gitmişti mesela.Daha taze ve iç açıcı gelmişti kokusu.
                      Carnal Flower ise ilk anda çarpıldığım bir parfüm.Kır çiçekleri,yemyeşil çimenler,tertemiz hava..Bana hissettirdikleri bu.İçindeki her şey öyle güzel dengelenmiş ki,yoğun çiçeksi bir parfüm olmasına rağmen baymıyor,tazeliğini hep koruyor.Sabah erkenden kırlarda yürüyüşe çıkmışsınız gibi,doğal ve çok güzel bir kokusu var.

Yorum

Daha önce Carnal Flower ı tercih ettiğimi yazmışım ama biraz daha açıklayacak olursam,POAL,sadece bir kez denediğim bir parfüm.Ama aklımda kalan,yoğun,karanlık bir gülsuyu kokusu.Ben aslında gül kokulu parfümleri severim.Ama bu,çok tarzım olan bir gül kokusu değil.Une Rose çok daha fazla hoşuma gitmişti mesela.Daha taze ve iç açıcı gelmişti kokusu.
                        Carnal Flower ise ilk anda çarpıldığım bir parfüm.Kır çiçekleri,yemyeşil çimenler,tertemiz hava..Bana hissettirdikleri bu.İçindeki her şey öyle güzel dengelenmiş ki,yoğun çiçeksi bir parfüm olmasına rağmen baymıyor,tazeliğini hep koruyor.Sabah erkenden kırlarda yürüyüşe çıkmışsınız gibi,doğal ve çok güzel bir kokusu var.

bence poale bir şans daha verin..bende decant olarak bitirdim ve o 5mllik şişeyi yatak odasına bıraktım..(kolleksiyon vitrin içinde burada içindede onlarca parfüm ve decant var)daha sonra burnuma hoş bir koku gelmeye başladı..gidip gidip kokladım..yaa dedim üzerimdeyken ben bunu nasıl farketmedim?? şuan favorilerim arasına girdi.. POAL fena fena...

Yorum

İki parfümde gerçekten çok kaliteli yapılara sahip fakat benim oyum POAL’a gidiyor.

Yorum

Kazanan Dominique Ropion asjhkl. 😆😀😃😄 2sinin kokusu da önceden tanıdık geldi ilk kokladığımda. Her ne kadar paçulisi ve dumanıyla (insens) korktuğum kadar da rahatsız etmese de Portrait of a Lady ben oyumu beyaz çiçekler özellikle sümbülteber sevmemden Carnal flowers verdim. Kavun, ferahlık, sümbülteber, portakal çiçeği...iğdeyi anımsatıyor. Başkalarından da bunu duydum.

Yorum

Poal D.Ropion’un kalfalığı; Carnal Flower, D.Ropion’un ustalığı. Ben her zaman Carnal Flower’ı tercih ederim. Bence çok dikkat çekici çiçeksi bir parfüm.

Yorum

Vintage POAL demek istiyorum. Carnal tarzı tuberose kokusu çok var piyasada. YSL Supreme Bouquet, Michael Kors Klasik gibi kokular aynı etkiyi yaratıyo Carnal ile.

Vintage deme sebebim, Estee Lauder'ın POAL'i artık EDT kıvamına getirmesi yetmezmiş gibi parfümde paçuli namına bir nota bırakmamış olması.

Markasını designer parfüm firmalarına niş markaları protesto edip almamak lazım.

Yorum

İşleniyor...
                                X